Innovációs csúcs a világ legolcsóbb autója.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Különben OK, ezt nevezem piaci gyõzelemnek, a cég szerint van rá vevõ, a cég megcsinálja, és ha veszik akkor szuper ha nem akkor nem az adófizetõk pénze ment kárba hanem egy cég amely saját maga önkéntesen válalta a kockázatot. Különben szerintem sikeres lesz.
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
Ja, jó név.
Egyébként ez ugrott beitt
Nem tudom mikor látok ilyet elõször élõben. Meg aztán kíváncsi leszek a sufni tuningos tatákra 😄
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
Egyre inkább azt látom hogy akármilyen cikk megjelenik akár mirõl azt csak fikázátok.
1. Tata Nano - 2500$
2. Chery QQ - 4780$
3. Maruti 800 - 4500$
Emmost akkor hogy?
Én nem bíznám rá az életemet."
Budapesten is sokezren robogóznak - ahhoz kell ezt hasonlítani.
Aztán ha az autók "csak" 100-al tudnának menni, nem lenne szükség: EPS, ABS, SRS, törésteszt, stb... -re sem.
Tudom most mindenki a fejéhez kapkod, hogy mekkora állatság, meg a tuning autóm amivel villantok.., terepjáróm amivel bevásárolni járok.., életem értelme.. stb. Csak egyet gondoljatok végig, hányan vezetnek le 1seggel 2000 km-t? (Kamionosok, szállítmányozók kíméljenek!) Akkor meg minek az extra kényelem?
Nem vitatkozom, csak igazam van. (Dunning-Kruger)
Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090
viszont ez összetett. ha tömegek ülnének át autóból, akkor lehetne csak közelíteni a költségeket.
Ez a hír kb. annyira érint minket, hogy semmennyire. Még ha ugyanazt elõ is tudnánk adni, mint õk idehaza, akkor is olyan magasak a munkabérek, költségek és adók idehaza, hogy még annyiért SEM tudnánk kihozni ezt a kis autónak nevezett borzadályt, amennyiért õk ide ezt be fogják hozni.
Bulvár.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
...neeeem, az ellen nem vééééd...
1, felfuttatják az indiai gazdaságot új munkahelyekkel, csak helyi beszállítókkal, stb.
2, indiába szánják ELSÕSORBAN az autót,azoknak akik idáig mondjuk motorkerékpárral jártak..az ára eléggé kedvezõ ahhoz, hogy sokan megengedhessék maguknak
3, a mérete elöny ha zsúfoltabb városi környezeteben mozog és a fogyasztása is eléggé jó (nem kerül sokba a fentartása)
Veszett jól csinálják az ország (és persze saját) érdekeit szem elött tartva! Amolyan a kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad effektus....
A fogyasztása magas. Új autó számítógéppel vezérelt motorral és ennyit eszik?
Mi ez? Mûanyag kispolák? Ehh...
Ilyen City dzsessznek viszont jó persze. Robogó áron legalább 4 kereke van.
De ideálisabbnak tartanék egy villanyautót, ha már csak városi közlekedésrõl van szó...már csak 2 hónap és jönnek az überfaxa akksik ugye, oszt hajrá.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
\"There is no respawn or load game in real life!\"
Én nem bíznám rá az életemet.
Oké, városban talán, de félnék... XD
A kudarc az, ha meg sem próbálod.
tehát hátszél és zuhanórepülés <#nyes>#nyes>
practitioner of the forbidden arts of death
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler