Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elektrofrombc2
kérdezel*

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Elektrofrombc2
Ha már ilyet kérdezek, akkor neked biztossan 😛

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

HI!
Lenne egy kérdésem off: A Windows Vistát könnyû felrakni? azaz ujratelepíteni? Köszi

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

Pra
hahaha 😊
nem BFH😛4F, hanem BF😛4F

Pra
BFH😛4F
Lupi neked meg csináltam egy kis promót a cikkben 😛

Elektrofrombc2
jah gunnernél is ez a helyzet

Ja, a pályák jók. Soliderrel a scope nagyon jó, fõleg ha senki másnak sincs, akkor lehet irtani. De am szar ha mindenkinek van, megy át kempelésbe mindig. Meg ha 6. érzék aktív, akkor nem közelít rá rendesen, csak a karaktert nem mutatja, de a célkereszt (meg minden) ugyanolyan távba van, bb-vel nem lehet scopolni. Vagy simán bb vagy csak scope, de a kettõ együtt nem megy.

Elektrofrombc2
Ja az nekem is 😄<#taps>

SzLehel
pte-n megkaptam a scoped noob rangot 😊
amúgy nagyon bejön nekem ez az új karácsonyi stílus,meg a zene is 😄

a mamám tanította!

Elektrofrombc2
SMGt? Nem adnád kölcsön egy pár kör erejéig?
Oké PRA bármikor 😛 Jobbulást <#dumcsi>

Zero07
én már soldiert és gunnert is leteszteltem 😛 😄 van 1 10es gunner és 1 12es soldier ;D

Pra
Azért majd nekem odaadhatnád a guncsidat 10percre 😊
Nem most mert beteg vagyok.

kabel15
Kipróbáltam. Nekem nem jön be.

BattleTag: kabel15#2672

Elektrofrombc2
Na sikerült felnyomnom egy gunnert 10esre, hogy kipróbáljam ezt a híres távcsöves közeltávú MG-t ami lóf.szt sem ér 😄 Bezoomolsz MGvel rányomod a FFt a zoom viszohúzódik tehát mintha nem is lenne rajta scope de a lassú járás megmarad. Shield bekapcsolásakor az a jelenség játszódik le mint sniper+elixirnél. Kékben látsz mindent. Legit+Scope megincsak nem ér semmit. Minimális laggnál a célkereszt ugrándozik pár másodpercre. Tehát egy pozitívumot sem tudok mondani rólla.
Van esetleg valakinek PTEn 10s soldiere? Szeretném kipróbálni a longos SMGt. Cserébe kipróbálhatja az EA eddigi legszarabb MGját xD

Elektrofrombc2
Elõbb próbáld ki

kabel15
Ez szerencsére nem akkor elõny. De már ez is gusztustalan.

még nincs kész.

Eredetileg tényleg fegyvertuning rendszert akartak csinálni, ám mégiscsak sima listás mód lett, ráadásul ez nem is igazán fegyvertuning. Csak annyi hogy veszel magadnak BF-ért még egy kis elõnyt.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

nekem tetszene, ha bevezetnének egy afféle fegyver tuning módot.Nemkellene mindíg méregdrága fegyverekre költeni, hanem régi fegyvereidre újj kiegészítõket venni, ittvan pl scope, festés stb.

M ez a scope nem rossz ötlet, csak dolgozták volna ki normálisan...

Elektrofrombc2
Egyébként a távcsõvel a szórás is kisebb valamennyivel, nem?

Grr1234
Nekem meg egy zsák Deák.

kabel15
Nekem is jöhetne egy lvl10 es commandós acc. 😄

Újj commando puska van, tüzelése gyors, többi tulajdonságát nemtudom... XD Commando puskán eddig is volt scope úgyhogy... szerintem "csak" skin az egész

Lupous
Bár arra kíváncsi leszek hogy a tire 1 AK-mmal mizu lesz...elvileg van rajta scope 😛 meg az m16 osokon is 😄 szal eléggé gáz megoldás most ez a scope mindenhogyan 😛 + a commandok mit kapnak (Nincs lvl10 es commandom a pteben még szal nem lÁttam semmit :S)

Pra
Légyszi valaki adja kölcsön a PTE acc-ját ha van lvl10feletti karija.
Nekem csak 4es van 😛
pü-ben jöhet.
köszi 😊

Nos a bfh szerintem elég pörgös és eza scope eléggé lerontja tulélési esélyeket, mivel ha célzol leszûkül a látomezõ igy josokat belém vernek... persze ez nálam van így amugy meg aki a scope miatt képes ûjram egvenni, "ugyanazt" a fegyvert sok pénzért nem 100-as😄

úgyis lesz.

