Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kabel15
Ha van víz a közelben én inkább arra felé csapom. Onnan meg szép lazán lelövöm.

BattleTag: kabel15#2672

baszki. Nekem kell egy ilyen.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Elektrofrombc2
de fának érdekesebb 😄

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Nem hiszitek el mi történt, alpine assaulton commandoval, egy gunner vettem célba , s mikor rálöttem BLIND fire, egy láthatatlan commandot löttem le XD

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

davis98
Légyszi válaszoljatok #15538 a frapstól bugos az egész :S az a baj... mást nem nagyon próbáltam.

nickname: doki09

"Ha fának csapod" ezen jót mosolyogtam, igazából a legegyszerübb, ha falnak csapod😄

Elektrofrombc2
én úgy tudom hogy semmi értelme. Ugyanolyan hülye szokás mint amikor healelsnél levegõbe ugrasz. Leghatásosbb ha fának csapod szerintem

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Pra
Tudom ,h láma kérdés ,de én ugye nemrég kezdtem a soldier mûfajt...
...egész jól megy sõt nagyok közt játszom többet ,és rohadtul élvezem a kaszt szépségeit 😄.

Nah de a kérdés:
BS akkor hatásosabb, ember ellen ha felugrok a levegõbe és lefelé tapsolok?

Azt már kitapasztaltam ,h pl ha egy jeep mellé guggolok és az eget nézem(azaz égre célzok) nem pedig magát a jeepet és elsütöm a blastot, úgy nagyobbat repül a járgány, és magasabbra is.

Pra
Az pedig alap ,h egy legyen a markon!

Vaxi
Tegnap tettem én is 1 pontot a markra, nem láttam eddig értelmét, pedig nagyon jó.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Lupous
Pedig ha zászlózol és markolsz...akkor vagy a leghasznosabb a csapat részére 😄
Az ölés nem az legfõbb feladata a mandónak 😄...persze a kószáló herokat jó megcsípni 😄

Pra
nah jó 😊
én ölni szeretk XD
Zászlózás nekem uncsi.

Lupous
Nos...nemtudom szerintem a market az egyik legjobb képessége a mandónak...csak sokan alulértékelik :S..pl ha ellenem van mandó...nos elég hamar rámun 😄
+kicsit gyorsabban növelem a statomat az átlagnál...(Még néha a gunnereknél és soldiereket is megelõzöm, és gyakran elsõ vagyok)
++Az a cél hogy felkerüljek az 1000 be...szal szerintem igencsak kell a market 😄+én passzív játékos vagyok általában...zászlózás troopolás, market, és persze ha van jó esély a killre nos akkor bevetem a kést illetve a pityut 😄

Elektrofrombc2
Jap teljessen fasza lett 😊 Am ha már így mindenki csináltat ilyen pólót érdemes lenne abból is csoprotképet készíteni 😄 mármint real life csoportképet, bár a elég nehéz lenne összeszedni a bandát szal esetleg össze phtosopolni bár árnyékolás meg fiszem-faszom nem lenne könnyû 😄

Grr1234
Jóreggelt

Pra
Ha nem markerkodásra pazarolnál 5Hp-t akkor kicsit vadabb is lehetnél 😛

Én ha visszatérek egyszer a kis mandómhoz, akkor megveszem a Super-MOD/MOD pisztolyt is és, rámegyek a fullfull közelharcra.

Gondold el :
Super késelés PB/lvl4en Elixir/lvl5-ön, mellé a super mod/mod kistücsök.

Hmmm asszem tolok is így egy napot ,bérelt pisztoly társaságában (a Super/longrange megvan de az nem alkalmas e célra)

Vaxi
nemgáz 😄

Lupous
Ohh bocsi...mindíg visszaköszönök 😛 (Mert jófiú vagyok 😊...most nemtoom hogy nem vettem észre :S
sry

Vaxi
most láttalak elõször game-ben, rádköszöntem, de elfoglalt voltál 😄
.:Castiel:. volt az enyim ;-D

Lupous
Általában én vagyok a mando 😛...és most én játszottam 😄...de egyszerû a dolog...mert ha õ játszik általában mondja hogy az öcsém 😄
+ha nem mondja azé észrevehetõ...mert mandóval...nos õ nem olyan fasza mint én 😛 (Nah jó én se vagyok egy isten...de azé szerintem egész faszán megy már 😄)

