Hordozható bioüzemanyag-előállító rendszer

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyébként tényleg nem vagyok jó programozó mivel nemrég végeztem és nem volt lehetõségem semmilyen nagyobb cégnél magamat próbára tenni, tehát nincs több év gyakorlatom.

Azért az elég erõs, hogy nem ismersz valakit és lehülyézel, nem gondolod? Elég arogáns vagy...

Aranykéz nem neked szólt.

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

Egyébként tényleg nem vagyok jó programozó mivel nemrég végeztem és nem volt lehetõségem semmilyen nagyobb cégnél magamat próbára tenni, tehát nincs több év gyakorlatom.

Azért az elég erõs, hogy nem ismersz valakit és lehülyézel, nem gondolod? Elég arogáns vagy...

Kétlem hogy eddig bárki is leírta vagy kimondta volna a "zseni" és "roliika" szavakat legfeljebb 10 óra eltéréssel köztük.

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

Mondta mar valaki "roliika"-nak, hogy az orult es a zseni ....

rigidus
Ezt a valtozatat meg nem ismertem a magnesmotornak. Nem rossz.

UI: A no a vegen ugy beszel a nezokhoz mint ha ovodas hulyegyerekek lennenk. (USA)

Roliikának megint agymenése van....

<#zavart1><#vigyor2><#alien2>

És így jutottunk el a bioüzemanyagtól az UFO-kig <#banplz>

ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...

Sok érdekes belemagyarázás van. És attól, hogy az ENSZ egyik elõadótermében volt a privát társaság elõadása, attól még nem lesz ENSZ-program ez az egész.

Kara kánként folytatom tanításom.

Van ebben a videóban sok más érdekes is.

1992-es videó, amely a marsi arcot csócsálja! Azóta azért okosabbak lettünk.

ezt akartam mondani, csak nem ilyen szépen. :-)

roliikának is szól:
Nincs igazatok.
Mivel az idõt a gravitáció is befolyásolja, és mivel ha valaminek tömege van, gravitációja is van, így képzeld el, nem mutatná ugyanazt.
Igaz, hogy egy karórával életben nem mutatod ki, de pl GPS rendszereknél már komolyan befolyásolja a gravitáció az idõt.

igen elõ lehet állítani garázsban fúziós generátort, csak az kb 200szor annyi energiát vesz fel, mint amennyit lead (egy amcsi kölök is csinált, fizikus apjával a garázsban). egy kicsit nagyobban kell gondolkodni, hogy megtérüljön a befektett energia. sajna a földön különben sem lehetne a naphoz hasonló fúziót megvalósítani. ott hidrogén izotópok egyesülnek és nagyon nagy segítség a hatalmas nyomás. mi itt a földön csak tricium és deutérium fúziója útján tudunk >gazdaságosan< energiát nyerni. az ITER majd a DEMO pont azért készül, hogy 100 év múlva is legyen mibõl energiát csinálnunk.
a fúzió közben a triciumból és deutériumból he4 lesz. közben hatalmas energia adódik át ennek a molekuláknak, az össz felszabadult energia 20%. ez fogja fûteni a kb 10mil fokos 12 méter átmérõjû iter toroidot. a maradék 80%-a a felszabaduló energiának gyors neutronok formájában távozik. mivel ezek töltés nélküli részecskék nem hat rájuk a mágneses mezõ, õk szépen elnyelõdnek és radioaktívvá teszik a kemence falát, valamint így jut ki a hõ a gépezetbõl. hogy gazdaságos legyen ez az egész, annak a felszabaduló 20% energiának nagyobbnak kell lennie kicsit, mint amennyi energia szükséges a kb fél grammnyi plazma 10 millió fokon tartásához.
tehát csak ez különbözteti meg a garázsban müködõ kísérleti generátort az iparilag is gazdaságos fúziós erõmûtõl.

\"The voices are back... Excellent.\"

tnm
jajj, kimaradt az állítás:$

ha nincs mozgás akkor elvileg ugyanúgy telik.

tnm
ha nincs mozgás, akkor elvileg

és igen, nincs abszolút idõ, ezért sem lehet dimenzió

jav 1mp

Fogsz egy órát. Énis. Fantasztikus módon ugyan azt mutatják.

