10
  • zola2000
    Én már régóta nem nézek más csatornát csak az animaxot, az elég jó sorozatokat ad, hátránya, hogy nem ad egész estés animékat, pedig azoknak sokkal jobb lenne a minősége.
  • Yoshimitsu
    Eldöntöm nektek a vitát, mindkettő szar. :D Na jó nem. Inkább azt mondanám, hogy mindegyiknek megvan az előnye és a hátránya is. A Coolon jó hogy megy a Rém Rendes, És azért nagyritkán akad azon is nézhető. Tény hogy ez a Cool Sex, Meg Cool Live, Meg a fene, ez nevetségesen szánalmas, olyan mint a TV Shop, csak itt még magukon kívül nem is akarnak semmit eladni. Magukon kívül...

Viszont azt észrevettétek, hogy a gyengébb csatornák áradatának köszönhetően rosszabb lett a nagy csatornák műsora is?
  • Reg5
    A Cool legalább este nézhető, a Film+ akkor se(saját vélemény).
  • Ed Porter
    ja bocs félreértettem (nekem régen csak minimax után volt cool)
  • Ed Porter
    "MGM-re vagy a Movies24"
    van egy óriási hátrányuk a film+-al szemben: borzasztó szinkron. arról nem beszélve hogy kb. 5 ember szinkronizálja az egész csatornát. (kis túlzással persze) a film+-on eredeti vagy normálisabb szinkronok vannak (a másik kettőhőz képest).

a cool NEM CSAK este fogható, ez kábelszolgáltatótól függ. nekem spec egész nap megy.
  • pauly
    Ja,és este is csak 1 jó van,a rém rendes család :P
  • Bandee1987
    gondolom az ő értékrendje szerint szarok.
    Amúgy film+ néha jó filmeket nyomat, mostanában egyre többször adnak bud spenceres, terence hilles filmeket :)
  • winnie
    "bár a Cool csak este nézhető; a napközbeni műsorai ritka sz*rok..."

és, folytatva a gondolatmenetet, ami sz*r, azt nem is nézik. ugye te sem gondolod komolyan?
  • Seth
    Akkor miről beszélünk? ^^
  • Reg5
    A Film+ erősebb mint a Cool? Érdekes, bár a Cool csak este nézhető; a napközbeni műsorai ritka sz*rok...