Suli - általános és közép
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
xDD
>:C
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
5-6 évesen kerültem óvodába, addig nyitott, barátkozó gyerek voltam, az óvodában pedig a sok kis cigánygyerek, a verekedõs és fenyítõs, meg az önzõ gyerekek társasága annyira lesokkolt, hogy egy távoli sarokban ülõs magányos kisgyerek lettem, és ez még valamilyen szinten általánosban is végigkísért.
A középsuli az már más dolog, jó helyre kerültem, normális emberekkel. =)
jövõre meg az egyetem, azt már várom. Végre tarkára festhetem a hajam, és telelövethetem magam pirszinggel -.-
Ezekkel a közösségi dolgokkal csak az a szar, hogyha szar közösségbe kerülsz, gyerekkorban elbasz, amit aztán nagyon nehéz levetkõzni.
Én is örültem hogy végig maradtam 8 osztályt.
Örök így utólag, hogy a szempontok azok voltak hogy: "bárhová csak ne gimnáziumba" és késõbb az hogy "ide felvesznek felvételi nélkül, de ez ne legyél mert telített lesz rövid idõn belül a szakma, hanem inkább az".
Az iskola nem arra való hogy ellenségeket fabrikáljon az emberekbõl, adok rá sok százalék esélyt hogy abban van a hiba, aki ezt gondolja.
Például: klikkesedés. Sokáig csúfoltak ezért, azért, nem érdekelt. Seggparasztok voltak, és azok is most is. Akkor a kissebség jól elvolt magával, a nagyobbság is, a konfliktusok pedig arra, hogy te ne legyél késõbb olyan, mint akit te utálsz.
Klikkesedés mindig lesz: mindig kialakul egy állandó kupac, akik arról beszélgetnek ami az õ szabadidejük, kedvenc elfoglaltságuk. Van hogy az osztály jobban összeintegrálódik, de finoman érezhetõ határvonalak mindig is vannak. Pl Gáborék, Tomiék, stb.
Ennek ellenére túl vagyok az általános és középiskolán, mindkét helyrõl életre szóló élmények vannak, amiket csak a jövõ feledhet el <#hehe>#hehe> (vagy nem😉. Nem sajnálom ha nem használtam ki valamit, mindig lesz egy alkalom,( vagy magamnak teremtek).
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Középiskolát már maga választja az ember, ha olyan helyre került ahol nem éri jól magát azért lehet, hogy õ a felelõs, de elõfordul hogy a "jobb" hely is tele van parasztokkal. Szerencsére én nem csalódtam, jó helyre kerültem.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
やられたらやり返す。倍返しだ!
ReaL MaDRid x siempre
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
A türelem rozsdát terem.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
bár volt egykét incidens
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S