Van 1 egy 2machhal repülõ repülõn is.

A repcsi leszáll. A repcsi óráján ... ha 1 napig repült, akár 1 m eltérés is lehet.

A te órádon és enyémen az idõ mégis azonos.

Az idõ a te monitorod elõtt is máshogy tellik, mint az enyém elõtt.
Nincs abszolút idõ.

Ha jobban ismernénk az idõ folyásának, vagy ha jobban tettszik az események mûködésének mikéntjét, energiatermelésre is fel lehetne használni. Persze nagy energiákat elõállító készülékek már rendeklezésre álnak és USA kormánya használja is leginkább egyfajta védõpajzsként. Nem a HAARP projektrõl beszélek. Olyan energiafegyverektõl ami annó a rakétavédelmi projekt részét képzte, természetesen nem erre használják. Hogy hogy állítanak elõ ekkora energiát ami a légkörön áthatolva meg tud a világûrben semmisíteni bármit? Hát nem atomenergiával.

A videó végefelé van az amirõl itt motyogtam. De ha tehetitek nézzétek át a videót elég tanúlságos!

Figyelj, ezzel a mondatoddal bebizonyítottad, hogy még a legalapvetõbb fogalmakkal sem vagy tisztában:
"x mennyiségû elhasznált elektront újra "elõ lehetne hívni""

Ezekután nem is érdemes a többirõl beszélni.
Színtiszta ökörség.
Emellett a legalapvetõbb elméletekkel sem vagy tisztában.(és itt nem csak a relativitás elméletrõl és a kvantum törvényekrõl beszélek, de még az energiamegmaradást sem ismered.)

Mondjuk úgy igazából én még nem jöttem rá, igazából mi az a dolog, amihez te tényleg értesz és nem csak teteted hogy értesz.
Prog.hu-n bebizonyítottad, hogy a programozáshoz se.

De ahogy itt nézem fórumon a hsz-eidet, itt is megvan a híred...

Az ötleted meg úgy ökörség ahogy van.
Nem is kell belõle részleteket kivenni.

tnm
ez azért egy "kicsit" meredek, és azt hiszem, hogy összerántod a párhuzamos valóság elméletet, a több dimenziós valósággal
ha a tér több dimnezióból áll, mint 3, akkor azokban is ugyanúgy telik az idõ, sztem

Ha a körölöttünk lévõ minimum 11 dimenziót feltételezzük...márpedig matemaikailag megtehetjük akkor lehet, hogy nem mindegyikben egyformán telik az idõ. Sõt lehet hogy valamelyikben sehogysem, egyszerûen átlátják az "alattuk" elterülõ múltat és jövõt.

Nem értik az idõ foglamát mivel õk léteznek, látják hol milyen események vannak.
Tudom sokan nem hiszik, hogy vannak szellemek, meg sokan igen, de nem árt figyelembevenni, hogy 1-esek szerint azért léteznek mert egyszerûen nem látják, hogy halottak. Számukra az idõ végtelen és a tér is. Bárhol bármikor ottlehetnek...aki élt át ilyesmi, tudja mirõl beszélek.

Amit odaátnak hívunk, csupán egy másik dimenzió, ami ehez kapcsolódik szervesen, és akik ott élnek vagy mondjuk léteznek, látják mit teszünk nap mint nap, látják miket tehetünk látnak minden variációt, akár át is tudják élni, de bármikor ezért nem értik az idõ fogalmát.

Ezt nem lett volna szabad elmondanom...lehet most hülyének néztek eért, persze van aki tudja mirõl hablatyolok itt. Nehogy azt higyjük, hogy csak az van itt amit látunk, és csak a most van, a múlt és jövõ pusztán merengés.

Mi az árral sodródunk, de a folyó az létezik!

