26731
Battlefield Heroes
-
Minigun #1579 Hol írja ezt ki? -
hitch #1578 You are not authorized to login:ezt irja és nem tudok vele játszani.már itt szenvedek vele már tegnap ota.:(:(
ez mitől lehet? -
Minigun #1577 Üdv mindenki!
Én is bétateszter vagyok, csináltam pár (50+) képet, sőt, egy tesztet is írtam róla.
Battlefield Heroes Teszt
Battlefield Heroes képek
#1575: Nem lehet karit törölni.
#1573: Firefox 3 alól nem lehet, csak 2, vagy IE alól. Esetleg használhatsz IE tab plugint, de nekem nem jött be. -
#1576 3.0 ás alatt nem megy -
#1575 am hol lehet törölni a karit? -
#1574 remélem azt kiszedik hogy amikor kilépek a játékbol és ujra a kliensbe megyek akkor úgy jön be mintha most léptem volna be -
#1573 Ez mitől lehet?
Ezt írja a mozila. Ie.bol simán elindul de mozillábol nem mi lehet a gond? -
hitch #1572 You are not authorized to login:ezt irja és nem tudok vele játszani.már itt szenvedek vele hat rája:(:(
ez mitől lehet? -
#1571 hol reggelem ea account alá a kulcsot?
itt nincs híróz a listában :( -
#1570 szép,köszi.de várom már,kíváncsi vagyok:) -
martin1992 #1569 este game majd este még rakok be utánna egy hétig nyaralok utánna folytatom -
martin1992 #1568 a személyes véleményem a játékról az hogy isteni.
van még mit javítani elismerem , mert pl rakétavetővel rálősz az emberre és métereket repül de még él, a tankokkal a sebzés nem valami jó , 10 centivel lösz mellé és az ember még ott futkos.
a különböző perkek hasznosak, mint pl a wowban itt is több karid lehet.
Pár kép
a gunner karim szemből
a tankba ha fent vagy le lehet gugolni
az emotikonok(nincs beállítva csak az alap)
ha meghalsz az ellenséget mutatja
szintlépés
-
martin1992 #1567 fél órán felül feldobok egy saját személyes véleményt meg a játék menüjét mutatnám be
de csak akkor ha van érdeklődés
ezt azoknak csinálom akik nem tudnak a játékkal játszani béta key hiányába -
#1566 á most olvasom hogy csak 25.-én lesz visszaállítva :( -
hitch #1565 -
hitch #1564
AZÉRT EZ DURVA!!! egyszerűen nem tok mit csinálni. -
#1563 kiváncsi vagyok a másik mapra,elvileg 22.-től van újra mert most szüneteltetik azt a mapot :) -
#1562 Nekem is volt ilyen hibám, de ha valami hülye nevet adsz, meg azt elfogadja ilyenekre, gondolok: "vasalódeszka, kakastaréj" -ezeket már használom valami mást kéne kitalálnod
:) -
hitch #1561 de már beirtam vagy 1000 nevet de mindegyik szar:(:(:( -
donatus13 #1560 Gyanítom már használják vagy olyan karaktert tartalmaz amit nem fogad el. -
hitch #1559 sziasztok.csináltam karakter de bármilyen nevet beírok nem tudja elfogadni(please try a different name).ez mitől lehet? -
#1558 Zsír ez a béta. Jelenleg 5ös gunner vagyok. Eddigi rekordom
3 kill streak road kill -
#1557 tudtam, hogyha neked lesz egy cd kulcsod, elhalmozol minket a láma kérdéseiddel -.-
gondolom amikor sorsolta a cd kulcsokat, te akkor is az ereidet vágdostad hogy legyél benne az 5be. -
#1556 valahol megtudom változtatni a karim nevét? -
#1555 ment privi -
#1554 amikro elkezdtem leszedni a heroes-t automatikusan a 2.0-át is leszedte,de azért megpróbálom a 3.5-el :) -
#1553 Töltsd le a Microsoft .NET Framework 3.5-öt, ingyenes. -
#1552 még1x köszi a kulcsot :) Majd dobok képeket ha kellenek. -
#1551 rá megyek hogy plya now,idáig betölt de utána nem történik semmi :(
kép -
#1550 fönn van már :) karakter készítésnél hol lehet ruhát változatni?Mert én csak az arcot tudom -
#1549 regeljétek be egy EA accounthoz alá a kulcsot, ha bejentkeztek akkor lesz egy active-x bővítmény amit telepítsetek fel. A "play now" gomb megnyomásakor bejön a kliens, ami majd letölti és telepíti nektek a játékot. De először weben kersztük majd kreáljatok egy hőst, amit a játékban testre lehet szabni. -
#1548 bocs a láma kérdésrt de hol lehet letölteni? -
martin1992 #1547 ezer kösz -
#1546 örök hála neked :) -
#1545 Nos, eddig vártam az érkező üzeneteket, összeszedtem egy listába a neveket és sorsoltam. (http://www.random.org/lists)
Az első öt szerencsés, akinek elküldtem a kulcsot:
krys002
martin1992
hitch
Snexi
ToCsEk
Jó játékot, találkozunk a harcmezőn.
Csak még annyit, hogy sosem írtam, hogy a leggyorsabb kapja, nem is érdekelt. Volt olyan is aki mmo-s accot vagy cuccot kínált érte, az sem érdekelt. Akinek szerencséje volt, az kapta. -
hitch #1544 jaja én is osztom ezt a véleményt. -
#1543 szerintem is igy lenne igazságos,anno más is nyert 5 kulcsot és ugyanugy az elsők között osztotta ki -
Cat 02 #1542 Nem lehetne az elsők között kiosztani ? :P [érzihogyhamarszólt] -
#1541 Nagyon -
#1540 Huhh.. szval elárasztottak az üzenetek. Nagyon sokan szeretnétek bétázni. Nem akarok igazságtalan lenni, így még várok pár napot, hogy aki akar még jelentkezhet.... és a végén kisorsolom a kulcsokat.
Más téma, szerintetek mennyire van igény egy magyar közösségi weboldalra?