26731
Battlefield Heroes
  • CAC
    Bocsi a duplázásért, de ezt meg most látom csak a fenti magyar nyelvű fórumon: You cannot post replies in this topic because it has been closed by a moderator.
    Ezt miért zárták be?
  • CAC
    Köszi a válaszokat!
    Ezt a magyar FAQ-n olvastam:
    "Van a játékhoz összefoglaló oldal, ahol minden egy helyen van ?
    Igen: http://tanksmash.com/. Képességek, fegyverek, járművek, küldetések részletes leírása. "
    Sajna csak www prefixszel jön be egy oldal, de az sem BFH rajongói site. Pedig engem pont egy ilyen oldal érdekelne, ahol bővebb infó van a fegyverekről, képességekről összegyűjtve.
  • Cat 02 #7157
    Kérdezem ,mert frissíteni akarom.
  • sabzi
    Ezt most kérdezed vagy azért mondod, mert a magyar FAQ-ban ez még nincs benne?
    Ha kérdezted volna:
    igen, minden negyedik találat gyógyít x %-ot(skill lvl-től függ)
    nem, már lvl 1-es is lassít
  • Cat 02 #7155
    A Frenzy Fire, pontosságot növel és gyógyít ?
    Illetve a hordó, az csak lvl 5on lassít ?
  • sabzi
    Tanksmash.com - ról én sosem tudtam. De egy kis keresgélés után megtalálsz mindent a forumon is. Mármint az eredetin.
    Szervert választani legjobb tudomásom szerint nem tudsz, mivel nincs ilyen lehetőség. Csak úgy, hogy felmész egy szerverre play now-val, megtetszik, berakod kedvencekbe(tab+f5-tel asszem, de kiírja) és aztán options menüből éred el ezeket a szerókat.
  • CAC
    Sziasztok!

Most kezdek belemélyedni a játékba és lenne pár kérdésem, amire nem találtam eddig választ.
    A magyar FAQ-t elolvastam, és fel akartam menni a Tanksmash.com-ra, de nem jött be az oldal. Tudjátok hol lehet elérni?
    Olvasom, hogy mintha lenne lehetőség a szerverek közti választára. Ezt hol tudom megtenni? Én eddig simán rányomtam a play now gombra és kész. Ez kezdőként néha komoly meglepetéseket tartogatott, mert rövid úton hidegre tettek mindig.
    Tegnap elértem soldierrel és commandoval a kőkemény 7. szintet, szóval még nagyon az elején vagyok. :)
  • tomonor
    nem egészen, ugyanis a national burning bullets buggos, és két-háromszor annyit sebez mint a royálosoké. Van ez így.
  • Smithwarden
    36 dmg 5/5-nel persze.
  • Smithwarden
    Ha egyszer megsebez a soldier burning bullets-el akkor OSSZESEN 36 dmg megy le rolad.
    Vagy bug volt nalad olyan sok sebzes, vagy talan 2-3 soldier lott meg teged es osszeadodtak, bar nem teszteltem, nem biztos hogy ez igy mukodik.
  • Cat 02 #7149
    Damage.
  • Attiska
    Van már valami konkrét info, hogy a rangok mi alapján jönnek?

Amúgy felfedeztem ma (legalábbis a számomra) egy új csalási formát. A kommandó nem jött ki sztiltből fegyverhasználat után. Jött a fasz, használta a mérgezett kést, de maradt halvány, és a végén el is tűnt. :(

Arra viszont rájöttem, hogy nagy királyásg az 5-ös burning bullets, ugye ötször sebez 18-20 körül, így az ellenfél alighanem beledöglik, feltéve ha nincs bandázs, vagy combat medicine.
  • tomonor
    amúgy hihetetlen hogy meddig vagytok képesek nyúzni ezt a dolgot csak magatokat idegesítetitek rajta, én mindig is ilyen troll kommenteket válaszolok itt az sg-n és mindig is ilyet fogok.

Apropó, custom szerverek nem ranked szerverek. Ez annyit tesz hogy akármit csinálsz ,akárhogy nyersz vagy vesztesz, nem fogja a játék feltölteni az adataidat, ez olyasmi mint a pre-game.