Ilyen pólót hol tudok csináltatni? adnátok tanácsot?😛

Én is elfogadnék egy ilyen pólót, de passzosba😛

Vaxi
commando volt 😄

Pra
Ha soldiert látsz akkor 90% ,h a minilupi az.
de néha mandózik is

Vaxi
most te játszol, vagy az öcséd?😄

Pra
Én biztos csináltatok egy ilyen pólót 😄
De én elõbb veszek egy olyat ami tutter úgy áll rajtam ahogy kell. (Pull&Bear-ben vannak egyszínû nagyon jó szabású pólók)

De a Royal-t is megcsináltatom XP

Köszi az ötletet

kabel15
ha sikerül az EU integráció vizsgám lehet meglepem én is magam egy ilyennel <#nyes>

Lupous
Pfí...hát nemtoom, remélem nem... a fászi aztmondta hogy ha mosom akkor fordítsam ki...meg hogy ne vasaljuk a mintát...
Egyszer már vettem nála ilyen csináltatott pólót, az még most is megvan,kicsit megkopott a minta...de még fasza, pedig 3 éves 😛

kabel15
És minõségi? Nem fog szét jönni mosás során? mert ezeknek általában az az átka 😞

Lupous
Thx..de kissebb méretû pólóra kellett volna :S...mostanban onkább az M vagy az L méret a nyerõ nálam...az XL kicsit nagy...

kabel15
Jó lett.

Lupous
Áhh...tölti a faszom 😛
Inkább ide berakom csak...majd facebookra megy egy rendes bulis kép ha lesz 😛

Pra
Hehe, ez jó 😛

Lupous
Gyahh, megvan a póló 😛 Elég fasza 😛..majd rakok egy képet facebokra 😛

Lupous
Nah szerinted...ki? 😛...még jó hogy öcsém...😛...aszongya....csináljak nek i mégegyett 😛...mondom oké 😛...megcsinálom...kitolja a guncit 10esre...és azzal fogad hogy inkább hagyjuk az egészet....nem jó az neki...inkább játszik az enyémmel 😛....
szegény döntésképtelen kis kölök 😛
(Bár nekem jó ha az enyémmel tolja...így legalább ha vesz bfet az az én accomba megy 😛)

davis98
Szerintetek melyik videó programmal vegyek fel egy Montage-t ?
Most készülök egyre 😄

Smithwarden
Ja, jo.
Ha 7-es szintre elszenved akkor neked jon 1350 VP es ha utana vesz 2800 BF-et 2 honapon belul, akkor 700-at te is kapsz utana.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Pra
Ez ki? 😊
Alám referált?
És most akkor nekem ez jó?

*patton

kabel15
Csináltam egy 10es solidert 7 óra alatt nyitogatom a dobozokat erre találok egy patten the parrot ot 😄

Elektrofrombc2
hát ja =/ Igazából nem engem hanem egy haveromat 😛

davis98
De hogy is nem !!!!!! menni fog az !!! :-P

magyarán lekoptattak 😄

Elektrofrombc2
Egyébként ezt írtákvissza EAsek:

Hello ,

Thank you for your request for billing support. We will reply as soon as possible. Please be advised that EA CS only accepts inquiries regarding billing problems and Terms Of Service violations for this product. Should your issue concern something other than billing, please refer to the Help section on the Battlefield Heroes site, support forums, or FAQ pages.

Thank you

Elektrofrombc2
Az nem fog menni 😄

davis98
Na végre megvan a Lvl 26. Jöhet a 27 ! 😄

kabel15
annyi se lenne elég. Minden nap egyre kevesebben kedvelik. Szóval minden nap egyre kisebb a növekedés. most már napi +100 like lenne de az meg kevés. Szóval errõl ennyit.

GibboRamone
Hát még +1 hét kéne ennek hogy 75000-ig elmenjen..

Dota 2

Vaxi
egyébként ez mûködik sima kártyával is, ami nem hitelkártya?
vagy speckó kari kell hozzá?

davis98
Facebook..........pedig jó lett volna az a 7 napos xp,vp boost :s meg a többi...mindegy EZ VAN :'(