Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt 5/5 BB vel a wack 4/4ben megverte a gerthartsot...<#lama>#lama>
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Amúgy meg elég szar napom van :S
BattleTag: kabel15#2672
Amúgy melyik az az oldal ahol a szerverek listája van? Mert nem találom. Egyszer már belinkeltétek ide.
(Nekem van 1es szintû karakterem PTE-ben 😄...bár csak egy royal...)
2 nem csak +15 golyó hanem az hogy nem MODERATE/MODERATE hanem LONG/very fast. Ami eléggé rásegít ha nyom hozzá tüzet. Amúgy meg ez csak akkor undorító mikor 2v1 ben jönnek de akkor is az egyik meghal. Csak a másik megõl. De leszarom szerzek pénzt és veszek egy kurva AK-t
CDS 4...
Csak alap fegyverek, de elég nehéz betartatni.
Egymillióan a magyar esportért!
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
RR-en felkergettem egy masik késest az alapontra ,és csak akkor tudtam leszúrni mire odaértünk, erre basszus ott ébred épp 3 alak és még azt is láttam ,h AFK is van...
pont akkor ismét használhatóvá vált a méreg, engem meg elkezdtek lõni , de csak szúrtam szúrtam méreggel aztán megjött az elixir is és csak szúrtam szúrtam sprinteltem körbe-körbe tovább, mindenki meghalt (5-6 ember) persze én is... de olyan anyázást kaptam 😊 ,h inkább távoztam.
Most azt ,h magyaráztam volna el ,h nem ezt akartam csak véletlen keveredtem oda 😊 (?)
Szerintem kb lvl 10-18 között voltak mert megnéztem még gyorsan és mindenkinek volt ilyen olyan rangja.
Ez van... azért persze bocsánatot kértem 😊
lángolok mint a picsa és megy le a hp-m is, de mégis elfogy a widget.
Akkor ez most hogy van?
@Kabel:ne rinyálj mert én elvittem lvl 10-ig szóval egy qrva szavad nem lehet. tán mikor 10vpért 1 hétre lehet überem rudi röhejesével menjek? 😛
a piros csík jelzi a mozgásteret.
CC-n pedig a malom tetejérõl vagy a hegyrõl nézem és pofázok.
(Ezt a ici opciót igazán bepakolhatták volna a gamebe.)
national:kis pics@ kés + pofozkodás???