26731
Battlefield Heroes
  • joebacsi
    nah asszem kezdek ráérezni a repülésre...legalábbis rajongók már vannak :)
  • Wreck86
    leeht missziókat csinálni? pl nyírj ki x embert az ellenségtől,vagy mik?
  • Wreck86
    bocsi és köszi:)
  • ToCsEk
    2. fejlövésem :)
  • Minigun
    Tudom, azzal szoktam menni, lejátszódnak időnként ilyen jelenetek... Lassan meg is lesz a 30 commando-s misszióm: :)
    Amúgy azt még adjátok hozzá, hogy ez fut a leglassabban, ami elég komoly hátrány. (Azaz hiába sok a hp-je, ha a legkönnyebb célpont.) Ennek ellenére szerintem is ez a legerősebb kaszt, de talán csak azért érzem így, mert ehhez sikerült hozzászoknom. A többi karakterosztály sem rossz, csak azokat nehezebb kitanulni. De végülis mindegy, úgyis mindig próbálok inkább valami járművet szerezni, meg javarészt az ellen is azzal jön nekem. (A többszereplős (pl. 2v2) tankcsaták ütnek. :))
  • ToCsEk
    jaja gunner elég durva :)
    most sniperral gyakorlok de hát.. :S
    ha engem lő a sniper akkor 1-2lövés és kifekszek, ha én lövöm akkor 3-4 kell.. nem értem én ezt.. persze a legnagyobb sebzésű sniperral gamelek, ráadásul még a sebzésnövelő is maxon van (lvl5). Valakinek ötlete tippje? Fejlövésre is 2 kell minimum mindenkinek kb.. de még abba se hal bele.. eddig csak egyszer sikerült headshottal megölni az ellent kaptam is érte kemény 1 pontot :D
  • 0Fritz0
    Jelenleg:
    Legnagyobb sebzés, legtöbb HP, messzire is pontosabb és halálosabb, mint a Commando (sniper).
    Van rakétavetője is, amivel 3-4 lövés egy tank.
    Valami olyasmit képzelj el, mint amikor a Terminator (Gunner) bement a rendőrőrsre... :)

Én Commando-val játszom és ha véletlenül szemtől-szembe összeakadok vele, akkor kb. pislogni van csak idő a halál előtt. (Nem túloz)
  • Snexi
    sokkal több hp-ja van mint a soldier-nek,130-as a tár és sokkal erősebb is + raketavető
  • Minigun
    A gunner mért csíterkaszt?
  • 0Fritz0
    Nem is sok kérdés. :)
    Így működik.
  • Gando
    imbuszkulcs is jó, a francia azért nem mert azokat utálom...
  • Gerbill
    Traktorkulccsal jó lesz ha megdoblak? Csak az van kéznél
  • Gando
    amugy sziasztok
  • Gando
    ha valaki épp erre jár és van 1 kulcsa megdobhatna vele :D és az sem zavarna ha fáj :D
  • joebacsi
    áhá, akkor ezért kezdtek el hirtelen sokan zaklatni :)
  • Wreck86
    ezt a pontot vmidre rá tudod pakolni akkor? milyen skill használata után lát az ellenség?amire ezt a pontot rádobtad? és csak az lát,aki pontot dobott rád?
  • 0Fritz0
    Egyrészt pontot kapsz, amiért megjelölsz egy ellenséges egységet.
    A megjelölt delikvenst a skill ideje alatt piros "aura" veszi körül és a csapatod még a falakon keresztül is látja.
    Ezzel még egy commando-ról is le lehet venni a láthatatlanságot.
  • Wreck86
    és ez mire jó?
  • 0Fritz0
    Megjelölt az enemi:

• Wreck86
    +egy msn-t prvbe pls:)
  • Wreck86
    akkor csak sikerült benyomnod az accountba a kulcsot.

