26731
Battlefield Heroes
  • bakvarnyu
    namost hiába 10mbit a neted ha egyszer instabil,elég annak 516k
    is csak jó legyen
  • donatus13
    Véletlenül nem T-online os vagy?
  • Snexi
    Hol tudom megnézni hogy milyen a firefoxom?Az biztos hogy nem 3-as de lehet hogy 1-es
  • balika95
    Hát mivel korábban is írtam, hogy elvileg kéne kapnom béta kulcsot.
    Bekerültem az első 20 ba akiknek igértek bpétakulcsot. ez Így nagyon Cool lenne csak hogy az JÚLIUS 31-én volt és még mindig nem kaptam
  • pIIrash
    Jelen pillanatban a béta csak IE7 és Firefox 2-vel kompatibilis.
  • Snexi
    Explorer-el próbáld
  • PunkZoli
    ööö mit tegyek ha a firefoxom nem engedi leszedni a telepítőt?:P
    aszongya nem biztonságos :(
  • magus
    nem lenne rossz játék ez...

a grafika szép, tényleg rajzfilmes, ennek köszönhetően egy pénztárgépen is elfut

a kasztok/skillek jópofák, bár egy kis balance ráférne.

viszont, amitől egytől egyig elvérzik minden bf játék... :/
    10 mbites netem van, de még nem tudtam játszani egyet sem, amikor ne dobált volna összevissza a lag. vagy ha odalövök akkor sebződjön is. ezt nem tudom, hogy a hitbox vagy netkód butasága okozza, de jelenleg így van. bár anno is közröhej tárgya volt a bf netkódja, pláne miután a vérprofi quake3 motorhoz szoktam, de persze kárpótolt a hangulat, ezért is játszottam sokat bfekkel anno. szervert nem lehet választani, ő választ ki, ez lehet hogy a svédek/románok üvegszálas hálójával működőképes, itt nem.

pedig tényleg csak ez az ami nem tetszik, mert amúgy jópofa játék lenne, dehát ez egy béta (bár csekély esélyt látok, hogy pont a netkódon javítanának)
  • pIIrash
    Lesz "barátlista". Csak még nem működik.
    Bár igaz jó lenne, ha megoldanák már, mert egyszerűbb lenne tesztelni.

• pIIrash
    Írta Code92 azt hiszem, hogy miként lehet majd haverokkal gammázni.?
    Ha jól látom .. persze még nem működik ... lesz budy list. Ami sajnos nem azt jelenti, hogy együtt is lehet játszani, mert ugye ha nem vagytok közel egy szinten, akkor a machmaking lehet nem fog beengedni arra a szerverre, ahol la többiek vannak.
    Nálam is volt, hogy csináltam új hőst és azt írta ki, hogy válasszak másik hőst vagy csináljak újjat, mert nem tud hova berakni kis csíraként :D

• pIIrash
    Sajnos én csak most kaptam meg a kódot a minap. Ezért nincs túl sokviszonyítási alapom az előző verziókhoz.

JeffJohnson írta valahol, hogy nincs TK. Valóban nem lehet lelőni vagy felrobbantani a csapattársat (ÉN IS REMÉLEM, hogy ez így marad), de nekem már sikerült tankkal agyonnyomni a csapattársam. Nem számolta el természetesen, de hát megmurdelt szerencsétlen :P

A hitbox rendszer még azóta sem 100-as. Továbbra sem adja be a találatok jó részét.
    A tank lövedék sebzését remélem javítják, mert elég érdekes.
    Ha telibe lövöd az ellent, akkor kb. 40-50 sebzés. Ha 10 centire mellélősz már csak 10-20 között van, és ha 1 méterre mellé lősz már csak 1-5 közötti sebzést számol el. Elég érdekes mindenesetre.

A repülőt talán felturbozhatnák egy kicsit. Nem mondom, hogy nem jó így, de lehetne egy hangyányival nagyobb sebzése. Egy 1 db-os ejtőbomba is elférne rajta. Persze nem olyan formában, mint a BF2-ben, hogy elmenjen az ember kedve az élettől is.
    Nem tudom, hogy bug-e de sokszor (ÉS EZ 2142-ben is előfordult már párszor) a kép beakad és a következő pillanatban már teljesen másfelé megy a gép. És ez többnyire csak repüléskor fordul elő.

