Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.youtube.com/watch?v=PRS6sPg8uPI

Itt 5/5 BB vel a wack 4/4ben megverte a gerthartsot...<#lama>
Lupous
LOL...\m/-ennél akkor sincs jobb XD

Zero07
én komponáltam össze 😛 ez olyan mint neked a béka <#email><#lama>

azok nehezen a te smiley-aid.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Zero07
1. ne lopd a szmájliaim. és utánanéztem a wacky kevesebbet sebez és kevesebbet is lõ mint a gerhart cask érdekel a vélemény hátha van valami amit én nem vettem észre és a wacky jobb.

Wacky mert több golyó van benne és ugyanolyan távra ha mint a gerhats plusz itt még BBt is tudok használni<#email><#lama>
Zero07
nekem csak kommandant meg egy lr cucc mivel mást se bírok venni 😊 amúgy wacky vagy gerhart?

davis98
Nekem inkább az AK74 jön be <#violent>

nickname: doki09

kabel15
Jó felvettem pár embert. De az hogy minden 2. ra FAILD et ír ki az gáz.
Amúgy meg elég szar napom van :S

BattleTag: kabel15#2672

nos ez nem újdonság

Lupous
bocs...de te aztán nem vagy noob 😄 (Még véletlenül se 😄) tab és katt a csóka nevére..akárhányat enged de csak akkor lesz a "barátod" ha õ is visszaigazol 😄

kabel15
Hogy tudok ember felvenni barátnak? mert szerverenként csak 1 et enged vagy hogy van ez?

kabel15
Kösz!
Amúgy melyik az az oldal ahol a szerverek listája van? Mert nem találom. Egyszer már belinkeltétek ide.

Kabel fölösleges az AK74 mert ugyanannyit sebez mint a Uber Rescue de ha veszel 1400BFet akkor ne AK74et vegyél hanem m16ot <#mf1> csak 130bfed drágább de jobb hangja van 😄
Lupous
...szerintem ha van magasabb szintû karaktered vagy egyszerûen beenged bármivel...akkor mindenkit vegyél fel friendbe...és így legközelebb akkor is csatlakozni tudsz ha nagyon low vagy...csak a barilistáról menj be...vagy mentsd el a szervereket...így megtood kerülni ezt a lvl szerinti témázgatást 😄 (azthiszem)

Lupous
Nem én nem csak metálos vagyok nem kell itt sztereótípiákokat vagy miket gyártani rólam...de...ez ami ment az elején szerintem az értelmesebbek szerint is egy rakat recska 😄...és igen biztos az én "Bajom" hogy eme remek, magas színvonalú és minden bizonnyal komoly mondanivalóval ellátott remekmûveket nem tudom értékelni 😄. Az viszont szerintem meg a te bajod hogy te igen <#smile>
(Nekem van 1es szintû karakterem PTE-ben 😄...bár csak egy royal...)

az hogy hamarabb kellett volna PTE accot csinálnod, mert már rajtad kívûl senki se 1-es szintü.

Zero07
figyelj az már nem az én bajom hogy te csak metálos vagy 😊

kabel15

És ezzel mit kezdjek? 2 acc on is ezt csinálja PTE. LVL1 es vagyok mi az hogy nincs a szintemnek megfelelõ szerver.

Lupous
Pfejj...ez ott volt <#nevetes1>

ha azt hiszed, hogy +0.5%-os critelési esélyel, és +5 golyóval a tárban jobb leszel, akkor nagyot tévedsz.

kabel15
1 nem vagyok noob.
2 nem csak +15 golyó hanem az hogy nem MODERATE/MODERATE hanem LONG/very fast. Ami eléggé rásegít ha nyom hozzá tüzet. Amúgy meg ez csak akkor undorító mikor 2v1 ben jönnek de akkor is az egyik meghal. Csak a másik megõl. De leszarom szerzek pénzt és veszek egy kurva AK-t

Lupous
Egy rakás recskát nem ér ez a "zene" amit a vidi alatt nyomattál ...bár a végén azért kimagyaráztad a DP vel 😄

phiton
Van ilyen szerver!
CDS 4...
Csak alap fegyverek, de elég nehéz betartatni.

Egymillióan a magyar esportért!

