26731
Battlefield Heroes
  • Énvagyokazapád
    másnak is van ilyen gondja

"

I'm having a problem with the beta. When I click Play Now in the game (I don't select Tutorial.) the game just turns black and the music fades out and it gets completly impossible to break out of the game.

You can't go to the desktop when you press Alt + Tab and F4 won't work eighter.
    The only solution to get out of the game is to put the computer into sleep or restart it by turning of the power.

Does anyone know a fix for this problem. I'm runing XP SP2, FF3 (With Godmans fix for FF3) and I use Nvidia GT6600 AMD 4000+ 2.14 Ghz 1GB RAM, .Net Framework 3.5.

Please help!
    "
  • Énvagyokazapád
    karakter választás, fekete képernyő, WTF?
  • Snexi
    Akko rezetnól az lesz hogy 10 percenként ránézek az oldalra
  • chooselee
    Szeretem a webfordítót. Poénosabbat senki nem kreál mint az! :)
  • Kovács legény
    Beta kulcsok

Azóta néhány csalódott megjegyzés volt a késedelemről szóló legutóbbi híreinkbe (nagyon boldog látni, hogy annyira sok ember várja a játékunkat), úgy döntöttünk, hogy elajándékozunk néhányat, amit extra Beta kiékel.

Kezdődő következő hét és folyamatos 4 héten keresztül egy hét alatt kétszer fel fogunk adni egy cikket egy véletlen időnél.

Ez miért annyira különleges, lehet, hogy kérdezel.

Nos itt van a dolog:
    az első 20 ember a megjegyzés kapni fog egy Beta kulcsot, amit néhány napon belül küldtek nekik.

Ennek az egy hűvös mellékhatása az, hogy azok az emberek akkor képesek lesznek, hogy belépjenek a hétvégénkbe a Beta fő verseny és győzelem több kulcsot simítanak ki hogy barátoknak fogyjanak el.
    Elmében okoz örömöt ellátásnak az amint nyersz egy kulcsot, nem tudsz belépni megint. Adjunk egy tisztességes lehetőséget mindenkinek!

:D

• martin1992
    ez a hír van kint a főoldalukon
    valaki nagyvonalakba összefoglalná

Beta keys

Since there were a couple of disappointed comments to our recent news of delay (very glad to see so many people are looking forward to our game), we've decided to give away some extra Beta keys.

Starting next week and ongoing for 4 weeks, we'll be posting a news item twice a week, at a random time.

Why is this so special, you might ask.

Well, here's the thing:
    the first 20 people to comment will get a Beta key sent to them within a couple of days.

