Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már meg is van a national-os célpontja <#beka3> az újdonsült gunneremnek. <#hehe> Egy párszor már úgy is találkoztam a Terminatonor <#beka3> nevû személlyel a játékban, mostantól az se érdekel ha másik 6 natz lõ egyszerre, akkor is téged foglak osztani. <#gun>
Poént félre téve, ez tényleg nem fair, viszont én jobb megoldásnak láttam volna azt, hogy a national-os árat viszik le 175-re minthogy a royalost fel 450-re. 😛
Ami a gunnerest skillekt illeti, láttam itt ment ez a téma lentebb...
nekem a FF lvl5 és a shield lvl5 19-es szinten. Szerintem van haszna a shieldnek. Legalábbis én elõszeretettel használom, amikor bemérgeznek, vagy lángra kapok benyomom a shield-et és már nem én égek.. azaz én, de shieldbõl fogy, és nem a hp-m ból. No meg, ha jó teamwork van akkor elég hasznos tud lenni a csapatársakon egy +60hp páncél. Igaz nem köszönik meg, mint a healt szokták általában, de párszor már húztam ki a sz.rból lángoló emberkét ezzel a skillel. <#nevetes1>
ööö...izé...sok lúd páncélöklöt gyõz? 😊

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Uhh, ohh, én, én, hagy én!!!

Több szem többet lát!

😉

ismered a mondást 😊

Amúgy elég nagy igazságtalanság lett volna ha nem derül ki. Mondjuk most érdekes helyzetben leszek... A nationalosok dícsõíteni fognak, a royalosok pedig vérdíjat fognak a fejemre kitûzni xD

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Te szemét! 😊

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Narxis
muhahahahaha<#eljen>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

nem, ez egy bug, már jelentettem 😊
http://www.battlefieldheroes.com/forum/showthread.php?tid=100975

Hamarosan a Royalosoknak is 450 VP-be fog kerülni 3 napra. <#eplus2>

Biztos ezzel próbálják kompenzálni, hogy jó sokáig durvábban sebzett a national burning bullets. 😊

és valóban úgy van. Ezt a kibaszást :C

mi a lóf@sz...

Akkor ez most hogy van? Royalosoknak olcsóbb? D:

Szoktam bolondságokat beszélni, de szerintem most nem. 😊

hmmm? ilyen bolondságokat honnét veszel? 150 vp-be kerül egy napra, akkor szorozd be a 150-et 3-al, és megkapod hogy 450vp-be fog kerülni 3 napra. Itt nincs efféle akció, hogy egyet fizetsz, hármat kapsz.

Köszi a válaszokat!
A bazookában igazad van, de mondjuk ha jeep ellen kell, akkor nem helyettesíti 100%-ban a tnt.
A rekettyevetõ jobban megéri 3 napra (tán) 180-ért. Ráadásul így csak napi 60 VP-t kell összegyûjteni.

nem eszi meg a saját lövedéket, viszont az IEG sem tart örökké... nos lvl-1-en nem. Nekem perpillanat nincs pontom IEG-en, mert felfedeztem, hogy mennyire megállíthatatlan vagyok lvl 5 leg it, lvl 5 FF, lvl 1 shield és lvl 1 keg kombóval. Amúgy ha elérem a lvl 24-et, akkor IEG-re fogok beruházni, utánna meg a maradék 4 pontot a shield-re költöm. Keg-re elég 1 pont, azt úgyis csak kommandók ellen használom.

Amúgy én nem mindig veszem meg a rakétavetõt 1 napra, ha van leg it-ed, akkor TNT,vel rohadt cseles tudsz lenni, észre se veszi a gyerek, hogy ráragasztottál eggyet, amíg te körözöl rajta körbe körbe.

Ha meg megveszem, akkor addig játszom míg vissza nem jön a 150 VP a következõ napra.

Hát ez akkor tényleg kötelezõ. Egy gunner a toronyban, és van egy elpusztíthatatlan tank...na persze, ha a saját lövedéket nem eszi meg. 😊

Bármilyen robbanószerre! És mivel mind tudjuk, hogy az IEG egy "aura"(jobb szó híján) és hogy egy bizonyos ideig tart, képes hatástalanítani tank lövedéket is. Tehát, ha tankelhárító szerepet vállalsz, akkor IEG az szinte kötelezõ. Csak példának mondom :p. Én mindig nagyra tartottam azt IEG-et, de valamiért sosem tettem be.

