SG: Erdély Connection
← ElőzőOldal 5 / 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Képzeld el az embereknek itt is van két lába két keze, két szeme, egy nyaka, két füle egy óra, stb. Sõt vannak szép és randa emberek is. Sõt okos és bunkoból is van, mint látszik nálatok is van egy pár extra bunkó.
Kitartás fiam, ahogy a csiki mondaná, udvarhelyre nem megyünk, aszalt szilvát nem eszünk.
Ideje volt egy ilyen topikot is nyítani, mert ahogy felétek mondani szokták induljunk, mert csíkban már dél van.
Wikipedia - Csíkszereda
Startlap - Csíkszereda
Csíkszereda Polgármesteri Hivatala
Tetszene is a topik, de egy udvarhelyi nyította. -fav.
Ideje volt egy ilyen topikot is nyítani, mert ahogy felétek mondani szokták induljunk, mert csíkban már dél van.
Wikipedia - Csíkszereda
Startlap - Csíkszereda
Csíkszereda Polgármesteri Hivatala
Tetszene is a topik, de egy udvarhelyi nyította. -fav.
Hajrá, egyébként mesélj, hol laksz milyen házikóban, milyen nállatok az idõ, milyenek az emberek ? : )
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Sok sikert a topiknak!
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
😊 OK. Én Székelyudvarhelyen élek, 17 éves vagyok. Nagyon szép itt a táj, hegyek, dombok várnak titeket ha idejöttök.
Egy pár oldal a szülõvárosommal kapcsolatosan:
Wikipedia - Székelyudvarhely
Startlap - Székelyudvarhely
Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatal
Egy pár oldal a szülõvárosommal kapcsolatosan:
Wikipedia - Székelyudvarhely
Startlap - Székelyudvarhely
Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatal
Pont ezekben a percekben gondoltam az Erdélyben élõ honfitársainkra.. Aztán felnéztem ide az sg-re, és mit látok az új topikoknál? Ez nem lehet véletlen! Egyetértek a topiknyitó kezdeményezésével, csak így tovább, kitartás, satöbbi! -.-
sztem kezdheted is, hogy hol lax meg ilyenek, adj egy kis kedvet a többieknek a topikhoz <#vigyor2>#vigyor2>
Kojiro ergo sum.
← ElőzőOldal 5 / 5