60
HighStreet 5
  • Legend Killer
    Nemtom... leszdem késöbb.
    Amúgy, ha jó llátom, leeht ilyen bandákat, tánc csapatokat alapítani simán.
    Sztem én is alapítok1t majd.
  • yeloy
    Holnap már táncolsz velünk akkor is.;)
  • Legend Killer
    Rákattintottam, behozta exét és ilyen lassú.
  • yeloy
    Hát jelenleg nem, hacsak nem torrenttel.:)
  • Legend Killer
    de mindkét ftpről kurva lassú :P... 12 óra, loál... más helyről lelehet tölteni?
  • Legend Killer
  • yeloy
    Hip-Hop, Pop, Reggae és Locking.
  • Legend Killer
    Aha, okés, thanks infot.
    Igen érdekesen hangzik.
    Már csak1kérdés... rap van benn? Rap rulz! :P
    De kétlem, mert nem hiszem, h betennék, de kitudja.
  • yeloy
    Letöltötted? Mi a neved ingame?
  • trogerzsiger
    áá ez nagyon naaagy.
  • yeloy
    Csapattánc, olyasmi lehet gondolom. A starsky battle előtti tánc pont olyan, egymás mellett-mögött álltok és táncoltok. Mindig az kerül előre aki 'stunt'-ot csinál éppen. Az egész attól nehéz, hogy elég ha valaki nem hibázza el a kombinációt, mindenkinek jön a következő.
    A battle olyan, bár nem felváltva táncoltok, hanem egyszerre és egymással szemben.
  • trogerzsiger
    Csapattánc mint a jenki gimis filmekben? azok nagyon karalyok:D én este leszedem. és az ilyen battle dance mint a starsky and hutchban amikor a benn stiller táncol?:D
  • yeloy
    Nyerni? Persze lehet XP-t, én jelenleg 11. szintű vagyok. Ezáltal a statjaim nagyobbak, többet 'bírok'. Táncért kapsz játékpénzt amiért vásárolhatsz új 'stunt'-ot(speciális tánclépés) 'power up'-ot(étel/ital), valamint ruhákat.
    Meg maga a móka kész főnyeremény. Nagyon jó zenék.
    Nem az egyedüli táncolás az igazi élmény, hanem a csapattánc.
    A legjobb pedig a 'couple/lovers dance' és abból is a párok 'battle dance'-e.
    Szóval az igazi nyeremény az élmény amit kapsz.
  • Legend Killer
    Mit lehet itt nyerni? XP-t, Skillt, valós értékű cuccot? Bár utóbbit kétlem.
  • yeloy
    Vezérlőként nem lehet jelenleg szőnyeget beállítani hozzá, de itt nem is függőlegesen jönnek a nyilak, hanem egyszerre jelennek meg.
  • blackgamer
    és ez ráköthető digitális szőnyegre?
    vagy csak billentyűn irányítható?
  • yeloy
    Eszti/Yeloy vagyok.
    Gyertek bátran:) Jelenleg is bent vagyunk Vikivel. Egy GM épp versenyt tart a Water Lily-ben, ma ilyen nap van. Hátha nyerek valamit.;)
  • trogerzsiger
    az, valamikor megnézem.
  • kakaoskalacs
    érdekesnek tünik :)
  • Tucsok
    Hát akkor Eszti kérésére:

Páran kipróbáltuk a dolgot és mit mondjak... elég érdekes. Szóval egy olyan online játékról van szó, amelyben táncolni kell. Ez elég nehéz, mert konkrétan arról szól, hogy adott zenére egy megadott lépéskombinációt kell beütnod jó gyorsan (kurzorokkal) majd hogy mindezt ütemre is csináld, a megfelelő időben dobni kell egy space-t is. Ez így elmodva elég egyszerű, de valóságban közel sem az.
    Van két link, íme:
    http://www.highstreet5.com.my/
    http://forum.highstreet5.com.my/showtopic-236.aspx

Itt találhattok róla infot meg képeket, és le is tölthetitek. Ftp-n vagy torrenten egész jól jön a progi, amúgy 1,3Gb. A táncon kívül mást nem nagyon lehet benne csinálni (persze képességfejlesztés meg ilyesmik vannak), a grafika bámulatos szerintem, a zenék szintén királyak (valós slágerek mennek).
    Van sok helyszín különböző nehézséggel, azaz ütemgyorsasággal.
    Egy helyre 30-an mehetnek be.
    Érdekes az ötlet, még elég kevesen vannak a userek, szóval ha érdekel, gyertek és próbáljátok ki.:)
    Ingame a maláj (my) szerveren megalakult a DinamiT family, kereshetitek Eszter-t, Éva-t vagy Mark-ot.