60
HighStreet 5
-
#60 Erre tessék. -
Seidouki #59 Fura, hogy eddig még nem találtam meg ezt a játékot, már egy pár táncos játékkal játszottam (játszok), úgyhogy megkezdtem ennek is a letöltését. :) -
Gab095 #58 helló valaki tudna segíteni felraktam a game-et de nem tom h hogyan lehet vele játszani plz valaki segítsen nekem
-
#57 asszem rájöttem miért nem megy, a játék nem installálta a Launchert, mert a NOD32őm elkapta, hogy virusos... -
#56 hellotok!
én is letölttöttem a játékot, beregisztráltam az oldalon de nem tom elinditani sehogy se a játékot. Ott ahol a játék kliens frissiti a játékot kiirja hogy megfelelő a verziom, rákattintok hogy Enter, de nem történik semmi... mit tehetnék? -
#55 Leszel ma és, ha igen, mikor?
blackgamer nagyon rosszul tetted! -
blackgamer #54 már töröltem a progit, csak kipróbáltam, kiváncsi voltam milyen -
yeloy #53 blackgamer, mi lett a neved ingame?
Délután felrakom a tegnapi páros táncról, illetve páros táncversenyről készült képeket.:) -
blackgamer #52 sikerült végül csak nem jelent meg a bejelentkező dialog -
Nálam bejön valami szöveg, arra rákattintok és újabb szöveg, vmi város.
Soha nem nézem nevét, talán elején megnéztem.
Aztán vmikor ott közben kér regisztrációs adatokat, azt add meg neki és úgy belépve behoz az otthonodba, ott meg má sínen vagy.
De majd yeloy bizti útba igazít. -
blackgamer #50 telepítettem, reggeltem, de a menüben mire kell bökni hogy induljon a játék? -
#49 Itemsnél hiába állítom be F1re és F2re a cuccokat, ami van, már close előtt szürke az összes szám, csak úgy, mint a stunt 2nél.
H lehet megcsinálni ezt rendesen? -
#48 És itt véletlen első lettem a 90 000 körüli pontommal!
Azé véletlen, me ugye alap esetben a többiek 120 000 körülit termelnek.
Örültem neki.
Előbb meg Bazaar volt első, v 3dik, nemtom. Sztem első. -
#47 -
#46 5th Ave - első szoba - jó sokan vagyunk.
Bazaar is ott van.
http://users.cwi.hu/sgupload/1201211501.jpg -
#45 ... ok, thanks...
... de én nyomtam, mint állat és semmi, inkább zúztam a perfecteket. -
yeloy #44 Az a stunt amit kapsz a kezdetekkor, alapból az 1-es gombhoz van hozzárendelve. Amikor a bal oldali csíkod maxos és villog akkor tudsz stuntot kezdeni, illetve ha legalább 5 leütésnél tartasz. Ilyenkor a space helyett kell az 1-est nyomni. Ezt addig csinálhatod, míg el nem rontod, vagy amíg a vitality-d el nem fogy. Az alap stunt (amit első szintűként kapsz) egyszeri bemutatása 35 vita pontba kerül. Ha be akarod fejezni a stuntot akkor megint space-t kell nyomni az ütemnél. -
#43 Kristin - vele beszélgettem és jó fej, malájziai asszem.
Amúgy segített a stuntnál, vmi olyasmit mondott, h nyomjam meg az 1t, mikor a flashbe érik :S, v mi, meg a spacet is említette talán :S.
Miaza flash? :S
snow yuk is jó csaj
-
yeloy #42 Nem, Eszter vagyok a játékban.:) -
#41 -
#40 Ok.
De csak a privát csetet tom, a közösbe való írást még nem vágom :S.
Meg nem látni, h mit írok, csak, ha elküldtem :S.
Hm és te ugye a géjmben yeloly vagy, ha jól emlékszem? :S
-
yeloy #39 No, majd ma este ha leszek felveszlek a barát listára. Akár a családba is, a family chaten egyszerübb a beszélgetés.:) -
#38 Zajlik az élet - csajjal nyomulok és meg kell mondajm, h jó csaj.
