Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Srácok!

Használ itt valaki Firefox 3.6 RC-t? Hogyan indítjátok el a játékot? Úgy néz ki még nem kompatibilis a kiegészítõjük vele. Próbáltam IE 8-al indítani azt meg nem ismerte fel, azt írta használjak IE vagy Firefox böngészõt. 😄

Mekkora fos ez, miért fájna nekik ha desktopról indítanám? Természetesen onnan nem lehet...

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

nem fognak többet BF-t adni, csak closed betaba lehetett egyszer kapni, amiért elérték az 1000000.-ik számú regisztrált hõst.

Ünnepkor ugyan lehet számítani valami aproságra, ám az olyasmi, ami csak 3 napig tart ki max.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Ne légy ilyen naív 😊. Bf-et csak pénzért vagy adott esetben ünnepekkor lehet kapni. Vagy olyan csak egyszer volt?

EnZsolt
Sziasztok!

Nemrég kezdtem a játékot, és az volna a kérdésem, hogy most akkor csak pénzért lehet BF-et kapni, vagy van rá más lehetõség is pl: teljesíteni bizonyos küldetéseket, vagy VP-t beváltatni.

Mert meglett a Conquest IV is, gondoltam csak megdobnak egy ability ponttal, vagy BF-el, de nem 😊

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Viktor99
Pfejj 😛
ja, valami olyasmi 😉

*camuflouge nadrágot

😄 igazából ilyet szerettem volna elõször:

"Gay Termi"

ám ez instant 2700 BF-be kerülne, szal... xD

Eddig pedig még egyáltalán nem költöttem a játékra, és talán fullosabb szettem van, mint olyannak aki nemtudom hány eurót költött a játékra. + még ha beleszámítom azt is, hogy a lila pólót, camuflouge, +2 kabátot VP-ért sikerült megszereznem, ami amelyek szintén kb 1500 BF-t érnek összesen... egész jól nyomom >😄

Viktor99
Lila kabát az meleges :[
(Am hülyülök de szerintem mind a kettõ jó)
jah, vágom már 😄 internet szleng.

nem olvastam mit írok + nem tudok írni + nem tudok edit-elni ...

badass-t akartam írni csak nem olvastam mit írok
a shift meg hülyeségbõl van ott

bass shift? o.O

BASSSSSSSSSSSS!!!!!!!11!!!!11!shift1!!!

apropó, megvan az alpesi dr.pepper szettem 😄 rohadt jó, csak most nem tudom eldönteni, hogy ragaszkodjak a klán szabályához, és hagyjam fent a lila kabátot, vagy legyek badass alpiner. 😄

original

lila

Hát ez nem sok.
Én meg már azt hittem, hogy nálam csinálta össze valami magát, amikor ablakos módban indult el a gém. 😊

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Srácok volt update. Esetleg valaki vágja a changelog-ot?

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

most is vannak csak megfenyegették a python scripteket használókat, hogy ban lesz

+1 régen voltak kevert csapatok de kivették

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

davis98
köszi !

nickname: doki09

szerver adminoknak van játékos rendezési opció, noha illegális.

davis98
A videóban mire véljem a 10:23 -nél hogy a royalos royalos ellen van ?

Elõször is, tisztázzunk valamit: ugyanannyi nationalos csíter van mint royalos, ezt kár vitatni.

Továbbá, nincs több royalos gyõzelem most sem. Annyi a különbség, hogy most a Matchmaking rendesen mûködik addig amíg el nem éred a lvl 20-at, és olyan helyekre rak be, ahol biztos hogy nyerni fogsz (vagyis nem ELO, hanem LVL szerint)

Smithwarden
En sokszor csodalkozom hogy senki nem veszi eszre es nem szol be hogy egy nationalos 100% hogy aimbotot es egyebeket hasznal pofatlanul eszrevehetoen.
Szoval a chat nem igazan mervado.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Narxis
Szoktam figyelni a chatet, látom mikor panaszkodnak sokan, úgyhogy társaimat is tudom ellenõrizni. 😊

Smithwarden
Igen mert sokkal feltunobb ha teged szopatnak, mint amikor a tarsad szopatja az ellenfelet...

Narxis
Én eddig 1-2 nationalos csitert láttam, royalosból pedig legalább 6-ot.

Smithwarden
A fenet.
En mostanaban beneztem parszor jatszani es kb 10bol 8 szerveren volt egy vagy tobb nationalos cheater.
Tehat ha nem is kevesebb van, legalabb annyi kb...

Narxis
Royalosoknál több a csíter.

Csak nekem fura vagy a Royal tényleg izmos lett?
Mióta visszanéztem megnézni a 2 új pályát szinte csak royal gyõzelem születik.

Mehet pihenni pár hónapot megint a játék.

Viktor99
Csak hogy megtörjem a csendet! 😊

Keisari az egyik kedvencem. Szerintem baromi jó videókat csinál és jó játékos is. Jó mozizást 😛 (én nem bírtam végignézni 😄)
BFH Fragmovie
haver által 😄

Smithwarden
Megoldhato sztem.
Mar csak EA-s Dr.Pepper udito kodok kellenek, ami ugy tudom nem kaphato Magyarorszagon...

Én elsõ körben proxyra tippelnék bár nemtudom mirõl van szó(bf-ileg). Vagy egy amerikai haver is megteszi, de az gondolkodik XD

davis98
Nem szeretnék pofátlan lenni, de hogyan tudod megszerezni ?

Érdekes :o

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

romeozor
tiszteletem, indult pár ClanBase ladder, akit érdekelt az ide látogasson

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

ennek ellenére én meg tudom szerezni ^^

davis98
ok kösz.

csak amerikába lehet

davis98
Mi ez az új DrPepper kód? hogyan lehet megszerezni a kódot?

Elõre is Köszi.
<#smile>

Options

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Hol van ez a preferált mapp?

Én próbálom összehozni a felszerelés, abbility, mission trióhoz választható pályát. Pl ha veszek bazookát, akkor beválasztom a tankos, tnt-s küldetéseket, és beállítom a preferált mapnál a jármûves térképeket.
Ha lejár a bazooka bérletem, akkor infantry focus-os, mg-s, shootgun-os, stb missionokat rakok be, jármû nélküli pályákra.
Régebben vegyesen toltam, de most 150-es napi rekettyevetõs ár mellett, kénytelen gondolkozni az ember. 😊

Narxis
Nem olyan biztos az, settingsnél tankos mapokra állítottam a server keresést és mindig tankokkal vagy repülõkkel noobkodok 😄 szóval védve vagyok. ^^

Tényleg, ti mapokra jártok? Hagytátok vegyesen a server keresést vagy csak jármûvek nélküli mapokra?

Majd te is megkapod a 7.62-es skulót a nationalos hátsódba! 😄

Narxis
muhahahaha megkapták a royalosok

Mi az, hogy fogják? A postolásod után nem sokkal már 450 volt a royalos rekettyevetõ. Hiába léptem gyorsan be, hogy vegyek még egyet akciós áron, már nem volt. 😞

gyere vazzeg, gyere 😛 lol, csak hülyülök, mint gondolsz amúgy, én mit akartam elérni? xD Ám ismervén az EA-t, kizárt hogy a natonal bazookának fogják megváltoztatni az árát (sajnos)