Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem az a gond, hogy levédette a kb 0 kinézetét, hanem, hogy még csinált magának 2 fan klubot is...természetesen õ a leader egyben.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Én is ezt tapasztaltam. Csak w7-nél. Valamiért nem szereti egymást a fraps és a w7.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

á nem, csak unatkozom néha.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Viktor99
Te mekkora retard vagy 😄DD
kabel15
Valami tényleg nem stimmel a cheesre el.
nagyon messzirõl is simán lelõnek vele. Vissza kéne venni a hatótávolságát.

BattleTag: kabel15#2672

meh.

Joint Operationt miért kaphatok?

megyek gyors levédetem a dr pepper outfitem 😄

Annyira azért nemjó hogy ugorjak lekopizni 😄

Mindennaposak ezek az overpoweredes témák fórumon? Most a The Cheeser lett op, mert hogy nem tudja cheeserest kinyírni, néhány napja ugyanaz a gyerek másik threadjában a knifes mando volt op... 😄

Lupous
(Am inkább nem szólom le a statját most nézem öcsém a soldieremmel alkot rendesen :s)

Lupous
Piff...szörnyû...akkor bizony nagyon morci lenék 😄...de mivel szar...így nem nagy jelentõsége van 😄
(Remélem egyszer bekerül ebbe a csodába egy sima snassz fekete napszemcsi a nat oldalra is :S...azt naon hiányolom már 😄)

nagyjából azt, hogy ha lemásolod, akkor az egész fórum közösség neked fog támadni.

Lupous
Jahh amúgy nézegettem ezt a commando abis szavazást...dúrva hogy az MT ilyen keveset kapott...én szinte nem is tudnék létezni nélküle 😄

Lupous
Ez a levédette...kb mit takar? 😄

Lupous
+...ahogy elnézem ahogy szokták mondani ..."nem a ruha teszi a embert" vagy mi ...XD...mivel elég balfasz...a statja alapján 😄

Lupous
Annak a feka pöcsnek? LOL...szerintem gáz...nigger szõke szakállal na nemár...+ a rucijban sincs semmi különleges...az én gunnerem is hasonló témára épült 😄...csak a töltényövre már nem futotta... 😄...

jah, õ egy híres fórumozó, és le is "védette" a kinézetét.

egy -nak lemaradt :p

Ennek a TPangolin kurva jó az outfite.

davis98
Nekem is ezt csinálja. Használj Xfire-t én azzal csinálok képeket. Bejelentkezel, elindítod a gamet és Scroll Lock + s

nickname: doki09

Miért van az, hogy csinálok egy SS-t (Screenshot, mielõtt megint belém köttök <#rolleyes> ) és a kép helyett egy 0 B-s JPG fájl van, ha megnyitom akkor meg kiírja: nics villámnézet?

Egyébként a nationalos commandó valamelyik késével átszúrja az ujját ha unatkozik és elkezdi pörgetni. <#eplus2>

nem lehet mert akkor kihalna, így meg 4 forintért tudok beszélni muterral meg nagyfaterral.

jé tényleg, pereld be <#eplus2>

nem, de a Telenor-ral nem vagyok jó viszonyban, mert lopja a nevem.

û

Elképzelés. <#nyes>

Mekkora bevétel lenne a fiúknak odafenn.

Hé Tomonor, gondoltál már Tomonoros pólóra? 😄 T(omonor)-Shirt. 😄

akkor inkább úgy írom hogy "Teaser". Csak gondoltam itt jobban hangzik úgy hogy poszter.

"Faszányos" lett, ja.

Ez jó... mindnight mayhem, natosokkal csináljuk a snail dancet a royalosok meg nem mennek rakétára... pedig többen vannak. 😛

Lupous
Hát izé..az hogy pószter nos ...túlzás XD...maximum kép de faszányos 😄
A pószter mérete minimum a4...vagy ennél nagyobb pl 2*a4...vagy 4*a4..stb stb...amúgy érdemes psel a lehetõ legnagyobb felbontásban dolgozni...már ha bírja a gép...

nos nézzük, ott a háttér, amelyet vörösre állítottam, ráillesztettem Xsear layerét, átállítottam a blending módját color burn-re, majd létrehoztam két további réteget, egyiknek a háttér vörös színét kölcsönöztem, és átállítottam a blending módját valamelyik áttetszõre (már nem emlékszem), a másik rétegre pedig ráfestettem az árnyékot brush-al, és kivágtam a szemének a helyét.

+ a szöveg.

Ennyi.

Uhum. Ezt a sejtelmes sötét árnyékot hogy tetted rá a faszikámra?

lényegtelen. Egy cs2-essel is megtudnám ugyanígy csinálni.

egészpontosan az ég véget ért a felénél és újrakezdõdött. Textúrahiba.

Jó lett. Photoshop? CS4?

Milyen bugok voltak/vannak? Át esel a falon? <#wow2>

imhol még egy poszter

davis98
Shit....<#gunyos1>

Nah mindegy pedig már vártam <#gonosz3>

pte-re visszarakták full bugosan. Szal ne is álmodj róla.

davis98
Mikor lesz alpine assault ? Mert már szeretnék rajta játszani 😊 Talán holnap ?

kabel15
Mit árultál?
Mert én próbáltam CD kulcsokat. Gondoltam ha valaki elviszi akkor general al csinálok neki egyet.
De törlik õket sajna 😞

BattleTag: kabel15#2672

Lupous
Hát hogy õszinte legyek szerintem ha fegyvert akarsz venni akkor érdemesebb a droop-al próbálkozni jobban megéri.(Sajna én már birtokában voltam pár über fegyónak...így amiket kaptam az felesleges lett...pl 1 stylish pityu...egy über shirpshooter stylish sniperpityu +stylish kés...de különleges cucc még nem volt benne sose...ha legközelebb lesz bfem akkor azt kivételesen nem erre tolom el...megveszem az izmos felsõtestet a gunneremnek...meg az új pisztolytokot...meg a késes csodát 😄...és talán a kesztyût is 😄...de ezeket már a commandonak 😄

Pra
ha kamu torlik az accodat, én már beszoptam az elõzõ regemel tavaly 😄

byzhouse
hülyeségbõl csináltam listian 1 akciót ami felment 470pontra 😄 9nap és jóváírják 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

davis98
Nekem elkezd laggolni a játék, és játszhatatlan hogyha a fraps megy :S
Úgyhogy nem is veszek fel semmilyen eseményt, vagy ilyesmit.

A Frapsot kipróbálnád nekem? Nálam a 2 db W7-es gépen rohadtul belasul, ha elindítom a felvételt. A sokkal gyengébb XP-s gépen meg fps esés nélkül megy tovább.

Egyébként a bfh és a w7 viszonya nálam is felhõtlen.

davis98
Win 7 en nálam semmi baj nincsen se nem fagy ki, se semmi, minden úgy megy ahogy mennie kell 😊