33
-
#33 Te hülye vagy, dettó ugyanaz. Két embercsoport, akik rühellik egymást... -
#32 [egyetért] -
Komolytalan #31 Nem volt elég resilience-je, így járt. Egyébként is aki olyan veszélyes foglalkozást választ, mint a taxisofőr, az legyen pala, aztán ha gáz van akkor bubi HS :-D
Én csak többet szoktam számlázni, ha valakiről meg tudom hogy hordás. Ez ugye még nem gáz? :-D -
#30 Instant kill..0,1% .. előfordul ^^ -
dez #29 Egyátalán nem biztos, hogy abba halt bele! 1-2 gyomrostól nem hal bele valaki koponyaalapi törésbe... (Az elhúnyt családjában viszont mindennapos volt a komoly veszekedés...) Szóval a média megint kitett magáért... -
Reggaester #28 ... -
#27 http://www.spike.com/video/2710446 -
#26 b+ -
#25 "nagymuterját mert az bejelentette, hogy menjem vacsorázni"
Lehet, hogy épp recskázott a WoW-ra -
aussieguy #24 "Russia Today, the English-language service of the government-controlled state news agency RIA-Novosti, also mentions several other recent game-related acts of violence within Russia. A man from Moscow was reportedly recently beaten to death by a gamer from Ukraine in a similar situation of rivals meeting up, and a 20-year-old gamer killed his grandmother after she apparently announced it was time for dinner."
nah az utolsó a nem mindegy:S megölte a nagymuterját mert az bejelentette, hogy menjem vacsorázni. ezt a sok barmot
-
pries #23 És még a WoW-ra mondják hogy meghülyíti az emberket. -
Kindred Blades #22 Továbbá a cikk címét talán meg kéne változtatni
Retardáltsága, önkontrollja hiánya és agyi rendellenessége miatt ölt...
Normális ember ilyet nem csinál. Teljesen mindegy, hogy miről van szó, legyen az játék, film, zene, sport. Hatalom miatt már igen. Sajnos azokat még elnöknek is megválasztják.
@19 :)
(warcraft III klasszikus) "Guns don't kill people... I DO! HAHAHA" -
neoG #21 csak nehogy terroristák kezébe jusson... -
#20 Ne legyük már Álszentek , nem 2 hetes a hír hogy 2 iskolai tanuló verekedésébe belehalt az egyik fél (Magyarországon) . Itt nem a játék ölt hanem a két tábor közötti ellentét. Ez megeshetett volna egy sport eseményen (Foci , Kézi, kosár) , vagy bárhol. Itt nem arrol van szó hogy a fiatalabb előre megfontolt szándékkal beült a taxiba és szihopata modon szétverte a másikat . Mint írja a cikk verbális komunikácóból lett az erőszak . Csak a legegszerűbb ráfogni a játéktra mert az divatos , meg szenzáció.
Miért nem a cim az hogy Guildok közötti ellentétmiatt ölt ? Mert jobban lefedné a cikk valodi tartalmát , csak az átlagember szarna rá mert azt sem tudja mi az a guild . -
#19 a zinternet megöli az embereket!!!444 -
#18 Akkor mégis miért van balhé focimeccsek után?
Ott is ugyanaz a helyzet mint a játékoknál vannak idióták akik összeverekdnek meccs után és vannak akik nem és csak szeretik nézni a focit és elviselik ,hogyha veszt a csapatuk. Vannak akik játszanak MMO-val de nem veszik véresen komolyan van aki meg öl miatta. -
hetti #17 Necsináld már!! Két NORMÁLIS értékrendel rendelkező ember nem tesz ilyet és ez ha tetszi ha nem igy van. -
zOMG #16 Pedig van abba valami amit ő mond -
#15 Ez gyász!
HAF Rigel-el meg nem értek egyet! -
#14 "hogy egy játék miatt öljük embertársainkat mert az egyik ember klánja útálja a másikat."
Na pont megláttad a lényeget, csak a mondat többi része nem stimmelt.
Évszázadok óta, működik az, hogy játékok miatt ölnek... általában szerencsejátékokról volt eddig szó.
De ha jól belegondolunk az MMO játékoknál is nagy a tét. Méghozzá a befektetett idő. Volt már olyan, hír, hogy valami vacak virtuális kardért ölt az ürge, most 2 klántag keveredett vitába.
Mindegy a vita tárgya... mondhatnám nem is számít, a lényeg az, hogy 2 ellentétes érdek/eszme feszült egymásnak és ez lett a vége.
-
hetti #13 Ugye nem gondolod komolyan!!??
A fradi vs ujpest példa szerintem nagyon rossz!! Egy normális lelkületü ember nem megy ki a csapata meccsére és utána tör zuz üti vágja a másikat!! -
#12 Szerintem itt azért másról is van szó , a guild egy ember közösség , és itt nem a játék hanem a guild miatt verekedtek össze kb úgy ahogy az újpest vs Frad drukkerek szoktak egy foci alatt . Nem írnám a játék számlájára ezt a dolgot , itt emberi közösség 1-1 tagja csapott össze , nem is a játék miatt hanem a másik csoport utálata miatt . -
Sturm44 #11 És amikor rakat ember összeszólalkozik/verekszik mert kölcsönösen utálják egymás focicsapatát? -
#10 Nah ezért nem kell iylen játékokkal játszani......Játszatok inkább a wow-al
amugy tényleg nem tudom megérteni az ilyen dolgokat nem igaz már ide süllyedünk hogy egy játék miatt öljük embertársainkat mert az egyik ember klánja útálja a másikat. Aztán majd jönnek a betiltások meg a ...stb -
#8 LOL
már volt hasonló eset :D de ott csak csúnyán összeverték a tagot
de azt mindig is tudtam hogy az oroszok vadállatok... -
#6 "...egy taxisofőr és egy egyetemista összeszólalkozott, miután kiderült, hogy kölcsönösen utálják egymás klánját."
omfg :D -
Ajnasz #4 omg -
#3 Oh LOL :D [lehet erre mást mondani? :P] -
creed13 #2 Akadnak játékok amik erőszakosabbak társaiknál, ugyan így vannak ostobább emberek is.Már bocs, de egyik manust sem sajnálom... -
#1 aztarohadt... ez azért elég felszínesen hangzik így mondjuk.