26731
Battlefield Heroes
-
tomonor #6799 nemnem, a scégeknél kb olyan szigorúan tartják nyílván a torrentet, mint a németeknél. -
beteg #6798 meg úgy tudom, hogy a svédeknél van az a kalóz párt is nem?
szal sztem náluk lazán torrenteznek. ezt azért is mondom, mert nagynéném ott él,voltam már náluk és a férjének kb. egy fél szoba meg van töltve kiírt warez játékokkal:D -
Cat 02 #6797 Az a lényeg, hogy a szerver hol van. De gondolom kevernek-kavarnak, hogy a svéd törvények hassanak rájuk. -
#6796 úgy, hogy .com-os az oldal. és úgy semmit nem tehetnek a svédek -
beteg #6795 de akkor az hogy lehet, hogy a the priate bay-t svédek üzemeltetik?:D -
barmi #6794 -
#6793 Jaaa, hogy a haverod meg a szomszedja igy mar teljesen ertheto. -
tomonor #6792 kérdezd a haveromat, Xsear-t... szomszédjával torrenteztek egy picit, és pár órán belül a svéd rendőrség ment hozzá kivizsgálásért. -
barmi #6791 Naneeee... Azért ez kicst erős így szeréntem. -
#6790 Azért én örülnék egy ilyen hack nek.
Venni úgysem fogok BF pontokat.
Főleg hogy külön vált az EA és az se biztos hogy sokáig lesz még ez a játék.
Azért nem adok ki pénzt hogy 2 hónapig játszhassak csak.
Ez nem WoW -
tomonor #6789 én is
Még szerencse hogy magyarországon nem trackelik a dolgokat. Svédbe ha reggel letöltesz valamit, a rendőrség délután már az ajtód előtt van. -
#6788 még anyit hogy sztem a játéknak alapból ilyennek kéne lenni -
#6787 Na most engem szidsz, azt tudod? xD sok játékot leszedtem már -
#6786 ok értem -
tomonor #6785 Mondom hogy egyszerű .cfg hack.
Csak az a gond az egésszel hogy míg más normál emberek fizetnek a ruhákért, ezek a szemetek pedig ingyen megszerzik azt.
Hmmm.
Valahogy ez hasonlít a torrentes kalózkodásra. -
#6784 Hát barmi én is ezen csodálkoztam hogyan van enyi ruhája -
Cat 02 #6783 Csak felpróbálta őket. -
barmi #6782 Akarod a valagamat? Mi a pics@ :DDD XD Ez pont jó szám játék közben... LooL
davis98: honnan van ennyi cucc a ruhák között?huzza lefelé a csúszkát és csak húzza és húzza és húzza... Nekem fele ennyi sincs... -
tomonor #6781 Hmmm? Ez a hack létezik, és igazoltan be lehet cheatelni a ruhákat a kliensedbe (BF nélkül) -
#6780 Megse tudja venni, mivel nincs BF-e, meg nem is rakja ki az ikonokat...Nemértem miért kell nyafogni. -
tomonor #6779 Hack. Client bázisú, szal nembiztos hogy látják online. Az objects mappa .cfg-ibe állítgatott dolgokat. Bannolni való :P -
Ezt meg hogy csinálhatta ? -
aki124 #6777 bocsánat -
#6776 KANADA TÖBB PÉNZT AKAR -
barmi #6775 najóvan... egy hedsátot már megérdemelnék... meg az indavideo is...
-Itt megnézhető..... -
barmi #6774 oooo...ffff
-
barmi #6773 OFF:
Játék közben énekled Butters "Mi a picsa" címü számát!
ON: -
NanoHun #6772 aki124 kiváncsi vagyok hány éves vagy mert úgy veszekszel mint egy óvodás már boccs! Tomonor meg csak flegma én is leszarom :P -
tomonor #6771 nem, elaludtam. >_< -
beteg #6770 benyomtad a Stealth-ot?:D -
tomonor #6769 Úgy látom lemaradtam itt valamiről :D Hát igen, ilyen az élet. ^_^ -
#6768 Megérdemli ha tényleg csalni akart. -
vzajcev #6767 Ettől lett csak igazán ideges -
#6766 Ott levezetni? Az még jobban felhúzza az embert! A haver mondta annyira felnyomták az agyát hogy idegességébe próbált aimot keresni de csak ilyen vírusos szarokat talált D: -
beteg #6765 offolásból átmentünk flémelésbe? PÍSZ VAN SRÁCOK!
BFH-on vezessétek le a feszkót, sőt ha vkinek baja van a másikkal, akkor párbajozzatok ott 1v1-be xD -
#6764 Jó köszönjük... Ha lehet ne itt produkáld magad! Nem hiszem hogy valaki is kíváncsi lenne rád ha mégis akkor azt privátban, kösz! Amúgy meg ez a "ha engem is letoltatok akkor Tomonort is", ez olyan viselkedés amit nem ide szántak szerintem. (Mellesleg ő nem spammel be 5 hsz.-t csak azért hogy téged szidjon.)
Ja és illene megtanulni írni, ez nem chat. -
aki124 #6763 nem focizok én annyira de akkor se legyen ilyen buzi meg dehogy regisztrálok újra
meg basszátok le tomonort is ne csak engem ő kezdte
és képzeld el nem magamról vettem fel (olyan vicces vagy hogy áhh)
christiano ronaldo mag jó gazdag meg híres és a csajok is szeretik hát inkább az lennék mint programozo ... -
aki124 #6762 nem focizok én annyira de akkor se legyen ilyen buzi meg dehogy regisztrálok újra -
#6761 Ezt magadról vetted fel?És mit akarsz? 5csillagos... és ájjá le ne te mond meg ki mi akar lenni. Én programozó szeretnék lenni, így nem meglepő hogy sokat vagyok a gép előtt.És te mi leszel? Focista mint az a béna christiano ronaldo? olyan műeséseket csinál h beszarok -
#6760 Am te meg leállhatnál... Regisztrálj ujra és kész! Nem kell itt egymást basztatni az elkövetkező 600kommentbe