Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt kiírja, ha megkapod (olyan mintha szintet lépnél)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Meg tudnátok mondani hogy ezek a rangjelzések mire valóak, mikor kapom õket meg ilyesmik? amit errõl tudni lehet ? 😊
köszi
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Ez csak linkben, hátha valakinek 3 megányi kép már sok :p
"Majd fogok venni (még nem lehet), igaz az a klánomnak lesz."
Remélem az összes gyáva kommandós oda fog menni... 😊
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ám én leginkább azért nem szeretem õket mert olyan nagyok, és olyan jó, idegesítõ emote-okat kaptak (pl tarzan, integetés,csirke) szal értitek xD A csirkét ha benyomják az nagyon fel tudja húzni az agyam, viszont olyan király 😄
Detto.
Tegnap összejött egy szinte teljesen magyar csapat s national oldalon. Megjelent egy magyar srác a royalosoknál. Erre minden magyar elkezdte vadászni, hogy áruló. 😊
😊))
Gunnerek leg it-je ellen nincs mit tenni, akkor oda vissza cikáznak, szinte lehetetlen õket eltaláni. Én azt tanácsolom hogy ha legitelnek, és feléd futnak addig te is nyomd be az elixírt meg ha lehet a stealthet, kerülj kellõ távolságba és várd meg míg lejár a pajzsuk. Utnánna nyugodj meg, úgy fognak fedezékbe futni mint a nyulak.
Jobb lesz ha megszokjátok.
De ugye mind tudjuk, hogy ez nem fog megtörténni. Miért? Mert a dice nagyon is jól tudja, hogy a sok gyengébb játszónak/retardáltnak/kezdõnek ez nagyon is bejön. Mert "Nézd már, Gazsi, az a kaszt tud láthatatlan lenni, huhh de jó én is az leszek.". Sokan vannak így és sokan szeretik direkt elbaszni más játékélményét. Mert bunkók. Tudnék is hirtelen egy közeli példát ...
Viszont egy olyat el bírnék képzelni a megvalósulás szintjén is(bár elég kevés eséllyel), hogy ráraknak egy idõ limitet. Tegyük azt csak 50 secig vagy láthatatlan + sokkal nagyobb cd. Hát nemtudom, én még mindig legszívesebben egy az egyben kivenném a kommandóst.
Egyreszt hogy messzirol nem igazan lehet vele mit kezdeni, maximum soldier tuzes lovese, de ha eltalalja akkor sprint/kotozes/stealth ujra, ennyi.
A BFH rendszere raadasul nem igazan a zaszlokat veszi figyelembe a gyozelemnel, hanem a killeket, es igy tenyleg siman gyoz a csapat sok kemperrel, kommandossal.
Fogjuk ra hogy ez mind oke, sniper kaszt legyen ilyen, de a stealth kepesseg nagyon durva, oda megy barmikor ahova akar, rakja az aknait folyamatosan, mindig ove a kezdo loves, ha elbasz valamit akkor elbujik elfut par secre es maris ujra lathatatlan.
Idegesito egy ilyen kepesseg/kaszt es "unfair" sztem es reszben szetbassza a jatekot es ez a velemenyem mas jatokoknal is, pl TF2 spy, Crysis cloak mod, stb.
Kb 10/9 jateknal a "lathatatlansag" miatt utalja meg az ember a gamet, hogy a "semmitol hirtelen meghal".
Szoval tudom durvan hangzik mert alap dolog most a jatekban, de en kivennem a lathatatlansagot a kommandosnal, adnek helyette mast neki vagy plusz hp-t, barmi mast.
Legyen jo lovesz messzirol es a leggyorsabban sprintelo keselos, aknarako, stb, de ne egy "masik dimenzioban".
Szerintem (sokkal) jobb jatek lenne a BF Heroes igy.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Kábé Kferro ugyanúgy gondolkodik/ír, ahogy én tenném. Minden utóbbi hozzászólásával egyetértek.
