Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Wanndris
így van, az idei NCn. már. be van tiltva a duál lr soti és az MGL is. Az új biszbaszrol nem láttam semmit

Battlefield.hu[HUN][RANKED] Admin

Gondolom idén már be lesz tiltva a dual lr shotgun is a nemzetek kupáján. Feltûnõ volt, hogy mindkét döntõs tagjai használták, más meg nem nagyon.

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Elektrofrombc2
jah, am e közbe találtam rá erre a tavai videóra

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

davis98
Nincs mit !!! Örülök hogy tetszik 😄😄

nickname: doki09

Wanndris
off: köszi az új képet Dokinak, és imádom 😄

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Wanndris
Tom, ezt kicsit bõvebben is kifejtened? Link, vagy ilyesmi, mert meg nem találkoztam vele
és sztem lenne rá kapás, gyakorlasnak jó lesz

deeee, aktuális az. 1 hónap, és újra elkezdõdik, a Nations Cup 2011.

Elektrofrombc2
Már nem igazán aktuális, viszont rászaladtam és lehet, hogy ti ezt még nem láttátok... Ezt a videót nézve valahogy újra éreztem azt az igazi war érzést amikor mi játszottunk NC-n. Elképesztõ, hogy ezek a csávók mit tudnak 😮

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Elektrofrombc2
Lessz itt még double egylövetû...

Zero07
rohadt hasznos fegyver lenne warokon ha bérelhetõ lenne legalább.
de nem mi csak gránátvetõt bérelhetünk 😄

SzLehel
ezek gondolom a karib-tenger kalózai 4 miatt vannak,de szerintem jók,ha lenne kártyám már vennék is pár bf-et 😄

a mamám tanította!

davis98
WOW ! Kösz Tom !😉

lényegépen egy egylövetû, ami instant 60 sebzést produkál + crit + headshot is lehetséges vele.

davis98
Jók ezek az új szettek 😄 Bejövõs (nekem) 😊 Am milyen az a "pisztoly" mert a pisztolyoknál van..és olyan shátgán féle kinézete van..számomra...meg azt csodálom, hogy 1 lövetû, és moderate.. WTF? Ez akkor most mi is ? 😄

?

Fabio Capello
Bhava agra hujhujhuj 😄

Naberiuss
Almos vagyok csak ilyenre futotta.Igaz,hogy mar reg meglehetett volna dehat ez van 😄
Naberiuss lvl_30
Samael9 lvl_30
Puruttya.hu lvl_30

u.i: o volt az utolso( akkor epp nem AFK)

egy pár óra kell egy faház megépítéséhez. Viszont ha egyedül játszod a játékot, az unalmas. Van szerverem ám.

A BFH-ból az ismertebb emberek építkeznek rajta.

Wanndris
BF.hu vs BFzone.plitt tudtok rá jelentkezni

Ez is igaz. 😊

Pra: a burzsuj mindenedet! 😊

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Pra
Megnéztem az item history-t...
11715Bf-et költöttem el 😄

Narxis
Jah, de szerintem az EA és a 3 szolgáltató azon is össze tud veszni, hogy mennyit pénzt kapjanak õk és mennyit az EA. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

A minecraftot egy kicsit beteges, unalmas játéknak tartottam, ami a 266MHz MMX-en is elfut Win 3.11 alatt.
Amíg meg nem láttam ezt:
http://www.youtube.com/watch?v=LnjSWPxJxNs
Egy ilyet mennyi idõ alatt épített fel? 😄

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

davis98
A medálok nagyon jól néznek ki ! Én elõször azt hittem , hogy mindkét oldalon, csak 1-1 hero kap majd medált...de legnagyobb örömömre tévedtem 😄

Szerintem ez azért nagy eséllyel maga után vonja, hogy lesz lehetõség az sms payment-re tõlünk is.
Az sms árának egy része a honi szolgáltatóhoz megy, a nagy része pedig az EA-hoz. Tehát mindkét érintett profitálni fog belõle. Kvázi nem jut eszembe olyan ellenérv, ami a szolgáltatás bevezetése ellen szólna. Az euro övezet hiánya, már nem játszik ugyebár.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Csekkoljátok a My Stuff részt az oldalon, ugyanis kijött a rewards rendszer a medálokkal. :3

senki sem mondta hogy lesz BFH-ban, csak annyit említettek, hogy a szolgáltató amit az EA használsz az mostantól támogatni fogja az országunkat is.

Egyébként ez a BFplay4free stuff már játszható?

Én akkor térek majd vissza, ha lesz sms payment hazánkban. Mivel beharangozták már a dolgot, szerintem nem kell sokat várnom már.

HunTatyi
az azért úgy nem igaz h kevesen játszák... persze vannak akik abbahagyták, de melletük új játékosok is jelen vannak és van egy-két visszatérõ arc is... inkább csak ezt a topicot látogatják kevesebben szerintem 😊

ui.: tud vki. vmit. a P4F medálokról?

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

én már csak néha bfh-zok, nagyrészt a Minecraftot tolom.

Zero07
meg egy nagy frászt

Narxis
Jah, mindenki BFplay4free-vel tolja.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Elég kihalt ez a topic, ilyen kevesen játszanak már BFH-t?

roland4
itt a kép mert úgy látom hogy ezeket nem mutatja: katt
roland4
roland4
roland4
roland4
ezt miért csinálja?
most is frissítik, szal király. Ráadásul meg: http://battlefieldheroes.wikia.com/wiki/Forum_Regulars

😄

Wanndris
Szerintetek mennyire jó az új BFH Wiki? Mennyire használható, vagy mennyire igaz amit itt írnak? ITT

davis98
Faja !!! <#eljen>

Zero07
vol5 😄

Zero07
anti-biotikum vol4 (Montage)

Elektrofrombc2
gáááz...xD

SzLehel
a royal oldal már tervezi az új coke zero widgetet,amit odadobnak neked,és addig szórakozol vele,amíg le tudnak lõni >.>

a mamám tanította!

neeem, ki akart futni a szénsav D:

Zero07
mert akkora poén ez a videó, ahogy ilyen látványosan szenvedsz vele roflxD
na meg 1:43-nál, mint amikor a kisgyerek erõlködik a wc-n mikor pottyantani akar xDD

Vaxi
ezt minek töltötted fel ? 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

hát kösz hogy növeled a nézettségem