26731
Battlefield Heroes
  • tomonor
    nemnem, a scégeknél kb olyan szigorúan tartják nyílván a torrentet, mint a németeknél.
  • beteg
    meg úgy tudom, hogy a svédeknél van az a kalóz párt is nem?
    szal sztem náluk lazán torrenteznek. ezt azért is mondom, mert nagynéném ott él,voltam már náluk és a férjének kb. egy fél szoba meg van töltve kiírt warez játékokkal:D
  • Cat 02 #6797
    Az a lényeg, hogy a szerver hol van. De gondolom kevernek-kavarnak, hogy a svéd törvények hassanak rájuk.
  • Szétyer
    úgy, hogy .com-os az oldal. és úgy semmit nem tehetnek a svédek
  • beteg
    de akkor az hogy lehet, hogy a the priate bay-t svédek üzemeltetik?:D
  • barmi
  • DarkHorSe
    Jaaa, hogy a haverod meg a szomszedja igy mar teljesen ertheto.
  • tomonor
    kérdezd a haveromat, Xsear-t... szomszédjával torrenteztek egy picit, és pár órán belül a svéd rendőrség ment hozzá kivizsgálásért.
  • barmi
    Naneeee... Azért ez kicst erős így szeréntem.
  • kabel15
    Azért én örülnék egy ilyen hack nek.
    Venni úgysem fogok BF pontokat.
    Főleg hogy külön vált az EA és az se biztos hogy sokáig lesz még ez a játék.
    Azért nem adok ki pénzt hogy 2 hónapig játszhassak csak.
    Ez nem WoW
  • tomonor
    én is

Még szerencse hogy magyarországon nem trackelik a dolgokat. Svédbe ha reggel letöltesz valamit, a rendőrség délután már az ajtód előtt van.
  • davis98
    még anyit hogy sztem a játéknak alapból ilyennek kéne lenni
  • Szétyer
    Na most engem szidsz, azt tudod? xD sok játékot leszedtem már
  • davis98
    ok értem
  • tomonor
    Mondom hogy egyszerű .cfg hack.

Csak az a gond az egésszel hogy míg más normál emberek fizetnek a ruhákért, ezek a szemetek pedig ingyen megszerzik azt.

Hmmm.

Valahogy ez hasonlít a torrentes kalózkodásra.
  • davis98
    Hát barmi én is ezen csodálkoztam hogyan van enyi ruhája
  • Cat 02 #6783
    Csak felpróbálta őket.
  • barmi
    Akarod a valagamat? Mi a pics@ :DDD XD Ez pont jó szám játék közben... LooL

davis98: honnan van ennyi cucc a ruhák között?huzza lefelé a csúszkát és csak húzza és húzza és húzza... Nekem fele ennyi sincs...
  • tomonor
    Hmmm? Ez a hack létezik, és igazoltan be lehet cheatelni a ruhákat a kliensedbe (BF nélkül)
  • Szétyer
    Megse tudja venni, mivel nincs BF-e, meg nem is rakja ki az ikonokat...Nemértem miért kell nyafogni.
  • tomonor
    Hack. Client bázisú, szal nembiztos hogy látják online. Az objects mappa .cfg-ibe állítgatott dolgokat. Bannolni való :P
  • davis98

Ezt meg hogy csinálhatta ?
  • aki124
    bocsánat
  • kabel15
    KANADA TÖBB PÉNZT AKAR
  • barmi
    najóvan... egy hedsátot már megérdemelnék... meg az indavideo is...

-Itt megnézhető.....
  • barmi
    oooo...ffff

• barmi
    OFF:

Játék közben énekled Butters "Mi a picsa" címü számát!

ON:
  • NanoHun
    aki124 kiváncsi vagyok hány éves vagy mert úgy veszekszel mint egy óvodás már boccs! Tomonor meg csak flegma én is leszarom :P
  • tomonor
    nem, elaludtam. >_<
  • beteg
    benyomtad a Stealth-ot?:D
  • tomonor
    Úgy látom lemaradtam itt valamiről :D Hát igen, ilyen az élet. ^_^
  • kabel15
    Megérdemli ha tényleg csalni akart.
  • vzajcev
    Ettől lett csak igazán ideges
  • Viktor99
    Ott levezetni? Az még jobban felhúzza az embert! A haver mondta annyira felnyomták az agyát hogy idegességébe próbált aimot keresni de csak ilyen vírusos szarokat talált D:
  • beteg
    offolásból átmentünk flémelésbe? PÍSZ VAN SRÁCOK!
    BFH-on vezessétek le a feszkót, sőt ha vkinek baja van a másikkal, akkor párbajozzatok ott 1v1-be xD
  • Viktor99
    Jó köszönjük... Ha lehet ne itt produkáld magad! Nem hiszem hogy valaki is kíváncsi lenne rád ha mégis akkor azt privátban, kösz! Amúgy meg ez a "ha engem is letoltatok akkor Tomonort is", ez olyan viselkedés amit nem ide szántak szerintem. (Mellesleg ő nem spammel be 5 hsz.-t csak azért hogy téged szidjon.)
    Ja és illene megtanulni írni, ez nem chat.
  • aki124
    nem focizok én annyira de akkor se legyen ilyen buzi meg dehogy regisztrálok újra
    meg basszátok le tomonort is ne csak engem ő kezdte
    és képzeld el nem magamról vettem fel (olyan vicces vagy hogy áhh)
    christiano ronaldo mag jó gazdag meg híres és a csajok is szeretik hát inkább az lennék mint programozo ...
  • aki124
    nem focizok én annyira de akkor se legyen ilyen buzi meg dehogy regisztrálok újra
  • Szétyer
    Ezt magadról vetted fel?És mit akarsz? 5csillagos... és ájjá le ne te mond meg ki mi akar lenni. Én programozó szeretnék lenni, így nem meglepő hogy sokat vagyok a gép előtt.És te mi leszel? Focista mint az a béna christiano ronaldo? olyan műeséseket csinál h beszarok
  • Viktor99
    Am te meg leállhatnál... Regisztrálj ujra és kész! Nem kell itt egymást basztatni az elkövetkező 600kommentbe