A royal ma reggeltől verhetetlenek, biztos reggelente sok a low amerikai játékos és mind natként tolja. Nem is értem...
  • Cat 02 #7146
    Nálam ott mikor 1v1ezek soldierrel/gunnerrel/commandoval :)
  • Tuvok #7145
    Na, nálam ott kezdődik a jóízű csata, amikor ezek a 3-4-5+ fős csoportok egymásnak esnek :)
  • Cat 02 #7144
    Hm az érdekes én ha mostanában 20+ szeróra kerülök akkor min 3-4 fős csoportokban mozog az ellen és rájuk se merek lőni, mert megerőszakolnak :)
  • Tuvok #7143
    20 körüli szintekkel voltak fenn, Play now-ra ad-hoc találtam

Igen jóízűeket lehetett csatázni lencseszeműek nélkül, csak sajnos folyton Bucbay ment rajta, így hamar meguntam
  • Cat 02 #7142
    Gondolom vmi low lvl-eknek / low elo-soknak fenntartott.
  • Kferro
    Ez melyik szerver? Nagyon tetszik a hozzáállás! :)
  • Kferro
    Ad 1. Ez egy fórum, ahol nyilvánosan véleményt lehet mondani. Hogy ezt a játékról, vagy játékosról tesszük, mindegy. A baj akkor kezdődik, ha valaki nem kivánatos módon teszi ezt, lásd: "azzal az 1.1-es k/d-vel szart sem érsz ám"
    Ezt lehetett volna olyan formában is mondani, hogy "Jó az az 1.1-es K/D, de még van hova fejlődni". Csak hát a kultúráltság és a jólneveltség nem alapkövetelmény egy ilyen fórumon...

Ad.2 "Ha meg annyira idegesít ne nézzétek a fórumot, nyissatok sajátot és kész..."
    Már elnézést, de mi a játék miatt, nem egy ember miatt látogatjuk ezt a fórumot.
  • Szétyer
    na az 1 jó szerver lehet

Most miért szidjátok Tomonort? Mindenkinek legyen meg a maga véleménye, de más szerintem nem kíváncsi rá hogy kiről mit gondoltok... Ha nem tetszik nem kell rögtön leugatni hogy milyen bunkó meg "hülye", mondani kellene előtte neki hogy "na vegyél már kicsit vissza" vagy valami...
    Ha meg annyira idegesít ne nézzétek a fórumot, nyissatok sajátot és kész...
  • Tuvok #7138
    Végre megtaláltam a kedvenc szerverem :)

• Narxis
    Le lettem oltva az egyik magyar player által mert "náci"(Nationals)-t választottam.

Jobb is, hogy nincs magyar server. :D
  • Kferro
    Teljes mértékben egyetértek Smithwarden-nel. Ilyen bunkó stílusban válaszolni, majd utána lekezelően reagálni... nos, ritka taplóságra vall.
  • tomonor
    részvétem
  • Smithwarden
    Nem csipem davis98-at, mert fiatal es altalaban gyerekes dolgokat kerdez es valaszol, olyankor leugatjuk neha es kesz.
    Ezzel nincs gond, faraszto de majd felno egyszer (vagy nem).
    De te amilyen lenezo unszimpatikus statra vero stilusban valaszoltal neki, az ritka bunkosag.
    Ha valaki hulye az nem problem ez van, soxor nem tehet rola.
    De ha valaki ertelmes aranylag es direkt bunko es nagykepu, na legjobban az ilyen embereket ruhellem, gratulalok Tomonor.
  • m1garand
    nálam nem
  • Madmano
    A Win7 és a Punkbuster még mindig haragban vannak?
  • Cat 02 #7131
    Kérdés az hogy hogyan.
  • tomonor
    állítólag a rifle-t fogják megbibrálni.
  • sabzi
    Valaki tud valamit az elkövetkezendő kommandó változásokról? Esetleg adnak neki atom bombát, amivel mindenkit megöl? Lehet még megint érdekelni fog a game. Ha persze nem atomot kap, csak akkor.
  • horitazi
    Nem nem,haveromé,csak megkért,hogy a magyar BFH-sok között reklámozzam egy kicsit,ha persze nem gond ;)
  • Cat 02 #7127
    Jó kis oldal, te csinálod ?
  • horitazi
    http://bfheroes.uw.hu/
  • Narxis
    :D
  • tomonor
    egy soldierrel beszélsz...
  • Cat 02 #7123
    Neked meg lehet 3as ha elbaszott a csapatjátékod és csak a magad érdekeid tartott szem előtt ^^ Nehogy már az alapján ítélj meg bárkit is.
  • tomonor
    azzal az 1.1-es k/d-vel szart sem érsz ám

üdv, Tomonor/Sniponor/Terminatonor
  • davis98
    Clarence46 a gyöngyszemem !
  • sabzi
    Logitech G15 + Sir Real utolsó verziója. Van benne egy funkció, ami mindent kilő. Nekem egyszer nem állt fel a windowsom, hát ez megoldotta.
    Ha nem tudod miről beszélek, akkor nem tudok segíteni.
    Nekem mondjuk semmi gondom nincs a bf-ből való kilépéssel. Tegnap hosszú-hosszú távollét után játszottam egy kicsit. Mondjuk alap fegyverekkel, de azért 2. voltam(meg egyszer első) és nem kaptam rankot.(16-os vok)
    Mennyi kill/damage kell az elsőhöz?