Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem ölsz és kapsz rangot. Igazából nem nagyon tudom mi h van.
Azt kiírja, ha megkapod (olyan mintha szintet lépnél)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Sztorno, most látttam az elõzõ hozzászólást. 😊

Milyen lett a rangrendszer? Vagy azt nem most vezették be?

Szasiztok!
Meg tudnátok mondani hogy ezek a rangjelzések mire valóak, mikor kapom õket meg ilyesmik? amit errõl tudni lehet ? 😊

köszi

kár hogy a kd nem befolyásolja hogy egy meccs alatt mennyi VP-t kapsz. 😞

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Hm, lehet mégis kéne commando nerf <#buck><#buck>

Ez csak linkben, hátha valakinek 3 megányi kép már sok :p

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Remélem az összes hisztis picsa odamegy, legalább nem kell majd õket hallgatni 😊

Megtehetni én is megtehetem, de minek kölcsek rá? Befolyásolja a játékot? Nem. Akkor?

"Majd fogok venni (még nem lehet), igaz az a klánomnak lesz."
Remélem az összes gyáva kommandós oda fog menni... 😊

Narxis
De mi is játszhatunk majd néha ott? 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

nincs egyenlõre. Majd fogok venni (még nem lehet), igaz az a klánomnak lesz.

aki megteheti 😛

Narxis
Nincs magyar szerver?

Kit érdekelnek az emote-ok? Én ugyan nem költenék rá...

ááá, van egy pár magyar royalos...

ám én leginkább azért nem szeretem õket mert olyan nagyok, és olyan jó, idegesítõ emote-okat kaptak (pl tarzan, integetés,csirke) szal értitek xD A csirkét ha benyomják az nagyon fel tudja húzni az agyam, viszont olyan király 😄

"Ja apropó, a Royalosokat szívbõl gyûlölöm 😄"
Detto.
Tegnap összejött egy szinte teljesen magyar csapat s national oldalon. Megjelent egy magyar srác a royalosoknál. Erre minden magyar elkezdte vadászni, hogy áruló. 😊
"Tudnék is hirtelen egy közeli példát ...
😊))

Nem tudom, én soldierrel, gyors tüzelõ shotival és gépfegyverrel lazán elvagyok. Mindig forgok a kamarával így mindig akad megfelelõ szög amikor láthatom a kommandóst. Ha elvesztem, akkor a 40-es tárból lövök derékmagasságban egy sort körbe és kész. Eddig level 9ig szerintem max 20 olyan eset volt amikor rejtett kommandós késsel szúrt le. Észre lehet õket venni. Mesterlövészként én elszoktam õket találni a gyorstüzelõvel, közel megyek, shotival szétlövöm õket. Én nem érzem túlerõsnek a kommandóst. Az aknáit meg ha észreveszed szétlehet lõni. Nem egyszer így menekültem meg. Lehet, hogy szerencsés vagyok, vagy különleges játékos, én eléggé balanszírozottnak érzem a játékot. Repülõt nem tudom jól irányítani egyedül.
komolyan mondom, csinálni fogok egy videó mixet hogy én hogy élem túl kommandó/soldierként. Mindenki csak sír meg beszélbeszél ahelyett hogy tenne ellene valamit (kidolgozna egy nyerõ stratégiát)

Gunnerek leg it-je ellen nincs mit tenni, akkor oda vissza cikáznak, szinte lehetetlen õket eltaláni. Én azt tanácsolom hogy ha legitelnek, és feléd futnak addig te is nyomd be az elixírt meg ha lehet a stealthet, kerülj kellõ távolságba és várd meg míg lejár a pajzsuk. Utnánna nyugodj meg, úgy fognak fedezékbe futni mint a nyulak.

Hogyan rontja el a játékélményed ? Megöl ? Ne legyél már hülye... (márbocs). Próbáltam anno soldiert és azzal pl simán ölhetõ volt commando.

Hát nem tom én viszonylag jó kommandó vok (ego on 😄), de mostanában vagy azért, mert nem tudok már célozni, vagy azért mert nerf, de nagyon nem megy. Pl ma voltam riversideon ahol pl a pályát simán át lehet lõni, de ha a gunner benyomja a futást, akkor kb 10-ból 2szer ha eltalálom úgy fut. Persze 10+ kill és 5nél kevesebb halál így is megvan, de akkor is... commandonál ez alap. + ha kifogsz egy soldier teamet aki healeli magát és bb-t nyom rád, akkor esélye sincs 1 kommandó teamnek.

rengetegszer próbálták már ajánlani a felháborodott játékosok, de nem mentek bele Dájszék. Ez így marad. <#nyes>

Jobb lesz ha megszokjátok.