A cool side effect of this is that those people will then be able to enter our weekend Beta key contest and win even MORE keys to give out to friends.
    Please keep in mind that once you win a key you cannot enter again. Let's give everyone a fair chance.
  • Bala10
    értem én, hogy majd kijavítják, márha szólt emiatt valaki. :) de azért az elég fura, hogy béta teszt megy és nem jó az egyik böngésző alatt, ami ráadásul nem is egy ismeretlen. de ha már foglakoznak vele, nemszótam. :)
  • Bala10
    remélem én is! de a béta lényege, hogy a hibákat kiszűrjék és ne kerülőutat találjanak. :) ha tudnék jól angolul beírnám magam. :(
  • Jeffjohnson
    ha jól tudom a béta forumban talán még az is le van írva ,hogyan heggeszd össze a Firefox 3al (olvasgatni kell nem mint aggresszív kismalac berohanni aztán nézni nagyokat ,hogy mi a rák van). Később biztos minden böngészőn fog menni de ez még csak béta.
  • chooselee
    Csak kijavítják...elég érdekes lesz ha nem megy majd FireFox3.0-val...bár nem sokára jön a 3.1! :)
  • Bala10
    tudom b34... de ha már bétateszterek vagytok, írhatnátok erről az apróságról. nem akarom azért váltogatni a böngészőt. teccikérteni?
  • Jeffjohnson
    korábban már lett írva ,hogy Firefox 2 vagy IE7 az ami alatt megy plusz kell neki dotnet 3.5
  • Beers
    Kis is az a NAGY ZOLLY :D ?
  • schrank
    őőőőőőőő... nem átakart ...szni hanem meg
  • Bala10
    ezzel... azt akarod mondani... hogy átvert?
  • schrank
    te nem kulcsot kaptál ... igaz nem is a kulcslyukba próbálta ...
  • Bala10
    Fritz bétakulcsa seholnamvanik. én magától a NAGY ZOLLY-tól kaptam a kulcsot...
  • schrank
    nyomtam vele pár kört ... olyan mint a crash bandit pésztésönön aki ismeri annak ennyi is elég a többiek meg kapják be
    ez a hsz nem jöhetett létre volna ha nincsen Fritz
  • Bala10
    én a ratyi firefox miatt nem tudom letölteni, így megvárom a véglegest:D
    ám valamelyikőtök írhatná, hogy az új FF-el nem lehet a bétát működtetni.
  • Jeffjohnson
    Én mondtam nem jön szeptember előtt év végére mondjuk nem gondoltam de igazuk van viszon akkor még sokminden lesz belepakolva a játékba.
  • Jeffjohnson
    Gratula!
  • 0Fritz0
    Nekem ma dobtak 5 béta kulcsot, pedig tudtommal nem is tournament-eztem. :)
    (Szerk. Utánanéztem és asszem én lettem a "Best National Commando"(?))
    Egyet megtartok a biztonság kedvéért (párszor már megszegtem az NDA-t), de a többiért dobjatok privit.
    Ősköcsög béjefesek természetesen előnyben, de pénzt is elfogadok.
  • schrank
    holnap még a mai vacsora se fog kijönni nem még az a másik szar amiről ez a topik szól
  • Énvagyokazapád
    én már a bfh3-at várom naon, holnap ki fog jönni elvileg
  • Running
    Milyen bf3 megjelenésről beszélsz, hivatalosan még be sem jelentették h egyáltalán készül.
  • schrank
    ha ez a szar késik akkor bf3 meg se jelenik ...sszák meg
  • Snexi
    Leírják benne hogy nem jön a nyáron csak vmikor idén.. .:(
  • Wreck86
    Hírek a bfh háza tájáról.
  • Jeffjohnson
    hát a Gunner erősítése olyan jól sikerült ,hogy legyözhetetlen lett.....
    szinte mindenki Gunnerral tolja seasideon a tankok szinte meg se tudtak mozdulni :) 3-4 gunner még nyílt terepen is simán szétszed bármit. Az egyik dev. írta ,hogy élvezzük amíg tart (valszeg nerf jön)
  • Snexi
    Annyira már nem új
  • Énvagyokazapád
  • Snexi
    Á lemaradtak a smileyk
  • Snexi
    Eddig 0.07682volt,nagy előreugrás
  • Jeffjohnson
    0.07.686.
  • Snexi
    Most már mi a verzószáma?Egyébként bitosan nemjön már a GC elött mert kinn lesz :(
  • Jeffjohnson
    kis update volt ma:

Bug Fix:
    Spawn bugot javították (nem tudtál spawnolni újra kellett csatlakozni)

Match Making szísztem:
    csökkentették az esélyét ,hogy a matchmaking üres szerverre pakoljon

Repülő változások:
    messzebbre visz a repcsi mg-je és erősebb 50m belül(régi 30m volt)
    Fegyverek viselkedésén is változtattak a mozgási sebesség nem befojásolja őket (SMG,MG,Pistol,Shotgun)

Shotgun változások:
    Minél meszebbre lősz annál kisebbet sebez ha minden igaz(Reduced range damage for all shotguns) .A nagy tüzgyorsaságúaknak az effektive lőtávja 8m lett.

Kés:
    kb. olyan mint régen

SMG:
    Nagyobb tár

Gunner MG:
    Nagyobb pontosság és a lassan tüzelö MG-k kicsivel nagyobbat sebeznek.

Heroes Shield
    Ha megosztod másokkal akkor pontot kapsz érte (melletted állók is megkapják mikor felnyomod makadra a skillt pl:ilyen a combat medicin is)

Spawn camp:
    ha valakit 3secen belül megölnek a spawn ponton akkor legközelebb a "levegőben spawnol" ez eddig is benne volt kb. úgy mülödött ha le spawn campeltek az alap bázison akkor a város felett dobott ki ejtőernyőt neked kell kinyitni sztem jó 5let. Gondolom mostmár minden spawn pontra érvényes nem csak az alap bázisra.

• ChuckyHUN
    Sanandreasos volt...
  • Kovács legény
    "ez a topik tele van csicskákkal akik állandóan baromságokat kérdeznek"
  • Snexi
    Részvétem
  • ChuckyHUN
    Amíg nem adják ki addik WárRokkozok:D