13
  • L3zl13
    Ó igen. Mert qrva nagy burzsulynak kell ám lenni egy ezüst fülbevalóhoz...
  • matt taylor
    "De egy lányismerösöm is csak arany vagy ezust fülbevalót hordhat,"
    Ha szüleimnek sok pénze lenne akkor én is ezt mondanám
  • Glutamin
    Így van. Sajnos egy életre szóló érzékenységet lehet kialakítani pl csodás pierciengekkel itt-ott a testen. Erről persze a fiataloknak senki nem beszél.
  • L3zl13
    Nem, de rendszeresen használja, akkor az érintkezés helyén idővel nagyon eldurvulhatnak a tünetek.
    Ráadásul hosszabb idő alatt maga az allergia is súlyosbodhat annyira, hogy már kissebb mértékű érintkezéskor is anafilaxiás sokk alakulhat ki...
  • Yv@n
    De nem spriccel sugárban a vér a nyakából, és az arcbőre sem robban le tőle instant gondolom.
  • Cat #8
    "Mellesleg el se tudom képzelni hogy hogy a fenébe lehet valaki ennyire allergiás a fémekre"

Haverom pl. vett egy övet, és a dereka az övcsatnál ahol hozzáért a bőréhez teljesen bepirosodott. De egy lányismerösöm is csak arany vagy ezust fülbevalót hordhat, különben bőrpír jelenik meg rajta. Szóval ez egyáltalán nem ritka dolog.
  • L3zl13
    Én lazán el tudom képzelni, hogy egyesek allergiásak a nikkelre olyan mértékben, hogy mondjuk a mobiltelókban lévő nikkelre is reagáljanak, de azt nem értem mennyivel súlyosabb a helyzet, mint bármely más fém allergia esetén, hogy ebből most ilyen nagy ügyet kell csinálni.
  • Chriss745
    El tudom képzelni, hogy valaki megfogja a telefonját, és elkezd habzani a szája, és remegve a földre esik! BAROMSÁG! Ez majdnem olyan mint a kedvenc cikkem itt az SG-n, hogy a kék fény rákot okoz!

Az ilyen embereket akik ilyeneket találnak ki kik fizetik? Hol lehet jelentkezni?
  • Voronyezs
    Így van...

Mellesleg el se tudom képzelni hogy hogy a fenébe lehet valaki ennyire allergiás a fémekre.Persze lehet h csak én vagyok hülye de attól én nem tudom elképzelni...Mondjuk tényleg nem kell nyalogatni, és tényleg nem lesz semmi baj
  • aaaaa
    Az 1 és 2 eurósban is sok a nikkel, erről volt is már cikk egyszer. Nem kell a telefont , pénzt fogdosni, ha valaki allergiás rá.
  • hypno
    Nem kell telefonházat meg fejhallgatót enni és nem lesz semmi baj.
  • tunyo902
    pssszt
  • Wilddog
    ...és az iPhone? :)