13
-
L3zl13 #13 Ó igen. Mert qrva nagy burzsulynak kell ám lenni egy ezüst fülbevalóhoz... -
matt taylor #12 "De egy lányismerösöm is csak arany vagy ezust fülbevalót hordhat,"
Ha szüleimnek sok pénze lenne akkor én is ezt mondanám -
#11 Így van. Sajnos egy életre szóló érzékenységet lehet kialakítani pl csodás pierciengekkel itt-ott a testen. Erről persze a fiataloknak senki nem beszél. -
L3zl13 #10 Nem, de rendszeresen használja, akkor az érintkezés helyén idővel nagyon eldurvulhatnak a tünetek.
Ráadásul hosszabb idő alatt maga az allergia is súlyosbodhat annyira, hogy már kissebb mértékű érintkezéskor is anafilaxiás sokk alakulhat ki... -
Yv@n #9 De nem spriccel sugárban a vér a nyakából, és az arcbőre sem robban le tőle instant gondolom. -
Cat #8 "Mellesleg el se tudom képzelni hogy hogy a fenébe lehet valaki ennyire allergiás a fémekre"
Haverom pl. vett egy övet, és a dereka az övcsatnál ahol hozzáért a bőréhez teljesen bepirosodott. De egy lányismerösöm is csak arany vagy ezust fülbevalót hordhat, különben bőrpír jelenik meg rajta. Szóval ez egyáltalán nem ritka dolog. -
L3zl13 #7 Én lazán el tudom képzelni, hogy egyesek allergiásak a nikkelre olyan mértékben, hogy mondjuk a mobiltelókban lévő nikkelre is reagáljanak, de azt nem értem mennyivel súlyosabb a helyzet, mint bármely más fém allergia esetén, hogy ebből most ilyen nagy ügyet kell csinálni. -
Chriss745 #6 El tudom képzelni, hogy valaki megfogja a telefonját, és elkezd habzani a szája, és remegve a földre esik! BAROMSÁG! Ez majdnem olyan mint a kedvenc cikkem itt az SG-n, hogy a kék fény rákot okoz!
Az ilyen embereket akik ilyeneket találnak ki kik fizetik? Hol lehet jelentkezni? -
Voronyezs #5 Így van...
Mellesleg el se tudom képzelni hogy hogy a fenébe lehet valaki ennyire allergiás a fémekre.Persze lehet h csak én vagyok hülye de attól én nem tudom elképzelni...Mondjuk tényleg nem kell nyalogatni, és tényleg nem lesz semmi baj -
aaaaa #4 Az 1 és 2 eurósban is sok a nikkel, erről volt is már cikk egyszer. Nem kell a telefont , pénzt fogdosni, ha valaki allergiás rá. -
hypno #3 Nem kell telefonházat meg fejhallgatót enni és nem lesz semmi baj. -
tunyo902 #2 pssszt -
Wilddog #1 ...és az iPhone? :)