A kommandós = mesterlövész. Na most, adott egy nap map, mondjuk seaside. Ott ugyebár elõnyben részesülnek, ám tankok ellen nem tudnak semmit sem csinálni.
Soldierként nekem sose jelentettek gondot a kommandósok, csak tudni kell hogyan kell õket elkerülni. Pl ne fuss magadba egy nagy mapon feltéve hogy nincs hosszútávú fegyvered, vagy CM-ed. Vagy pl VV-n nem csak a kommandósnak kell bújkálni, a sok sûrû ház mindenkinek menedéket nyújthat.
Egyedüli gyenge pontom a gunner, na gunnerként nagyon szar vagyok, de csak azért mert eddig nem nagyon tapasztaltam a stratégiáját. Esetleg késõbb.
Az integetés pedig egyszerûen mókás, én is utálom ha végig szpemmelik nekem, így én is végigspammolom nekik. Ezzel téma lezárva.
amíg a DICE úgy nem dönt hogy kijavítja eme hibákat, én büntetlenül kihasználhatom. Ennyi.
Ezzel az az alapvetõ probléma, hogy a BF Heroes alapjaiban egy nagyon jó játék, de a Kommandósok szarakodása teljesen tönkreteszi azt. Ez olyan, mintha IL2-ben bizonyos kasztok látóhatásron túli rakétákkal lövöldöznének a Messzerekre és Spitekre...
"Én pl szeretek felhúzni másokat azzal hogy mélföldekrõl lelövöm és integetek neki egy csomószor 😛"
Gratulálok! Igazi tahó dolog.
"én speciel csak alkalmazkodom a külvilághoz 😛 ha mások is ezt csinálják (ugyanis igen sokan ezt csinálnák) akkor én mért ne? xD"
Értem. Amiért mások alávaló férgek, te is az leszel? Fogadd gratulációmat ismételten...
Továbbá, én nem troll vagyok, szal nem szólok be senkinek ingame. Csak integetek. De azt sokat.
És én pölö nem is játszok mióta a **** kommandósok elszaporodtak.
Én pl szeretek felhúzni másokat azzal hogy mélföldekrõl lelövöm és integetek neki egy csomószor 😛
Gyújtsuk fel!
Gyújtsuk fel és nézzük, hogy ég el." (Bob Marley - Bad Boys címû számának dallamára😄) by My name is Earl
makett.tk
A burning bullets kapott egy kis csökkentést, viszont a Grenade spam jobb lett.
A blasting strike-ot szintén lefokozták.
A kommandónak jobb a kési sebzése.
Frenzy fire gyógyít minden 4.-ik találat után, heroes shield másoknak is ad pajzsot a közelben, leg it minden kasztnak máshogy gyorsít fel.
Lehet új fegyvereket venni BF-ért, ám semmi különleges nincs bennük, csak a kinézetük más.
Ruhák nem adnak extra pontot pajzsra és képességeket se lehet vásárolni BF-ért.
Szeretem ezt a játékot, de tegnap bizony nagyon elgondolkodtam azon, hogy hagyom a fenébe, és uninstallálom. Nem lehetne valami szûrõt beépíteni, amivel a gyáva kommandósokat nem lehetne beengedni egy adott szerverre? Vagy legyen olyan szerver, ahol 16 kommandós henteli egymást, oszt' élvezkedjenek. Ehh!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
@sajtos: Nekem Chello-m van és nekem is megszakad állandóan.
@Ádám: Az redeem code és az egy számsor(van benne betû is?) amit ha az oldalon megfelõ helyre beírsz kapsz valamit. Akármit a játékban. Pölö xp boostot.
valakinél szórakozik kb 1 hete amúgy? azóta dobálja a netet (router, szolgáltató vagy valami firewall szarság lesz)
Mikor csinálnak már valamit vele? 😞
JAh és a nevével kapcsolatban még lesz szavazás !
Redeem code-ot keressek neten vagy rám törnek az EA kommandósok és letörlik a karakteremet?