Jó csajok vannak a géjmben.
-
#37 Na, közben segített, sikerült így csetelni. -
#36 SG Baazar, vagy, hogy hívjáknak üzenem, nemtom vki ismeri-e, h nem tudtam írni, me lövésem sicns, h kell csetelni... még bele kell jönnöm.
Szal sry. -
#35 Kurva jó géjm, zúzom, mint állat!
Még külsőt, ruhát, színt se váltottam.
Láttam1négert, én is néger karaktert szeretnék, de csak a horoszkópot tudtam beállítani.
Rák vagyok, mint az életben.
Nagyon ász a HipHop.
Ebből is lehetne fasza filmet csinálni, meg regényt írni.
Ja és JTG néven találtok meg nemtom hol, mert még alig ismerem ki magam :S.
Hogy kell csetelni? :S
Beléptem az iksola részbe és a tutorial lecsúszott, ne mtudtam felhúzni és a fél szöveg nem látszott ehh és lemaradtam arról, hogy hogyan tudok csetelni. -
#34 Letöltöttem végre! -
#33 GTA: San Andreas, csak itt nem gangsztázol, hanem táncolsz.
Nemtom hallottál-e a géjmről. ,er ugye említetted, h lány v és hát lányok nem nagyon szoktak GTA-val és társaival nyomulni.
Amúgy nagyon jó!
A leírásod alapján.
És képzeld! uTorrenttel jobban szedi, mint BitComet, v mi, meg az ftp, de nem sokkal. A lényeg, h 50nel tölti le és 1-2 óra és végre lejön!
BPM az mi?:S
és lehet tudni, h melyik városban vagytok, v, ha én msáhova regelek, akkor összelehet futni? :S -
yeloy #32 Van egy házad, ahova belépsz, van egy város és rengeteg 'szórakozóhely'. Ide mehetnek be a karakterek táncolni. Elég nagy területek, lehet mozogni sokat. A newbie-től az expertig midenféle.
a kezdőhelyen kb 80-100 BPM-es zenék. Az experten pedig akár 185 is lehet. -
#31 Hajrá!
És hova vannak beosztva a karakterek?
Vannak városok, h életrhű legyen, v azok a helyek vannak, ahol a tánc zajlik? Amit te is említettél, h egy helyre 30ember mehet be. -
yeloy #30 Óóó, jelentem lvl 12 vagyok.:) Kb 7en vagyunk már aktív magyar játékosok. -
#29 Mámint reggel kapcsolom be. -
#28 De mé nem mondtaaad?
Én meg azt hittem, h csak nálam szarakszik vmié és ezé ne mtöltöttem le.
Nah, holnap bekapcsolom a gépet és lezúzom, míg el vagyok melóban.
Amúgy, h áll táncos karriered a géjmben? -
yeloy #27 Ne izgulj, szinte mindenkinek 30k-val jött le..nekem is..:) -
#26 Hihetetlen milyen kurva fasz lassan tölti le!
Ugyanúgy 90 alatt, vagy inkább 30!
yeloy sry, h idegelődök ezen, de mást simán lekapok 400al-700-al ez meg szarik rá, ez a szaros ftp :P. -
#25 Én meg seggbe rúgom minnyá ezt a szar ftpt. -
yeloy #24 Várunk.;) -
#23 na elkezdtem letölteni -
#22 lol
Server Error in '/' Application.
--------------------------------------------------------------------------------
Runtime Error
Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.
Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off".
<!-- Web.Config Configuration File -->
<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="Off"/>
</system.web>
</configuration>
Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's <customErrors> configuration tag to point to a custom error page URL.
<!-- Web.Config Configuration File -->
<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/>
</system.web>
</configuration>
Első Ftpn:P. -
yeloy #21 Igen, az első üzenetben benne is van.:) 10. szintűnek kell lenned hozzá. Jelenleg van egy magyar, DinamiT a neve.