Nem szeretnék fizetni érte, akkor szerintem elvesztené a 100% fun érzetét a dolog. Ha meg VP-re gondolsz abból van vagy 3000, nemigen szoktam használni õket, de most majd kell a rakétavetõre.

Az IEG mennyire könnyen használható? Mert pl én a keg-nek mindig utána is lövök, hogy ott/akkor robbanjon, amikor én szeretném. Szóval egy ilyet megenni nem olyan könnyû. 😊
No meg bármilyen robbanószerre (tnt, keg, granade pack) használható? Nekem sosem volt szimpi, így nem próbáltam.

nos, ha van pénzed bandagesre/tonicra, akkor ne így, ám ha túl akarod élni az egészed fizetés nélkül default puskákkal, akkor elõször lvl 5 leg it, aztán lvl 5 Frenzy Fire, majd lvl 1 IEG és jöhet a pajzs/keg ahogy szeretnéd.

Mindenesetre a Frenzy Fire lvl 5-ön nagyon ott van, Póbáljátok ki mielõtt ítélkezdtek.

Köszi szépen!
Hát látom akkor nem fogok itt unatkozni a késõbbiekben sem. 😊
Mondjuk van pár nehéz küldetés. Gondolok itt az egy körön belül teljesítendõ cuccokra.

Tegnap véletlenül beestem egy olyan szerverre ahol a Coastal Clash pályán 700-ról indult a csapatok pontja. Mire hõsies küzdelemben levertek 0-ra a gaz royalok, 2 darab 4.szintû missiont is teljesítettem, pluszz egy rakat pontot is kaptam ( ja és volt 47 killem is ).
http://www.battlefieldheroes.com/forum/showthread.php?tid=25069&highlight=missions

Ezt találtam hirtelen. Én mondjuk szép képekkel, kasztokra szétszedetre emlékszem, de azt nem találom.

Jaja szintfüggõ, ha nagyon szeretnéd elõtúrok neked egy topicot ami leírja mijen küldit mikor kapsz csak már régen néztem.
És én is FF-re mennék + leg it. Másra nem is. IEG-et mondják még jónak, de én sosem használtam :p.

Viktor99
Az igazság hogy én RÉGEN a pajzsra és a KEG-re raktam. Ha veszel hozzá rakétavetõt akkor az ellen közelében robbanthatod a KEGet. De az update után minden más szóval az FF-el szerintem nem jársz rosszul.
Köszi! 😊
Akkor viszont biztos szintfüggõen jelennek meg. Gunnerrel még csak most lettem lvl 12.

Ti egyébként milyen képességeket javasoltok a gunnernek? Eddig a shieldre mentem rá, de nem sokat ért. Talán ha csapatban megyünk, és tápolom a többieket, akkor jól jöhet, de 1vs1-ben úgy vettem észre van jobb alternatíva nála. Most shield 1 (alapból), leg 1, frienzy fire 4, és keg 1.
Szerintem FF és keg növelésbe kezdek idõvel, de bárminemû tanácsot szívesen veszek.

Az már az én idõmben is úgy volt(régen) szval csak neked tûnik úgy 😊.

Elkezdtem ismét a gunnert nyomni. Csak nekem tûnik úgy, hogy van pár új mission? Okozz x sebzést shootgunnal, mgvel, dinamittal, stb; ölj meg repcsivel x embert...meg ilyenek.

kár hogy nekem már nem jutott CB kulcs annó... na mindegy xD Mindenesetre az a 200 BF nem direkt a zárt bétások kapták, kaphatták volna az openesek is, ha késõbb jön össze a BFH-nak az egy millió regisztrált email. Most kb 4 milliónál tartanak.

Apropó, akinek volt annó egy kis esze, az több accountot csinált, és ennó nem úgy küldték ki azt a ajándék BF-t hogy csak egyszer használhatod fel egy accounton (mint manapság). Tehát, volt mondjuk 10 accountod, akkor kaptál 2000 harci tõket 😄

Régebben kaptak a bétások

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Láma!
milyen 200 ajándék BF? :o

Hát frissek a driverek és a tûzfal pedig ki van kapcsolva egyébként ESETNOD32
Narxis
Nekem is volt egy ideig aztán elmúlt. Tûzfalad milyen van? Driverek frissek?

Hát hiába tettem be a fegyvereket(egyébként bent voltak és újra betettem)semmi.Ezt írja: "Connection to server was lost.(3)" És ezt beadja úgy 3-4 percenként😞
Ha erre tud valaki valami megoldást léci írjon.
Köszi
mos a kód azt jelenti, hogy nincs betöltve fegyver a kis object barodba. Rakd be az alap fegyvereket, és akkor mûködni fog.