A pte fórumát meg amúgy se figyeli senki.

még biztos nem frissítette pra az autoadmint. Csak újra kell indítani.

Lupous
Imáim meghallgattattak?! WTF ez a jelenség (Kibasztak bf.hu ról) kb fél órája volt.
Zero..szerintem ezt felesleges...teljesen lényegtelen hogy van e scope vagy nincs mivel egy rakat szar ...aki meg olyan hülye hogy megvegye nos megérdemli akkor....vonjuk le a konzekvenciákat 😛

Zero07
http://pte.battlefieldheroes.com/en/forum/showthread.php?tid=13494&pid=105164#pid105164
/sign hogy ne legyen scope!

nyugi, már nincs ez a feature többé, még tegnap jött egy autoadmin update amibõl vissza kivették (nem tetszett az EA-nak a dolog).

Imáid meghallgatásra kerültek.

Elektrofrombc2
Teljes mértékben egyet értek veled.

Lupous
Nemtom mizu van a magyar szerverekkel (TCC +BF.bh) de ez a LVL protection vagy mi az isten...ez igazából kb lófaszra jó. Ugyanis így igen kevls az eséj hogy a szerver megtelljen egyáltalán max szintû játékosokkal. A magyar playerek többsége pedig éppen ilyen high lvl player. Oké noobhent csúnyadolog, de ha a noobok ottmaradnak a szerveren (Nem megy el a kedvük a cucctól) akkor...értitek Ez a két szerver volt az a hely ahol a high lvl magyarok egyben voltak és tudtak jókat játszani (Jó ellen ellen...mert ugye a noobok 2 kor utan elhúztak)...szal ezt a izét le kellene venni!Commando limit oké...afk idõ limit még jó...de ez szar. (Persze a lowoknak jó 😛)

davis98
Boldog szülinapot !!!! Nekem Október 9. én van a születés napom <#wink>
Úgyhogy talán majd egy év múlva kapok én is 😄😄

nickname: doki09

kabel15
Ja meg is csináltam az EA fiókomat is. <#nevetes1>

Elektrofrombc2
ha megcsinálod a BFHt akkor EAre mar be tudsz jelentkezni

kabel15
Nekem október 23. akkor lehet nem vagyok elkésve <#idiota>
De van más EA accod is? Mert én csak BFH accot csináltam. Vagy az érvényes minden hova?

Am szeptember 24 én volt szülinapom, csak most néztem meg emailt XD amúgy köszönöm Elektro😊

kabel15
Én miért nem kaptam? <#shakehead>

Egy biztos, battlefield play4free újj játkért, nem fogok fizetni, azért is mert bfh ra már 5000 ft-t beleöltem, még akkorse fizetek pl4free bf-ért, ha tényleg olcsóbb lessz mint bfh

Elektrofrombc2
boldog szülinapot

SzLehel
ja,majd félév múlva

a mamám tanította!

HI!
Képzeljétek😄 felmentem Emailemre, és mitlátok, születésnapom alkalmbol az EA megjutalmazott 10 Euróval szülinapom alkalmából, amit EA storeban elkölthetek😄 Gondolom mindenki kap😄

Ja, most próbáltam ki, a soliderek bb-n a bázisnál kempelnek, el se mennek onnan, ráadásul krva pontos, az ilyen sztem eléggé tönkretenné a játékot, nemtúl izgalmas mindig kempelni a pályán. Ha meg elmész a fal mögül rögtön leszednek...

Elektrofrombc2
Nah kaptam én is 2 e-mailt amin 2 saját XP kódról beszél de a 2 emailben ugyanaz a kódvan és DOOMISTAis azt küldte 😄

Elektrofrombc2
hát szerintem ez kurva nagy elõny lesz!

kabel15
Azon az elcsapás van<#nyes> De lényegtelen már mert elkezdtem sniperezni 😊

tedd az alt-ra

kabel15
Engem megzavar ez a scope. vagyis hozzá szoktam hogy a jobb gomb nálam a (tüzes lövedék) és most azt át kellet tennem egy másik gombra <#whatever>
Nekem nem jön be ez a cucc.

nos, ez igazoltan így lesz, ám a pontos megnevezés pay 2 pwn.