Zero07

a kép minõség még javulni fog, mivel most raktam föl. 😊

Zero07
de most tényleg mit kell sírni? én azt is kibírom nyírni akinek szuperje van, na és. az a te bajod ha noob vagy és egy olyan csókát nem bírsz lenyomni akinek 15-el több van a tárában.

nincs, mert tiltja a TOS. Törõdj már bele, hogy az überek azok a játék részei.

byzhouse
nincs

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

kabel15
Van olyan szerver ahol csak alap fegyverrel lehet menni?

Pra
Vicces dolog történt az imént.

RR-en felkergettem egy masik késest az alapontra ,és csak akkor tudtam leszúrni mire odaértünk, erre basszus ott ébred épp 3 alak és még azt is láttam ,h AFK is van...
pont akkor ismét használhatóvá vált a méreg, engem meg elkezdtek lõni , de csak szúrtam szúrtam méreggel aztán megjött az elixir is és csak szúrtam szúrtam sprinteltem körbe-körbe tovább, mindenki meghalt (5-6 ember) persze én is... de olyan anyázást kaptam 😊 ,h inkább távoztam.
Most azt ,h magyaráztam volna el ,h nem ezt akartam csak véletlen keveredtem oda 😊 (?)
Szerintem kb lvl 10-18 között voltak mert megnéztem még gyorsan és mindenkinek volt ilyen olyan rangja.
Ez van... azért persze bocsánatot kértem 😊

kabel15
Azt nem láttam hogy ez PTE. Azt hittem sima szerver.

Zero07
Na modik azt mondták ugyanúgy lesz benzinestartály ez csak egy bug. megnyugodtam 😊

Pra
Kipróbáltam a fire proof gatyót ,de nem használ...
lángolok mint a picsa és megy le a hp-m is, de mégis elfogy a widget.

Akkor ez most hogy van?

Zero07
ja és amúgy meg tegnap volt haverom és azt beszéltük, ha ez így folytatódik csúnya dolgok lesznek itt. de a nemzetieknek mér nincs benzinestartály?

Zero07
nem baj úgyis rühellem õket 😄 de ez a benzinestartály viszont nagyon idegesít
@Kabel:ne rinyálj mert én elvittem lvl 10-ig szóval egy qrva szavad nem lehet. tán mikor 10vpért 1 hétre lehet überem rudi röhejesével menjek? 😛

Pra
Igen ez komoly szopó lehet a késeseknek :/

Ez a punch widget meg = end of knifing... :/Pay2Win

Nem talált PTE-n szervert, az most normális?

kabel15
UBER fegyverrel nem nehéz.

igenis meg nem is. Eldobható kis widget, robbanó eldobható üzemanyag tank widget és boxos widget, ami úgy mûködik mint egy egy irányú blasting strike.

Jól értelmeztem, hogy olyan widgetek kerültek be PTE-re amivel lehet más kaszt skillekit használni, vagy (remélem) csak hazudott anno az angol tanárom? x_x

Pra
Az van ,h VV-n tudok egy helyet ahol mindent látni ,de tényleg mindent.
a piros csík jelzi a mozgásteret.
CC-n pedig a malom tetejérõl vagy a hegyrõl nézem és pofázok.

Zero07
még du dobtam össze

Lupous
Kíváncsi leszek én erre....szerintem az egyetlen hiányossága enneka játéknak hogy nincs free cam...így pedig lehetetlen a közvetítés...az hogy kommandóval nézed a témát...hát nemtoom remélem jó lesz (Én szurkolok)
(Ezt a ici opciót igazán bepakolhatták volna a gamebe.)

Zero07
de hogy van ez hogy royaloknak 3 widget?benzinestartály, kés, pofozkodás
national:kis pics@ kés + pofozkodás???

az retek? Én azt hittem, hogy szõr. Na mindegy.

Pra
Ja, a fõoldalt linkeltem :/ ,de megtaláljátok.

Pra
Komoly kis dolgok vannak mostanság PTE-ben 😊

Szerintem a royal testépítõs nagyon laza.

Ja és a Cikk

Lupous
Jah egy kis "érdekességet" kifelejtettem itt nagy igyekezetemben....ez a retkes stílus nemtoom szerintem zsír...de a niggerek tuti reklamálni fognak 😄

Lupous
Jólvan ezt éppnséggel kihagytam...bár nemtoom a royalok is megkapták a kést szal a natiknak is járna valami plusz 😄...bár mintha valami bokszkesztyûs témát mintha láttam volna....de ezek a vásárolható "támadások" eddig nemigen váltották meg a világot...szal ha ezek is hasonlóan táposak lesznek semmire nem lesz jó...