leírnád a foylamatot,ahogy feldobtad bfh-t mozilla fox alatt,hátha kapok én is egy kulcsot valamikor:)
  • joebacsi
    amint látod az első képen, axis egy drogossal, és egy mosógéppel is tud nyerni :D

a gunner amúgy tényleg csíterkaszt
  • joebacsi
    nah egyik ősbfes kisköcsög hozzámvágott egy kulcsot (kinek neve azér marad titokban, hogy a tinirajongók ne rohamozzák meg hirtelen priviben :)), így hát bepróbáltam én is a bétát

kicsit macerás volt elindítani, kezdve azzal, hogy meglévő ea acchoz cselesen kell hozzáadni a kulcsot, a pléjnáo gomb ie alatt indítja csak el nálam a játékot rendesen, plusz outpost tűzfalam mellett is bedurcizott egy hibaüzenettel a híróz

no mind1, végül csakberöffent, képek:

nagy axis megindulás

a szövik anyáztak, fritzel meg "holdingoltuk a pozisönt" :)

buzultam ilyen missönökkel vagy mikkel (ilyen teljesítendő szarok, statlámáknak ideális, és lehet értük csokit kapni :))

előjöttek a régi bf42-es reflexek, a légvédelem itt se tud semmit tenni egy bizonyos szög fölött, éljenhurrá :)
    a dogfight viszont pocsék, egyedül csak úgy lehet sebezni érdemben a másik gépet, ha "beülünk" mögé (legalábbis akárhogy próbáltam elélőni, nagy néha adott be 1-1 találatot), ezt meg értelmesebb pilóta ellen úgyse tudjuk megtenni sokáig, szóval ha 2 olyan pilóta összeakadni, akik nem először repülnek joyal, akkor kergethetik egymást ítéletnapig, vagy amíg a légvédelem le nem szedi az egyiket
    földi cuccok ellen meg nagyon sokáig kell a célra tartani, ahhoz, hogy megérezzék a gépágyút, tankból pedig szeretnek kiugrálni robbanás elő, gyalogosokat meg érdemesebb inkább elütni, az hatékonyabb :)

végére azért becsúszott itt is egy kemény klasszikus bfkemp, hála az elcseszett autobalance-nek :)

ezt meg csak azért raktam be, mert fogalmam sincs mit jelent ez hullahoppkarika :)
  • Snexi

azóta már átáltam nationalba gunneral,sokkal erősebb mint a soldier amivel gyakorlatilag alig öltem,remélem azért kiegyensúlyozzák majd
  • 0Fritz0
    Végre Dzsó is belámult.

És egy kis segítség annak, aki még nem tudná, hogy melyik oldalra is kell állnia:

• teddymac
    akinek nem megy a reg +névválasztás probalja sima i.e.-el
  • hitch
    nem jó az oldal:(
  • schrank
    csak az marad le aki nem akarja igazán ...
  • GeneralsHungary
    Nehogymár ne tudjátok beüzelemni a bétát, loool.

https://account.ea.com

Itt lehet accountot gyártani.
    A leírásban amit küldtem minden bennevan.

Karaktert törölni valóban nem lehet még, viszont korlátlan számban létrehozhatsz újat.

Akinek kérdése van, szóljon.
  • K Ace
    Megvolt a következő béta kulcs szerző lehetőség. ÉS megint lemaradtam.
  • ToCsEk
  • hitch
    hát ott a soarokban az ea accountal de valamiért nem fogadja el.mind 1 rendesek vagytok hogy probáltok segiteni de biztos nem fogk sikerülni.
  • Snexi
    melyiknél írja ki?mielött bejön az oldal (mert ott azt kell beírni amit a kulcs kapsánál regiztél) vagy amiután már bejött az oldal mert a sarokban az ea accountal kell bejelentkezni
  • hitch
    hát köszi de nagyon semmit sem tudtam meg.inkább hagyom a francba.sajnos:(
  • Minigun
    http://qaboss.com/forum/index.php?f=53&t=1026&rb_v=viewtopic
    Ezeket az utasításokat kell követni. Ezekből szerintem kihagytál valamit, azért van a baj.
  • hitch
    lehet lámagyanus a viselkedés de ezt nem értem.azt hol kell meg minden???mert amit kaptam bétakulcsot azt nem csak 1x kell felhasznáni??

am köszi hogy probálsz segíteni
  • Minigun
    Aktiváltad már a bétakulcsot?
  • hitch
    hát nem mert azt adtam meg amit a profile.ea.com on kért
  • Minigun
    Gondolom rossz jelszót/felhasználónevet adtál meg.
  • hitch
    amikor be akarok jeéentkezni a weben.