Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ami meg ezt a szervert illeti:nekem semmibajom itt ezzel, de ha valaki nagyon akar akkor bérel szervert. egyetlen magyar szerver?király. de ha arról van szó feltudok menni barátra is azt kész. mert hiába magyar ha tele van camperrel meg mindenki fosik a szabályokra. de örüljetek, mert holnap elmegyek és 4 napig nem halljuk egymást.
de aztán meg majd jól ki is okítalak titeket lehet készülni =)
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
BattleTag: kabel15#2672
hasonlítsuk össze 1 másik ilyen képregényes játékhoz TF2: na a tf2 tényleg népszerû magyarok körében,mert 1szer megveszed és játszhatsz sok emberrel ameddig akarsz.
pra: én csak az õ szavaiból éltem adminság kapcsában ^^
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
hiszen pont ez a lényeg, bárki tud bérelni persze...
de az adminság feladatkörére adott okításodra csak azt mondhatom leülhetsz egyes 😄.
Mindenkinek:
Igazából kár pörögni a témán, már ha ezt annak nevezzük, vagy csak én maradtam le valamirõl.
TCC:
Az ismeretségnek ilyen oldala is van, nem szabad minden esetben kiállnod magad melett, mert olajjal öntözöd a forrófejüeket és agy nélkül még makacsabbak lesznek 😄
BattleTag: kabel15#2672
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Szóval igen is népszerû ez a cucc.(De talán inkább a fiatalok körében akiknek bejön ez a rajzfilmes köntös...és nem vágynak fröccsenõ vérre , vagy esetleg nem akarnak vagyonokat költeni számítógépük fejlesztésére...
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Ám is Zero csak szórakozik és 1 értelmes ember nem sértõdik be az ilyen dolgokon.
Szerverbérléshez: bárki tud szervert bérelni,de mivel magyarok közt nem népszerû a BF:H ezért csak 1 ember érzet késztetést arra,hogy béreljen.
Nézd meg más játékokban pl:Counter Strike,Call Of Duty ott is bérelnek magyarok sok szervert havi X ezer forintért,mert az a játék népszerû.
Egymillióan a magyar esportért!
Wanda témához:
Lupous téged eddig okosabbnak gondoltalak. A NAT meg ha legközelebb nem kapja kölcsön a TCC szervert, akkor fog az Owner igazán elcsodálkozni.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
(Azon meg talán meg szabad lepõdni ha feltûnik itt...ugyanis azt hiszem nem számít törzsvendégnek errefelé)
Úgy érzem nem hagyhatom szó nélkül, ami mostanában folyik.Miért kell Wandudut piszkálni? Szerintem itt majd mindenki köszönettel tartozik neki, egyetlen magyar szerver alapítója fenntartója.Segít, ha kell, szervert is ad, összetartja a csapatot, és igy háláljátok meg... Maximális tiszteletet érdemel, nem gondoljátok? <#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
Az élõ közvetítéses WAR Pénteken 19:00h-kor kezdõdik.
A magyar csapat a royal oldalon.
Majd betolom ide is a linket amin keresztül nézhetitek.
Tudna nekem valaki segíteni? Nem indul el a gém. Bejön a betöltõ ablak leellenõrzi a verziót és kilép!
Valaki tud valami okosságot erre???
hmmm.
Benne vagyok 😄