Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BattleTag: kabel15#2672
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Védd a tradert, egyél thiefet!!!!
nickname: doki09
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
...egész jól megy sõt nagyok közt játszom többet ,és rohadtul élvezem a kaszt szépségeit 😄.
Nah de a kérdés:
BS akkor hatásosabb, ember ellen ha felugrok a levegõbe és lefelé tapsolok?
Azt már kitapasztaltam ,h pl ha egy jeep mellé guggolok és az eget nézem(azaz égre célzok) nem pedig magát a jeepet és elsütöm a blastot, úgy nagyobbat repül a járgány, és magasabbra is.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Az ölés nem az legfõbb feladata a mandónak 😄...persze a kószáló herokat jó megcsípni 😄
+kicsit gyorsabban növelem a statomat az átlagnál...(Még néha a gunnereknél és soldiereket is megelõzöm, és gyakran elsõ vagyok)
++Az a cél hogy felkerüljek az 1000 be...szal szerintem igencsak kell a market 😄+én passzív játékos vagyok általában...zászlózás troopolás, market, és persze ha van jó esély a killre nos akkor bevetem a kést illetve a pityut 😄
Én ha visszatérek egyszer a kis mandómhoz, akkor megveszem a Super-MOD/MOD pisztolyt is és, rámegyek a fullfull közelharcra.
Gondold el :
Super késelés PB/lvl4en Elixir/lvl5-ön, mellé a super mod/mod kistücsök.
Hmmm asszem tolok is így egy napot ,bérelt pisztoly társaságában (a Super/longrange megvan de az nem alkalmas e célra)
sry
.:Castiel:. volt az enyim ;-D
+ha nem mondja azé észrevehetõ...mert mandóval...nos õ nem olyan fasza mint én 😛 (Nah jó én se vagyok egy isten...de azé szerintem egész faszán megy már 😄)
De én elõbb veszek egy olyat ami tutter úgy áll rajtam ahogy kell. (Pull&Bear-ben vannak egyszínû nagyon jó szabású pólók)
De a Royal-t is megcsináltatom XP
Köszi az ötletet

Egyszer már vettem nála ilyen csináltatott pólót, az még most is megvan,kicsit megkopott a minta...de még fasza, pedig 3 éves 😛
Inkább ide berakom csak...majd facebookra megy egy rendes bulis kép ha lesz 😛

szegény döntésképtelen kis kölök 😛
(Bár nekem jó ha az enyémmel tolja...így legalább ha vesz bfet az az én accomba megy 😛)
Most készülök egyre 😄
nickname: doki09
Ha 7-es szintre elszenved akkor neked jon 1350 VP es ha utana vesz 2800 BF-et 2 honapon belul, akkor 700-at te is kapsz utana.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Hello ,
Thank you for your request for billing support. We will reply as soon as possible. Please be advised that EA CS only accepts inquiries regarding billing problems and Terms Of Service violations for this product. Should your issue concern something other than billing, please refer to the Help section on the Battlefield Heroes site, support forums, or FAQ pages.
Thank you
vagy speckó kari kell hozzá?