Sajnos itt sem sikerült kijavítani -ha egyáltalán akarták- a sensitivity azon kellemes tulajdonságát, hogy a gép teljesen másképp irányítható. Sokkal gyorsabban veszi a "kanyarokat" ... nincs "fizikai korlát" ... 10/10/10 (u.a mint előző verziókban sens./yaw/pitch factor)-nál már elég hihetetlen manővereket sikerült csinálni.

Grafikailag sztem tökéletesen el lett találva. Hogy mennyire gépigényes azt nehéz eldönteni, de nekem 1280x1024-ben High grafon 60 fps-t simán megy. 8800 GT, 2 GB RAM és 3700+ ==> talán egy hangyányival kisebb gépigénye lesz, mint a 2142-nek.
  • Snexi
    Hát nem igaz,mindenki kap kulcsot csak én nem
  • PunkZoli
    hi, valaki tudna nekem segíteni? , kaptam kulcsot, csak nem hajlandó az oldal megnyílni ahol olvashatnám, hogy hogyan tovább:) (http://www.qaboss.com/forum)
    Itt ha valaki leírta már akkor sry, folyamatosan olvasgatok vissza:)
  • teddymac
    igazad van...
  • schrank
    most komolyan ... 38 percen belül 3-szor kéccségbeesni b+ ?
  • teddymac
    elindulta játék :)
  • teddymac
    sikerult iexplorer alatt elindult a telepitő
  • teddymac
    Hali valaki aki már béta tester kérem segitsen,kaptam kulcsot csak az istenert nem akar telepulni a jatek :((((
  • 0Fritz0
    Amikor valaki játék közben csatlakozik, nálad csak akkor "frissül" a kinézete, ha meghalsz.
    Csak ekkor tölti be és ha előtte ölöd meg, akkor nem ad képet, csak a nevét.
  • Gerbill
    Egyre jobban tetszik a játék, így a képek alapján. Eleinte nem vártam tőle sokat, most azonban már bekeményített a kívánságlistán. Remélem nem kell benne csalódnom, kár, hogy eltolták a megjelenést.
  • balika95
    nah ez egy jó kérdés erre én is kíváncsi lennék hogy, hogyan műkszik a folyamat
  • Snexi
    Egyébként ha kapok kódot csak úgy privibe vagy akármi akkor hova kell beírnom hoyg letölthessem a bétát?
  • Snexi
    Nekem pls :)
  • Wreck86
    komolyan,azok új regek,azért nincs,vagy csak vmi hiba?
  • balika95
    Nah szóval azt akartam mondani...
    Lejárt a 24 órám szerencsére és írhatok a fórumba.
    Az a jó, hogy arra a postra a bfheroes oldalán commenteltem.És ott enyém a 14. és a 20. hely is. Ha 2 bétakulcsot kapok az egyiket odaadom annak akinek kell. De még nem írtak vissza a bf heroes osak
  • balika95
    Nah végre
  • Énvagyokazapád
    kackac :D
  • Wreck86
    akinek a neve előtt nincs arc,az csítel?:)
  • Énvagyokazapád
    MUUULTIIII KILLLLLL :D

sniperrel is lehet alakítani egy kis megszokás után ^^

HECCSÁÁÁÁÁT :D
  • Snexi
    Ha esetleg valaki nyerne az küldene nekem kulcsot? :)
  • 0Fritz0
    Ma estétől vasárnap estig megint van "harácsolj pontokat"-eksön, tehát minden bétás húzzon bele a kulcsokért. :)
  • ToCsEk
    énsekaptammég :(
  • robotnyk
    üdv
    tegnap én is kaptam kulcsot, reggeltem, de az installer meghal letöltés közben. a rekord eddig 350 mb, ennél többet nem szedett le egyszer sem. -.-
  • martin1992
    nyugi még nekem se küldtek
  • Snexi
    Mindenkinek küldtek már csak nekem nem :(
  • 0Fritz0
    Mindhárom karaktert kipróbáltam, de itt a sniper jött be a lopakodás miatt.
    Pedig általában utálom ezt a kasztot. :)
  • Mr Manson
    vista64bitalatthasználjavalaki?
  • Mr Manson
    kaptam kodot
  • Jeffjohnson
    ha igazán jól akarsz szórakozni akkor amíg nem nerfelik a Gunnerrel érdemes játszani mert jelenleg messze a legerősebb de ha mégis Sniperrel vagy akkor legyen nálad kés keress egy soldiert és bökd szarrá nem is olyan rég még mindenki soldier volt meg sniper.... mindíg abból van a legtöbb ami a legerősebb
  • Énvagyokazapád
    probléma megoldva, hát ez a sniper... :(