Mondasz valamit.
De ugye mind tudjuk, hogy ez nem fog megtörténni. Miért? Mert a dice nagyon is jól tudja, hogy a sok gyengébb játszónak/retardáltnak/kezdõnek ez nagyon is bejön. Mert "Nézd már, Gazsi, az a kaszt tud láthatatlan lenni, huhh de jó én is az leszek.". Sokan vannak így és sokan szeretik direkt elbaszni más játékélményét. Mert bunkók. Tudnék is hirtelen egy közeli példát ...
Viszont egy olyat el bírnék képzelni a megvalósulás szintjén is(bár elég kevés eséllyel), hogy ráraknak egy idõ limitet. Tegyük azt csak 50 secig vagy láthatatlan + sokkal nagyobb cd. Hát nemtudom, én még mindig legszívesebben egy az egyben kivenném a kommandóst.

Smithwarden
Irtam mar regebben en is egyszer-ketszer hogy a kommandos tul eros HA valaki jol hasznalja.
Egyreszt hogy messzirol nem igazan lehet vele mit kezdeni, maximum soldier tuzes lovese, de ha eltalalja akkor sprint/kotozes/stealth ujra, ennyi.
A BFH rendszere raadasul nem igazan a zaszlokat veszi figyelembe a gyozelemnel, hanem a killeket, es igy tenyleg siman gyoz a csapat sok kemperrel, kommandossal.

Fogjuk ra hogy ez mind oke, sniper kaszt legyen ilyen, de a stealth kepesseg nagyon durva, oda megy barmikor ahova akar, rakja az aknait folyamatosan, mindig ove a kezdo loves, ha elbasz valamit akkor elbujik elfut par secre es maris ujra lathatatlan.
Idegesito egy ilyen kepesseg/kaszt es "unfair" sztem es reszben szetbassza a jatekot es ez a velemenyem mas jatokoknal is, pl TF2 spy, Crysis cloak mod, stb.
Kb 10/9 jateknal a "lathatatlansag" miatt utalja meg az ember a gamet, hogy a "semmitol hirtelen meghal".
Szoval tudom durvan hangzik mert alap dolog most a jatekban, de en kivennem a lathatatlansagot a kommandosnal, adnek helyette mast neki vagy plusz hp-t, barmi mast.
Legyen jo lovesz messzirol es a leggyorsabban sprintelo keselos, aknarako, stb, de ne egy "masik dimenzioban".

Szerintem (sokkal) jobb jatek lenne a BF Heroes igy.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Tipikus hülye felfogás: ha más is tahó én is az leszek ...

Kábé Kferro ugyanúgy gondolkodik/ír, ahogy én tenném. Minden utóbbi hozzászólásával egyetértek.

Ja apropó, a Royalosokat szívbõl gyûlölöm 😄

egészpontosan mirõl is beszélünk?
A kommandós = mesterlövész. Na most, adott egy nap map, mondjuk seaside. Ott ugyebár elõnyben részesülnek, ám tankok ellen nem tudnak semmit sem csinálni.

Soldierként nekem sose jelentettek gondot a kommandósok, csak tudni kell hogyan kell õket elkerülni. Pl ne fuss magadba egy nagy mapon feltéve hogy nincs hosszútávú fegyvered, vagy CM-ed. Vagy pl VV-n nem csak a kommandósnak kell bújkálni, a sok sûrû ház mindenkinek menedéket nyújthat.

Egyedüli gyenge pontom a gunner, na gunnerként nagyon szar vagyok, de csak azért mert eddig nem nagyon tapasztaltam a stratégiáját. Esetleg késõbb.

Az integetés pedig egyszerûen mókás, én is utálom ha végig szpemmelik nekem, így én is végigspammolom nekik. Ezzel téma lezárva.

Végülis a lehetõség ha adott, nem tiltott a használatuk. Ám nem hallottál még a játéketikáról... ?

ismételten:
amíg a DICE úgy nem dönt hogy kijavítja eme hibákat, én büntetlenül kihasználhatom. Ennyi.

"ha nem tetszik, nem kell játszani."
Ezzel az az alapvetõ probléma, hogy a BF Heroes alapjaiban egy nagyon jó játék, de a Kommandósok szarakodása teljesen tönkreteszi azt. Ez olyan, mintha IL2-ben bizonyos kasztok látóhatásron túli rakétákkal lövöldöznének a Messzerekre és Spitekre...

"Én pl szeretek felhúzni másokat azzal hogy mélföldekrõl lelövöm és integetek neki egy csomószor 😛"
Gratulálok! Igazi tahó dolog.

"én speciel csak alkalmazkodom a külvilághoz 😛 ha mások is ezt csinálják (ugyanis igen sokan ezt csinálnák) akkor én mért ne? xD"
Értem. Amiért mások alávaló férgek, te is az leszel? Fogadd gratulációmat ismételten...