Hy.
Valaki nem tudja véletlen hogy miért lehet az hogy kb 4-5 percenként megszakad a szerverrel a kapcsolat?A nettemmel tutira nincs gond mert azt látnám szóval nem tudom hogy mi lehet a gond de igy kicsit élvezhetetlen hogy állandóan kidob és az xp-t sem mindig adja be.A kód amit zárójelbe ír az ez😞3).
Ha valaki tudja léci írjon ide
Köszi elõre is.
sokan mentek el ugyan, de szintre rögtön jöttek új játékosok, akik azt se tudták hogy volt fegyver olcsóbban. Szal ennyit a boycottról.

...jaja, elején majdnem, hogy mindent ingyen belehetett szerezni most meg jó pénzes lett. Mind1. a részemrõl ennyi volt a játék. Még be-be nézegetek majd, hátha lesz valami változás, de kétlem. Egyébként most jövök egy olyan szerverrõl ahol a mi royal team-ünk csak gunnerekbõl állt, rajtam kívül. Egyszemélyes medic-ként gyógyítottam a népet, már aki nem szaladgált össze-vissza. No meg a sok über,super fegyveres játékosok is elszaporodtak, nekem meg lejártak a még infláció elõtt vett fegyvereim, úgyhogy pá-pá BFH. No nem mind ha nem tudnám használni az alap fegyvert, de ez így nekem nem pálya. Hozzászoktak már a egy távolsági lassú egy nagyon közeli gyors fegyver kombóhoz.
Narxis
Egyébként várható volt, felfuttatták a játékot, népszerû lett, most már lehet "fejni a tehenet".

Smithwarden
Nyugaton akinek tetszik a game ezeket az osszegeket gond nelkul siman kifizeti az ottani berekbol (mintha mi havonta vennenk 1-2 tabla csokit kb) szoval azzal nem kell szamolni hogy senki nem fog vele jatszani.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Narxis
Majd ha már senki nem játszik vele akkor visszaállítják.

Egyébként a 200 ajándék bf-bõl lehet venni örökre sima alapfegyvert.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

csak hogy felvilágosítsak itt mindenkit, az EA/DICE egyáltalán nem tervezi a valuta visszaállítását. Épp ez a lényeg hogy kényszerítség az embereket BF-ok vásárlásra.

Sziasztok!

Pár hónap kihagyás után jöttem vissza, és valami eszméletlen, ami lett ebbõl a játékból.
Az eddigi 1 hónapig meglévõ cuccokat 1, 3 napig lehet csak aranyáron megvenni. A commando egyszerûen játszhatatlan lett. Ráadásul akárhova léptem tegnap be, mindenhol együtt mozgó pro-k nyomultak.
Mit ne mondjak, elég rossz játékélményt tudtam a hátam mögött. 😞

Ha valaki szereti a steam-et akkor nézzetek be! Hatalmas akciók vannak mostanság, 1-1 naposak.
Pölö GTA IV csak 2000 Ft.
Mondjuk én semmit nem veszek, mert most nem kell, de mondom megéri benézni.

Sziasztok én 14 éves vagyok sajna szerver még nincs de tervezzük (csak akkor ha vissza áll az eredeti fizetési rendszer a BFH-n)És még valami ha valaki be szeretne lépni azt megkérnénk hogy segítsen egy kicsit a reklámban.<#email>
szerveretek van? Anélkül csak group vagytok.

Narxis
😊)

REPS0L
hány éves vagy.

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Sziasztok most alapítottunk a haverokkal egy magyar klánt és minden aktív felhasználót szeretettel várunk: Brother of HUN
Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek
azért néha így is idegesítõek néha a sniperek... de fõleg a csíter sniperek.

Tudtátok hogy a DICE a csítereket csak 3 napig bannolja? Utánna jöhetnek vissza nyugodtan <#wow1>

nos, fejlõdésre nem lehet panaszom perpillanat, mert gunner vagyok xD max nem megyek ki a nyílt csatatérre mert nincs long range MG-m, ám short range MG helyett a közepes is tökéletesen megteszi. A shotgun mintha ott se lenne, eddig nem használtam a gunneremhez. Régen annyival volt jobb, hogy ha oly szituáció kerekedett, akkor elõvettem a long range MG-t, és azzal lõttem ki a távolodókat.

Bandagaket meg amúgy se használtam régen se, mert akkor is pénz szûkében voltam, és hamar megtanultam hogyan kell túlélni a csatateret bandáj nélkül xD