26731
Battlefield Heroes
  • Snexi
    Loool,nem a gépigényre vagyok kiváncsi hanem arra hogy olyan alacsony gépigény melett mit tud produkálni a játék
  • schrank
    1. azért mert rajzfilm grafika nem koppintás
    2. ingyenes
    3. és untig hangoztatott ... járművek és hozzá illő mapok amik nagyságrendekkel megnövelik a játékélményt
  • Neoncsoves
    na majd ha lesz open beta kiprobálom ezt a TF2 koppintást
  • schrank
    beírod a googlebe hogy bf hero gépigény .. észkombájn
  • Snexi
    Tudom hogy nem arról csa kiváncsi vagyok hogy egy rosszabb gépen hogy fog kinézni (mert nagyon alacsony a minimum gépigény..)
  • schrank
    ez nem a grafikáról szól te
  • 0Fritz0
    Bár a bétában még nem működik.
  • Énvagyokazapád
    lehet állítani hogy gyalogos vagy jármű centrikus játékot akarunk játszani, vagy olyat amiben mind2 benne van
  • Snexi
    Valaki rakna be milyen minimumon?(Csak mert haver már nagyon bevolt indulva hogy végre egy gém ami rendesen fut a gépén és még jól is néz ki,de elkell majd h keserítsem)
  • balika95
    HÁÁT sajna jelenleg offline a www.battlefield-heroes.com és ezért 2 dologra tudok gondolni:
    1.-küldik a bétakulcsomat
    2.-open bétára készítik elő az oldalt
  • joebacsi
    ez volt a cél...a bftopikok csiszolják az elmét, fejlesztik a kombinációs készséget :)
  • 0Fritz0
    Csak pár percig nem értettem, aztán leesett. :D

Schrank: Az az XP jelző, amint a csík eléri a nyíl hegyét, jön a szintlépés.

Snexi: Beállítások: felbontás, graf beállítás (min, med, max...) és ennyi. :)
    Az AA-t érdemesebb a graf. vezérlőnél belőni.
  • Jeffjohnson
    azt jelenti mikor jön level-ed
  • Jeffjohnson
    azt már meg nem találom melyik topicban volt lehet neked van igazad és a karakterválasztó képernyöre érvényes ez
  • Snexi
    A felbontáson és az AA-n kivül mást lehet állítani?
  • schrank
    aza ződ kerek nyíl a balfölső sarokba nnna az mi mert hogy mindíg fogy aszt már észrevettem ...
  • joebacsi
    felhazudtalak, mindenki örül :)
  • pIIrash
    Igen. Én vágom ezeket :)
    Ha nézzük, hogy 0.07.685-nél tartunk, akkor nem para semmi.
  • 0Fritz0
    Hát, nekem 1900*1200-ban megy és a beállítások között a többi felbontást is felhozza.

[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1200931680&no=1366]#1366[/URL]
  • ZsakosFrodo
    én is úgy játszanék már vele:)
  • Jeffjohnson
    ha Commando vagy akkor függ töle ,hogy mennyire látnak meg miközben "láthatatlan" vagy (persze függ a skill lvl-töl is) de igazából késöbb lesz ennek jelentősége mert szintenként fogod kapni az elosztható pontokat
    most alapból kapsz 5pontot de a véglegesben 1-2 szintenként kapod majd 10v. 15 pont lesz a véglegesben
  • Jeffjohnson
    hát sztem a probléma az ön készülékében van de egyébként a qaboss foruma ezért van lehet a hibát jelenteni
  • schrank
    ezek a level izék mit jelentenek 4 levelem van de most komolyan mongyuk nem jáccottam össz fél órát az egy hét alatt
  • Jeffjohnson
    olvastam korábban a qaboss-on hogy a játék nem megy nagyobb felbontásban (hiába állítod mindíg ugyanaz lesz)ez egyébként bétateszteknél ált. így van ráérnek ezt a végefelé is betenni
  • 0Fritz0
    Mármint a menüt lehet majd csak 800*600-ban vagy 1024*768-ban futtatni, ugye?
  • Gerbill
    Elcserélem a kódomat a gépedre. Áll az alku?
  • Gerbill
    A testvérem gépén meg megy a játék, csak mostmeg szervert nem talál. Amúgy nem néha kékhalál, hanem minden egyes alkalommal amikor csatlakozok egy szerverre, de még a tutorialnál is.
  • Snexi
    Add nekem a kulcsod és nem lesz problémád
  • Jeffjohnson
    Tank mellélövés és sebzés azért van mert a lövésnek van splash damage-e nem tudok róla ,hogy ezen változtatni akarnak.Tk-zni csak úgy lehet ha tankkal falhoz lököd a havert nem attól hal meg ,hogy elcsapta a tank hanem ,hogy nekivágódik más tárgynak legalábbis a legutóbbi patchben valami ilyesmit heggesztettek.Repcsik elég combosak így is ha igazán jó pilóták vannak tankkal nem nagyon lehet megmozdulni meghát a gunnerek is szarrá lövik.Asszem a max felbontás 800x600 amin futtatni tudod v.1024 egyenlöre még ez a része nincs benne csak az opció. Sztem Friendlistel fogsz tudni csatlakozni a haverhez mind1 milyen szinten vagytok.
  • Jeffjohnson
    á játék még BÉTA ismétlem BÉTA fázisban van engem is dobott már ki ezért kapatad a kulcsot ,hogy teszteld...
  • Gerbill
    Ezt nem hiszem el. Végre kaptam Béta kulcsot, nagy nehézségek árán sikerült regisztrálnom és letöltenem, megcsináltam a karakteremet és nem talált szervert. De ez még semmi utána már talált szervert is amire berakott, töltött a játék és 5 másodpercnyi tömör élvezet után kékhalállal megadta magát. Valami memória hibát írt ki és a fiikai memóriát listázta a gépre. A Mem.Diag semmi hibát nem talált és a többi játéknál sem volt ilyen. Valakinek esetleg van valami ötlete mi okozhatja a problémát?
  • n003
    hehe :DDDDDD te mejjik ratyi alrekkje vaty? :DD

... vagy simán csak egy kis b+izraeligéppisztoly?? és b3
  • pIIrash
    Fel kell rakni az IE7-et. Nekem is csak onnan megy. Mondjuk nekem FF3-am van és csak ezért nem rakom fel a régit.
  • schrank
    még mivel multizol írd le az összeset hogy tudjunk segíteni ...
  • balika95
    ÁHH NEM HISZEM EL MÉG MINDIG NEM KÜLDIK A BETA KEY EM EZÉRT KÉNYTELEN LESZEK STICKMAN WARFARE-ezni meg játszhatok a VERDÁK-kal meg a kedvencemmel HELLO KITTY ONLINE-al YUHHHHÉÉÉ
  • Cat 02 #1464
    Volt vmi ?
  • Snexi
    Kössz :) Firefox2-m van,már csak heroes kéne
  • magus
    ha csak ezt futtatom (kilőttem mindent a hátérből), akkor stabil, index.hu-ra 10 ms-es pingem van, és nem ez az egyetlen játék amit neten játszom
  • pIIrash
    Elindítod. Súgó menü! azon belül a Névjegy.
  • schrank
    ja ja ! mókus nem látod a fától az erdőt ?