26731
Battlefield Heroes
-
#1499 Loool,nem a gépigényre vagyok kiváncsi hanem arra hogy olyan alacsony gépigény melett mit tud produkálni a játék -
#1498 1. azért mert rajzfilm grafika nem koppintás
2. ingyenes
3. és untig hangoztatott ... járművek és hozzá illő mapok amik nagyságrendekkel megnövelik a játékélményt -
Neoncsoves #1497 na majd ha lesz open beta kiprobálom ezt a TF2 koppintást -
#1496 beírod a googlebe hogy bf hero gépigény .. észkombájn -
#1495 Tudom hogy nem arról csa kiváncsi vagyok hogy egy rosszabb gépen hogy fog kinézni (mert nagyon alacsony a minimum gépigény..) -
#1494 ez nem a grafikáról szól te -
#1493 Bár a bétában még nem működik. -
#1492 lehet állítani hogy gyalogos vagy jármű centrikus játékot akarunk játszani, vagy olyat amiben mind2 benne van -
#1491 Valaki rakna be milyen minimumon?(Csak mert haver már nagyon bevolt indulva hogy végre egy gém ami rendesen fut a gépén és még jól is néz ki,de elkell majd h keserítsem) -
balika95 #1490 HÁÁT sajna jelenleg offline a www.battlefield-heroes.com és ezért 2 dologra tudok gondolni:
1.-küldik a bétakulcsomat
2.-open bétára készítik elő az oldalt -
#1489 ez volt a cél...a bftopikok csiszolják az elmét, fejlesztik a kombinációs készséget :) -
#1488 Csak pár percig nem értettem, aztán leesett. :D
Schrank: Az az XP jelző, amint a csík eléri a nyíl hegyét, jön a szintlépés.
Snexi: Beállítások: felbontás, graf beállítás (min, med, max...) és ennyi. :)
Az AA-t érdemesebb a graf. vezérlőnél belőni.
-
#1487 azt jelenti mikor jön level-ed -
#1486 azt már meg nem találom melyik topicban volt lehet neked van igazad és a karakterválasztó képernyöre érvényes ez -
#1485 A felbontáson és az AA-n kivül mást lehet állítani? -
#1484 aza ződ kerek nyíl a balfölső sarokba nnna az mi mert hogy mindíg fogy aszt már észrevettem ... -
#1483 felhazudtalak, mindenki örül :) -
#1482 Igen. Én vágom ezeket :)
Ha nézzük, hogy 0.07.685-nél tartunk, akkor nem para semmi. -
#1481 Hát, nekem 1900*1200-ban megy és a beállítások között a többi felbontást is felhozza.
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1200931680&no=1366]#1366[/URL] -
ZsakosFrodo #1480 én is úgy játszanék már vele:) -
#1479 ha Commando vagy akkor függ töle ,hogy mennyire látnak meg miközben "láthatatlan" vagy (persze függ a skill lvl-töl is) de igazából késöbb lesz ennek jelentősége mert szintenként fogod kapni az elosztható pontokat
most alapból kapsz 5pontot de a véglegesben 1-2 szintenként kapod majd 10v. 15 pont lesz a véglegesben -
#1478 hát sztem a probléma az ön készülékében van de egyébként a qaboss foruma ezért van lehet a hibát jelenteni -
#1477 ezek a level izék mit jelentenek 4 levelem van de most komolyan mongyuk nem jáccottam össz fél órát az egy hét alatt -
#1476 olvastam korábban a qaboss-on hogy a játék nem megy nagyobb felbontásban (hiába állítod mindíg ugyanaz lesz)ez egyébként bétateszteknél ált. így van ráérnek ezt a végefelé is betenni -
#1475 Mármint a menüt lehet majd csak 800*600-ban vagy 1024*768-ban futtatni, ugye? -
#1474 Elcserélem a kódomat a gépedre. Áll az alku? -
#1473 A testvérem gépén meg megy a játék, csak mostmeg szervert nem talál. Amúgy nem néha kékhalál, hanem minden egyes alkalommal amikor csatlakozok egy szerverre, de még a tutorialnál is. -
#1472 Add nekem a kulcsod és nem lesz problémád -
#1471 Tank mellélövés és sebzés azért van mert a lövésnek van splash damage-e nem tudok róla ,hogy ezen változtatni akarnak.Tk-zni csak úgy lehet ha tankkal falhoz lököd a havert nem attól hal meg ,hogy elcsapta a tank hanem ,hogy nekivágódik más tárgynak legalábbis a legutóbbi patchben valami ilyesmit heggesztettek.Repcsik elég combosak így is ha igazán jó pilóták vannak tankkal nem nagyon lehet megmozdulni meghát a gunnerek is szarrá lövik.Asszem a max felbontás 800x600 amin futtatni tudod v.1024 egyenlöre még ez a része nincs benne csak az opció. Sztem Friendlistel fogsz tudni csatlakozni a haverhez mind1 milyen szinten vagytok. -
#1470 á játék még BÉTA ismétlem BÉTA fázisban van engem is dobott már ki ezért kapatad a kulcsot ,hogy teszteld... -
#1469 Ezt nem hiszem el. Végre kaptam Béta kulcsot, nagy nehézségek árán sikerült regisztrálnom és letöltenem, megcsináltam a karakteremet és nem talált szervert. De ez még semmi utána már talált szervert is amire berakott, töltött a játék és 5 másodpercnyi tömör élvezet után kékhalállal megadta magát. Valami memória hibát írt ki és a fiikai memóriát listázta a gépre. A Mem.Diag semmi hibát nem talált és a többi játéknál sem volt ilyen. Valakinek esetleg van valami ötlete mi okozhatja a problémát? -
n003 #1468 hehe :DDDDDD te mejjik ratyi alrekkje vaty? :DD
... vagy simán csak egy kis b+izraeligéppisztoly?? és b3 -
#1467 Fel kell rakni az IE7-et. Nekem is csak onnan megy. Mondjuk nekem FF3-am van és csak ezért nem rakom fel a régit. -
#1466 még mivel multizol írd le az összeset hogy tudjunk segíteni ... -
balika95 #1465 ÁHH NEM HISZEM EL MÉG MINDIG NEM KÜLDIK A BETA KEY EM EZÉRT KÉNYTELEN LESZEK STICKMAN WARFARE-ezni meg játszhatok a VERDÁK-kal meg a kedvencemmel HELLO KITTY ONLINE-al YUHHHHÉÉÉ -
Cat 02 #1464 Volt vmi ? -
#1463 Kössz :) Firefox2-m van,már csak heroes kéne -
#1462 ha csak ezt futtatom (kilőttem mindent a hátérből), akkor stabil, index.hu-ra 10 ms-es pingem van, és nem ez az egyetlen játék amit neten játszom -
#1461 Elindítod. Súgó menü! azon belül a Névjegy. -
#1460 ja ja ! mókus nem látod a fától az erdőt ?