Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Csinalj gmail-es emailt, es azzal reggelj foleg a kulfoldi oldalaknal.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Vki SegítSeN légyszives
Szóval letöltöttem a gamet, regeltem eddig minden mûködött.Majd újra play now-ra kattintok.Elindul a cliens ellenõrzi a verziót meg amit kell végig megy a csík, majd amikor a játéknak indulnia kéne nem történik semmi.Egyszerûen eltünik és semmi.
Ha vki tudja hogy kell ezt helyrehozni írjon pls. Megnéztem a minimum hardwere-t kicsit ram-ba meg proci-ba alatta vagyok de a viedó kártyában meg jóval fölötte szóval nemtudom mi lehet.
Kösz
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Azóta nem játszok vele. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
LoooL <#banplz>#banplz>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
már csak azt nem értem,hogy miért nincs kirakva az eredeti oldalra?
How much can you take,before you snap?
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
hogy lehet letölteni? mert egy gombot nem találok sehol 😄
csak beta kulcsot tudok igényelni
How much can you take,before you snap?
Vegyunk egy peldat, egy jatekos AFK.
Te nyirod ahogy tudod, csinalod a missziodat, nem a te hibad hogy nincs ott az ellenfel a gepnel.
Plussz ez is alapbol szarul van beallitva hogy nem rugja ki a program az AFK embereket.
A masik dolog hogy nehany kuldetest szinte csak segitseggel lehet megcsinalni annyira szarul van kitalalva a jelenlegi jatek es szerverbeallitasokkal.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
[email protected]
Ezt ? :p Ám tolhatjuk vmikor.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Így szinte egy kalap fos a játék!Semmi normális egyedi cuccot nem tudok venni így a katonámnak!
Am fegyverek azok lesznek még?Mert eddig csak az alap fegyverek vannak a boltban is!
(Ha mindent jól csinálsz akkor valami furcsa gond lehet nálad!
Próbáltál már létrehozni más karaktert és megnézni hogy annál is
eltûnik e a vásárolt fegyó? Elvileg egy reggel 4 vagy 5 karaktert
tudsz kreálni magadnak.) Dobok néhány képet hátha segít valamit:
... <#wave>#wave>
Csak ismételni tudom magam mivel a segítség amit kaptam nem segített hiszen nagyon jól tudtam eddig is hogyan rakjam be az új fegyvert.a problem az h berakom és utáno go play de miután betölt kiírja kickeltek.utána megnézem a fegyvereim és le vannak járva a vadiúj fegyók!
elõre is köszi a segítséget
valószínûleg ha jól sejtem National Army-s karaktert csináltál. Abból mindig sok van és velük mindig tele vannak a serverek ezért nem talál olyat ahova beférnél, ez nálam is elõfordul fõleg a csúcsidõkben. Éjjel és korán reggel viszont nálam ilyen probléma sose fordult még elõ. Remélem tudtam segíteni.
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"