26731
Battlefield Heroes
-
Bala10 #1379 -
#1378 ott a pont -
#1377 Biztosan az igazit adtam meg a jelentkezésnél... -
#1376 -
#1375 14 alatt se 5000 bétakulcsot, se egy jó csajt nem fogsz találni :( -
#1374 Én is letölteném hogy belenézzek a könyvtárába hátha találok valami érdkeset :D -
donatus13 #1373 Szólj lakatosnak az majd feltöri :) -
#1372 nem mind1 ha nincs hozzá kulcsod? -
#1371 De a játék már tölthető csak kulcs kell neki? -
Cat 02 #1370 Váá, csináljunk egy SG-s kulcsot :D Tök fun lenne xD -
#1369 Most hétvégén meg jövő hétvégén volt/lesz egy kis tournament ahol a gyöztesek kapnak 5db bétakulcsot Best National Commando Gunner Soldier és ugyanez a másik oldalon is. Egyenlőre a hétvége alatt szerzett pontok alapján (zászlófarmerek elönyben) de lehet már jövö hétvégén másként lesz
mondjuk K/D alapján sokkal igazságosabb lenne. -
#1368 Ennek nem is az a lényege hogy verjea Crysis-t,pont az alacsony gépigénymiatt néz így ki (és sztem jobban is áll neki) -
#1367 Rettentö jol néz ki :D -
#1366 Nyú képek:
-
Code92 #1365 ehh akkor tévedtem, bocsi. -
Code92 #1364 az IGAZI bétetesztör CSAK játtszik, de mi (JeffJohnson, timantes és jómagam) lámák vagyunk mert mi néha elmegyünk enni, inni én még a levegőre is kimegyek néha és esténként alszom is. amúgy még lehet regelni ha jól tudom. -
Cat 02 #1363 Nem lehet. -
tréj #1362 Sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogy lehet e még bfheroes bétára jelentkezni és ha igen akkor mit kell tenni egy béta teszternek azzon kivül hogy játszik? -
#1361 A beta gameplay-t kilehetne veni a bannerből mert ellett távolítva a youtube-ról -
#1360 #1344, #1285 -
#1359 Én szedtem le egy closed beta cuccot :\
Beirtam a hamis warezsite-rol szedett bf2 kódómat aztan félig le is szedtem a Bf heroest :D
De aztan vegulis nincs beta key-em :\ Meg ha Closed beta.. -
n003 #1358 akkor valszeg átbasszarintás :( -
Cat 02 #1357 Már mind1, nem lehet jelentkezni :D -
#1356 ha lenne bf2őm,tuti nem írnám be a kulcsot.kicsit gyanús nekem... -
Cat 02 #1355 "bout
======
Listen up Heroes!
We thank you for your interest in the Battlefield Heroes Beta. If you currently own the retail version of Battlefield 2, you are eligible to participate in testing the closed beta version of Battlefield Heroes. You will be assigned (1) Battlefield Heroes beta key per Battlefield 2 key only. You will also be allowed to download, install, and play the game. Battlefield Heroes is a brand new "Play 4 Free" game from the people that brought you the multi-million selling Battlefield 1942 and Battlefield 2.
This promotion is for a limited time only, and beta keys are only distributed on a 'first-come, first served' basis.
=======
How to
=======
1) Open the Battlefield Heroes - Closed Beta Promotion application.
2) Enter your Battlefield 2 cd-key and press 'Confirm' to confirm your ownership.
3) Press start to download the Battlefield Heroes Beta client installer. When the download is complete, you will be asked where to save the completed file.
4) After completion, you will be assigned (1) Battlefield Heroes beta key. Please do not forget this key as you will need it when installing the client.
5) Navigate on your computer to where you saved the completed file, and open it to start the client installation."
ez most mi ? -
n003 #1354 külsőnézetes rajzoltgra fikás lövöldözős cuc némi wow jellegű takonnyal nyakonöntve :D de ettől még asszem jó lesz ez nekünk pár órácskát elhüjjéskedni ;) -
Cat 02 #1353 Kevert, skillekkel. -
#1352 éértem :) ez amugy sima fps? vagy vmi kevert stilusú jatek? -
n003 #1351 szesz kalócs :)) talán-talán-talán..talán-talán.. összel esetleg később de leginkább a készítők se tuggyák -
#1349 nem tudjuk.üdv -
#1348 Mikor jelenik meg a game? üdv -
#1347 Azért most sem kell félteni a commanót. :)
-
#1346 nem kell leírni a Commando-t mert az egyik Dev. írta ,hogy visszarakják a sebzést valahova a legutóbbi patch elé és az úgy sztem rendben is lesz nekem akkor sem volt a commando megölése pláne gunnerrel most minden commando a gyors sniper fegyverrel próbál okoskodni nem sok sikerrel -
#1345 azt semmitöl se várd itt nem lesznek 1 lövéses/robbantásos stb. killek -
#1344 Dinamitos puffogtatás.
Sebzése elég eltérő, van amikor még a dzsipót sem robbantja fel. -
#1343 a dinamit tankok ellen van rá lehet tapasztani az oldalára -
Bala10 #1342 egyre jobb -
#1341 max. 85 öt ha krittel(csak pár % esély van rá) normállal max.60at de ez csak közvetlen találatok mert az indirekt hit max.20at esetek 80%ában indirekt hitet viszel be.
Gunner hpja 150 tehát max 20as sebzéssel + shieldel sok sikert 8-10 alkalommal minimum el kellene találni addig ő 5x kinyír -
#1340 Egyik kasztnál sem találtam ilyen lehetőséget.
De van még pl. az "Expolsive Keg", amikor egy lőszeres hordót vágsz az ellenség soraiba és ha belelősz, akkor 8 méteres sugarú körben osztja az áldást. -
#1339 nem lehet pontokat rápakolni,hogy nagyobbat üssön?