én speciel csak alkalmazkodom a külvilághoz 😛 ha mások is ezt csinálják (ugyanis igen sokan ezt csinálnák) akkor én mért ne? xD

Továbbá, én nem troll vagyok, szal nem szólok be senkinek ingame. Csak integetek. De azt sokat.

Ehhez csak gratulálni tudok. Én ha kommandóssal játszok is ilyet nem csinálok, mert nem vagyok egy utolsó sen ... nem akarok szitkozódni itt.
És én pölö nem is játszok mióta a **** kommandósok elszaporodtak.

nem kell itt senkire sem haragudni, a DICE így oldotta meg, ha nem tetszik, nem kell játszani.

Én pl szeretek felhúzni másokat azzal hogy mélföldekrõl lelövöm és integetek neki egy csomószor 😛

m1garand
"Tim Stack, Tim Stack,
Gyújtsuk fel!
Gyújtsuk fel és nézzük, hogy ég el." (Bob Marley - Bad Boys címû számának dallamára😄) by My name is Earl

makett.tk

Na ja, de ha messze van tõled, ráadásul nem is látod, akkor ez sem megoldás...

Nah itt vagyok én is, csak tegnap betörtek hozzánk és nem volt alkalmam válaszolgatni. A lényeg az új pecsbe, hogy a kommandó gyengébb lett, de nem sokkal. Pl én kommandóü vagyok és simán meg tudtam szerezni az átlag 13/3 kd-met.

A burning bullets kapott egy kis csökkentést, viszont a Grenade spam jobb lett.
A blasting strike-ot szintén lefokozták.
A kommandónak jobb a kési sebzése.

Frenzy fire gyógyít minden 4.-ik találat után, heroes shield másoknak is ad pajzsot a közelben, leg it minden kasztnak máshogy gyorsít fel.

Lehet új fegyvereket venni BF-ért, ám semmi különleges nincs bennük, csak a kinézetük más.

Ruhák nem adnak extra pontot pajzsra és képességeket se lehet vásárolni BF-ért.

m1garand
burning bulletet nekik égjen mind <#violent>

makett.tk

Tuvok
Teljesen egyetértek, jó lenne "csak soldier és gunner" szerver .

Bevallom, kicsit elegem lett a játékból. Ezek a gyáva sniperezõs kommandósok teljesen tönkreteszik a játékot! Utálom, de legalább tisztelem azokat, akik odalopódznak, és finoman leböknek, de mélyen megvetem azokat, akik statikusan egy pontról próbálnak bosszúságot okozni másoknak.
Szeretem ezt a játékot, de tegnap bizony nagyon elgondolkodtam azon, hogy hagyom a fenébe, és uninstallálom. Nem lehetne valami szûrõt beépíteni, amivel a gyáva kommandósokat nem lehetne beengedni egy adott szerverre? Vagy legyen olyan szerver, ahol 16 kommandós henteli egymást, oszt' élvezkedjenek. Ehh!

Narxis
Nem vagy egyedül, ki van írva fórumban, hogy dolgoznak a problémán.

És csak jól emlékeztem a folyó valamire. Riverside Rush azaz. Kösz a kisegítést!

@karakkga: Nem harcolnak csak olyanok mint anno a papagáj meg a nemtom mi volt.
@sajtos: Nekem Chello-m van és nekem is megszakad állandóan.
@Ádám: Az redeem code és az egy számsor(van benne betû is?) amit ha az oldalon megfelõ helyre beírsz kapsz valamit. Akármit a játékban. Pölö xp boostot.

Snexi
már nyár óta nem toltam,most tolnám de nem talál ez a kutya megfelelõ szervert

most látom h lesz 2 féle pet szerüség, sas+kígyó BF-ért, ezek a petek harcolnak is vagy csak dísz? mert ha támadnak az kicsit rontja a játékélményt így a fizetõsök elõnyben lesznek:S
Éljen, beengedett, nem talált megfelelõ meccset, most 1009-es hibára hivatkozva nem enged be.
mi a szar az a redeek code ? <#nemtudom><#nevetes1>
sajtos
kicsit elvonási tüneteim vannak, hogy nem tudok bemenni :>>

valakinél szórakozik kb 1 hete amúgy? azóta dobálja a netet (router, szolgáltató vagy valami firewall szarság lesz)

Smithwarden
Riverside Rush

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Basszus, egy ideig ment majd megint be akartam lépni és 1001-es hiba.
Mikor csinálnak már valamit vele? 😞
kakasdaparhant
Head az új map nak a neve és olyan mint a victory villag csak éppen nincs semmilyen jármû!
JAh és a nevével kapcsolatban még lesz szavazás !

Nekem az FF tegnap óta nem megy, most meg már az IE-vel is ez az 1001-es hibaüzenet. Gyilkolni akarok😄
Redeem code-ot keressek neten vagy rám törnek az EA kommandósok és letörlik a karakteremet?