Konkrétan mi a bajod ezzel az ötlettel?

tnm
a fizika állása szerinti az idõ sokkal bonyolultabb, minthogy egy dimenzióként felfoghatnánk

és ellentétben az ezelõtt 35 évvel tanítottakkal (apukám még valóban úgy tanulta, hogy az idõ lenne a 4. dimenzió), ma már nem ezt tanuljuk.

ha esetleg a húrelméletnek meg egyéb hasonló elméleteknek köszönhetõen bebizonyosodik, hogy a tér eddig általünk felismerten érzékelt 3 dimenzióján kivül vannak további dimenziók, azok se 5-tól fognak számozódni

az idõ pl. azért se lehet egyszerûen dimenzió, mert változás nélkül az idõ is nehezen definiálható

Ha valaki hagyomanyosabb megoldasokkal akar probalkozni, akkor jo otlet pl. elektrolizissel szendioxidbol es vizbol szenhidrogeneket szintetizalni. Az energiat pedig adhatja valamilyen mas energiaforras, pl. egy atomreaktor vagy napenergia is. Ha nagyon tonkrevagjuk a legkort, akkor mas lehetosegunk amugy sem lesz oxigent generalni, ami a folyamat mellektermeke.
+ a megfigyelés.

Ja, persze.
Ezzel az erõvel az egyik térdimenziót is hanyagolni lehetne.
Csak az a makacs matematika ne lenne...

"x mennyiségû elhasznált elektront újra "elõ lehetne hívni""

<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>
<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>

Hülyegyerek ne égesd már magad.
Elolvastál egy hawking könyvet, megjegyeztél belõle 3 szót és erre most itt égeted magad.
Maradj csöndben és ne beszélj éktelen baromságokat.

"Amúgy a közhiedelemmel ellentétben nem ezért kapta a Nóbel díjat, hanem azért, mert felismerte, hogy fotonok hatására egy fémbõl elektonok lépnek ki."

Senkisem állitotta ennek az ellenkezõjét.

Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.

tnm
ez- bár nam vagyok fizikus, pláne nem kvantum fizikus-, sztem zagyvaság
a tér dimenzióihoz nem kéne hozzá venni az idõt, legalábbis ugyanekkora erõvel hozzávehetnénk a jókedvemet is, az is egy dimenzió (egy folytonos skála, ami értékeket lehet felvenni)

"ohgy van idõ és az "telik" és hogy az "elõre" telik ez mindösszesen csak emberi fogalmak és elképzelések."

az idõ telik, ill. az kétségtelen, hogy változás van
hogy és igenis van jelentõsége annak, hoyg merre (természetesen függetlenül a mi emberi fogalmainktól), mert kauzoalitás van (legalábbis a nagy dolgok fizikájában)

"múlt megtörtént tehát léteznie kell...a jövõ meg meg fog történni x valószínûséggel mindenképp"

a determinisztikus filozófiai világkép szerint, attól mert a jövõt nem ismerjük, nem kevésbé tényszerûbb és "egyállapotúbb", mint a múlt (de ez leginkább filozófiai kérdés)

Ami nem zárja ki az IDÕ-UTA-ZÁS lehetõségét sem. Olvastam Einstein eredeti relativitás elméletét, nincs benne semmi futurisztikus.

Amúgy a közhiedelemmel ellentétben nem ezért kapta a Nóbel díjat, hanem azért, mert felismerte, hogy fotonok hatására egy fémbõl elektonok lépnek ki.

Jah, mert pont azt amit az ITER-ben sem biztos hogy sikerül megcsinálniuk, majd egy kétszáz kilós gépben sikerült, ráadásul egy vitatott változatában.

Hogy lehetnek ennyire naívak az emberek?!

" Akkor mivel magyarázod az atomórák eltérését számos kísérlet során? "

OMG... RE-LA-TI-VI-TÁS...

"csak annyit akartam kihozni hogy az ohgy van idõ és az "telik" és hogy az "elõre" telik ez mindösszesen csak emberi fogalmak és elképzelések."

Borzalom!
Akkor szerinted a min. négydimenziósnak gondolt világunkból az idõ csak a képzelet szüleménye? Nem objektív dimenzió?

Akkor mivel magyarázod az atomórák eltérését számos kísérlet során?

Nem a 230 megcsapolására gondoltam, csak arra, hogy kvantumfizikai szempontból ha visszaviszünk pár részecskét a múltba, ott lelhetnek több energiát mint amennyit magukkal vittek. Sokkal többet. A jövõ is megtörtén egyébként. 😊 Ha nem történt volna meg, ezt a pár karkatert sem írhatnám le ide mert nem lenne itt semmi semmisem mûködne.

