Online petíció a Windows XP megmentésére
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De pl a cégnek, ahol dolgozok, nem éri meg lecserrélni a jó kis celeronomat (256mb ram+xp+office2003) és a rajta levõ progikat súlyos pénzekért csak azért, hogy elmondhassam, hogy egy új oprendszeren futó új vista office-t használva szerkesztgetem a leveleimet. Irodai munkára (ide tartozik még az összes állami szerv pl suli, önkorm., apeh, stb) tökéletes az XP.
Vagy Te talán a melóhelyen akarsz vista only játékokkal nyomulni munkaidõben??
Mafia 2 fan oldalam: http://mafia2hq.extra.hu
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Mit nyújt a Vista ami megérné a váltást?
Nincs rá szükségem 1általán! Semmi olyan dolog sincs benne ami forradalmi áttörés lenne és szükségem lenne rá. De ha lenne is akkor sem érné meg nekem azt a 60ezer Ftot a vista licence és a gépbõvítés csak azért, hogy fusson az os amit munkára és netezésre használok.
A vista tényleg egy szar!
Én nagyon váltani akartam de rájöttem,marhaság lenne.
Sok program nem müködik rendesen rajta hiába vistára is jo elvileg.
Pl telefon samsung,motorola,pinnacle digi-tv tuner,stb.
Az xp-n minden megy flottul a másikon meg vagy találok jo drivert vagy nem,vagy mûködik minden vagy nem.
Kész rémálom,talán egy év mulva ismét megpróbálom.
Jó 3/4 évig használtam és semmi bajom nem volt vele, aztán végül 1 játék csak beintett, akkor visszatettem a 32 bitet.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Na most ehhez képest a vista mint olyan nem alternativa szerintem. Lassú, régebbi gépeken még lassabb, óriási az erõforrásigénye és nincs benne egy rakás tényleges újitás amit ugye kihagytak. Igy az xp-hez képest nem ad akkora többletet amennyibe kerül újat venni + teljesen új gépet hozzá.
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
HAaz XP-t kivonják még most, amíg az olcsóPC-k nem 2,0 Ghz-val, és 1,5Gb Rammal
bocs, csak pár javítás...
Nem jó helyre akarják benyújtani azt a peticiót..... ezt nem az Ms dönti el...
Lejáró szerzõdésüket a Magyar Állammal, meg kell hosszabítani....ok.
Mivel az államunk fízet... ezért talán nálunk kellene lobbizni az xp-ért.
De valószinüleg nem is kell.... ha belegondolunk abba, hogy a szerzödött op rendszer alatt fut az Apeh, az önkormányzatokról nem is beszélve..... és vajon miért tanítják pont a wint az iskolákban ?
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
Az XP-t kivonják még most, amíg az olcsóPC-k nem 2,0 Ghz-val, és 1,5Gb Rammal jönnek, akkor a linux térhódítása elindul... Veszek olcsóPC-t, megszokom, aztán dárgaPC_re is azt rakok, mert nincs kedvem VIstát licencelni...
A Vista nem fog erõre kapni. Egy sz*r, és kész...
Gyors, stabil, könnyen kezelhetõ és javítható.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
techgarazs.com ingyendomain.tk BME