Persze írhatnék ide más szavakat is, de annak véges variációja van ami szintén megtörtént már egy alternetív jövõben. 😊

te örülnél neki ha egyszer csak megjelenne egy pasi a semmibõl és bedugná a konnektorodba a kábelét ami a semmibe tart aztán elmenne? Te meg fizesd a villanyszámlát.

Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.

Azért mert az idõ csak az ember számára létezõ fogalom. Ugyanigy az is hogy mi az idõben elõrefelé utazunk.
pl az ember számára egyértelmü hogy a jövõ elöttünk áll a múltat meg már magunk mögött hagytuk.
Nos bizonyos gorillák (amelyiket megtanitottak jelbeszédre) és egyes benszülött törzsek ezt pont forditva képzelik, ugyanis õk azt mondják hogy a múlt van elõttük mert azt látjuk tudjuk hogy mi volt és a jövõ van mögöttünk mert az még ismeretlen nem látjuk.

Na szóval ebbõl csak annyit akartam kihozni hogy az ohgy van idõ és az "telik" és hogy az "elõre" telik ez mindösszesen csak emberi fogalmak és elképzelések.

Nem nem gonoszkodunk, nem megyünk múltba lopni mint a Pityinger és a Váradi... 😄

Hanem egy pici szerkenytû ami a saját múltájból szedi az elektromos energiát.

Na nem a sajtátjáéból mert akkor ha bekapcsoljuk bármennyi áramot küldünk bele meg sem fog nyikkanni, hanem alternatív múltból. Persze ez meg azt feltételezi, hogy lehet van egy olyan párhuzamos valóság ahol nincs elektromos energia mert mindenki innét csórja..dehát ez van. 😄

Oké, de hogy lesz ebbõl üzemanyag?

Esetleg arra gondoltál, hogy ha kifogynak az olajkészletek, csak visszamegyünk a múltba?<#ravasz1>

Megjegyezném.ha ez ilyen frankón mûködik ez a mobil rendszer, miért nem építenek hatalmas gyárakat, és akkor szemétbõl lehetne csinálni üzemanyagot, mi a fenéért vásárolnak akkor az araboktól?

Szarból benzint - nem rossz.

Én ennél is egyszerûbb dologra gondoltam csak bonyolultan hangzik.
A fizika sem tiltja.

Ugye egy mozgó tárgy körül téridõ torzulás keletkezik. Minél gyorsabb a tárgy, annál nagyobb a torzulás, aminek az idõbeli iránya a jövõbe mutat pár milliomod másodperccel...az elõremutatás nagysága a sebességtõl és tömegtõl függ.

Lehet-e olyan effektust létrehozni ami a múltba mutat? Így pl egy x mennyiségû elhasznált elektront újra "elõ lehetne hívni" befeketetett munka nélkül!

Ugye a múlt megtörtént tehát léteznie kell...a jövõ meg meg fog történni x valószínûséggel mindenképp...de akkor ha a jövõbe tudunk viszonylag egyszerûen utazni, akkor a múltba miért nem ilyen könnyû?

Akkor kérek egy 15kg-ost napi 8deci üzemanyagal.

techgarazs.com ingyendomain.tk BME

Hello. Miért ezt erõltetik, és nem a hidrogénfúziót?? Nekem megvannak a hidegfúziós generátor vázlatai, amely, némi deutérium és ólom segítségével képes elõállítani a napban végbemenõ fúziós reakciót itt a földön, egy kb.kétszáz kilós gépben, normál szobahõmérsékleten megismételni, csak még a megvalósítás várat magára.
Már megint ezzel a terrorizmussal példálóznak! Mostmár kezd elegem lenni ebbõl a pánikszításból! Hány páncélost lõttek ki eddig irakban meg afganisztánban? Ha nagyon ki akarnák írtani az összes terroristát, már megtették volna, csak akkor nem pörög a gazdaság, például ilyen befektetésekkel, meg a háború is nagy üzlet! Szóval kell valamire hivatkozni, hogy a terror ellen! Ja csak ha a csóró afrikai ország kér segítséget, le se szarják, mert nem kifizetõdõ! Itt meg van olaj. Persze érthetõ a viselkedésük, mindenki a saját érdekeit tartja szem elõtt, csak nem kell a sok álszentkedés mellé.

A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.

← ElőzőOldal 2 / 2