Tíz dolog, amely megváltoztatja az életünket

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A hidrogénnel nem érnek sokat mivel azt is a metánból állítják elõ. 10 éven belül az is elfogy. Az igaz nem szennyezi a környezetet de attól még nem megoldás.
Mondjuk, elolvasva mégegyszer a hsz-edet, ha a tudományos haladást, és ezek közlését a világ felé hülyeségnek tartod, akkor te vagy orbitálisan hülye, sõt, evolúciós zsákutca.

Mivel a gépkonfig ideírása nagyarcúságnak tűnhet, nem írom ide. :) Pedig nem olyan komoly ám, félreértés ne essék. Átlagos gép.

Te szoktál gondolkodni, mielõtt leírsz valamit? Továbbmegyek: ha válaszolsz valakinek, elõtte szoktad értelmezni az elõtted szóló mondanivalóját?

Mivel a gépkonfig ideírása nagyarcúságnak tűnhet, nem írom ide. :) Pedig nem olyan komoly ám, félreértés ne essék. Átlagos gép.

Az elõzõ hozzászólásom, elsõ sorban lapalevesnek ment, de szól mindenkinek, aki, úgy érzik õk egy globális mérce.

Ja, ettõl még egy orbitális hülyeségnek tartom ezt a listát.

„már úgy várom, hogy végre mobilról irányíthassam a kerti csapot, jézuskától is ezt kértem.”

Nem tudom, megfigyelted-e, mit is írtál: „kerti csap”. Még egyszer: „Kerti csap”. Értem. Ezek szerint a vezetékes vizet Isten adta nekünk, az áram a konnektorból jött, számítógépek pedig mindig is voltak. Nagyon kérek mindenkit, mielõtt önhatalmúlag megállapítja, hogy hol a határ, nézzen szét egy kicsit maga körül!

Nem viccelt, ironizált. De ez semmit nem változtat Cat retardáltságán, és indokolatlanul okoskodó mivoltán.

Tudod Cat, egy dolog, ha valaki megérti szavak egymásutánjának jelentését, de nem szabad elfelejteni, hogy ugyanazon szavak néha másként is értelmezhetõek.

Jah, és mielõtt elkezdenél vitatkozni (mert ismerem a fajtádat, és nem vagytok képesek belenyugodni semmibe), szólok, hogy ne tedd, mert NEM LESZ IGAZAD.

Ja, tök jó a távolról irányítható intelligens ház, csak ha valami netkukac nekiáll vele szórakozni, és télvíz idején kikapcsolja a fûtést+elárasztla a lakást, háát... Meg persze nehogy a terroristák kezébe kerüljön xD
Fúziós energiával mi van? Mert a hidrogént odaírták, de csak mint normál, égéses meg üzenanyagcellás üzemanyagot. Deutérium pwnz

már úgy várom, hogy végre mobilról irányíthassam a kerti csapot, jézuskától is ezt kértem.

én úgy tudtam, hogy a termosztátot meg a talajnedvesség-érzékelõt már múltkor feltalálták, ezek szerint a java még csak most jön.

majd szóljanak ha van önmûködõ fûnyíró 9.990 forintért, addig meg vegyen intelligens házat aki nem tud mit kezdeni magával.

ehelyett a hülyeség helyett tényleg jobban illett volna a nanotech a listába.

Én azért a nanotechnológiát nagyon hiányolom a listából, mindenképpen dobogós helyen kellene hogy legyen! Meg a mesterséges intelligenciát is megemlíthetjük, bár ez még nem belátható közelségû. Azért az nem kétséges hogy a nanotechnológia az egyik legnagyszerûbb tudományos tény és a jövõben még jobban el fog terjedni az élet szinte minden területén ( itt most az "intelligens anyagokra" és a nanobotokra gondolok).

A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.

Gladiator
Floatr, bocsi

Gladiator
De hisz Flaotr nem is viccelt...

immovable
A mai társadalom legnagyobb csõdje a humor iránti érzéketlenség.
A mai magyar oktatási rendszer csõdje a szövegértés teljes hiánya. Idézek neked az elsõ bekezdésbõl:

Az emberiség közeli jövõjét alapvetõen befolyásoló találmányok, technikai megoldások tízes listáját.

Háborúk mindig is voltak, és lesznek. Nincs ebben semmi különös.
Olyan baromságot meg ne mondj, hogy a technika fejlõdését akadályozzák a háborúk, mert ez éppen fordítva igaz.
Repülés, ûrkutatás, atomenergia, számítógépek,.......
A konfluktusok nélkül még most is a fákon ugrándoznátok.

A globális problémák megoldása nélkül, katasztrófák (pl.: háborúk) felé haladunk, de legjobb esetben is válságok várhatóak.
A technika fejlõdésének üteme akkor nem lesz tartható...

Mottó: olyan nincs hogy a gyermek nem érti, csak másképp érti... C:

Tõlem nagyon távol áll ennek a technikai repertoárnak az ilyen magas szinten ûzõtt felhasználása. Csak egy idilli pillanat maradt meg a cikk olvasása közben: egy kis család Normafán élvezi az életet: a gyerekek a pokrócon két tollaslabda-meccs között nyomnak egy wow-ot (mert a vezeték nélküli net lehetõvé teszi), anyuci a piknikes kosárból kipakolva észreveszi, hogy a sajtot nem találja, gyors elõkap egy tuti kütyüt, és lecsekkolja, h valóban a hûtõben maradt, a családfõ pedig ráirányítja mobilját a libegõre, és azon filózik, vajon megengedhetik-e maguknak, hogy menjenek vele egy kört. Fõ, hogy együtt a család! <#lama>
Egyébként, hajrá géntudósok! Lesz az még elsõ hely is! <#nevetes1>

nothes
A piát kihagytad😊

"Tegye emlékezetessé a karácsonyát a ... bank gyorskölcsönével" Jópár ember számára biztos jó sokáig emlékezetes lesz...

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

A 80-as évek elején olvastam jóslatokat 2000-rõl. Alig valami valósult meg, ami meg létezik arra nem is gondoltak...
A túl sok rádiófrekvenciás kütyü majd szennyezést jelent, mert nem biztos hogy teljesen ártalmatlanok az egészségre, valamint igen magas számban müködhetnek készülékek egymás zavarása nélkül, de ez mégis csak egy véges szám (gondoljunk bele 15 éve még elképzelhetetlen volt 160 gigás vinyó, most meg néha kicsinek bizonyul, ez arra példa, hogy lehet a ma még elképzelhetetlen számokat is felülmúlni)...

Mottó: olyan nincs hogy a gyermek nem érti, csak másképp érti... C:

Érdekes...
A listában nem szerepel többek közt az h "nõsülés" "gyerekvállalás" "hiteligénylés", pedig ezek aztán tényleg gyökeresen megváltoztatják az ember életét
immovable
Persze inkább ne legyen igazam!
immovable
WIFI talán lesz itt is hamar, néhány benzinkúton van már. Meg Bp-n, de hát tudjuk ott él egész magyarország, így 2 millió Mo lakossága. 😞
Még max a napelemes dolgot tudom elképzelni belátható idõn belül, persze azt is csak a közép/felsõ kategóriás házaknál.
Épgép irodában dolgozom, napkollektoros, etc...terveket jó ha kétévente eggyet csinálunk, az is mint mondtam közép/felsõkat házaknál.
Fûtésszabályozáshoz fölösleges mobil eszköz, van egy halom programozható kazán típus (heti/napi programmal), idõjárás-követés amit akarsz, nem kell ehhez mobil.
Hiába nyugaton írták ezt a listát.
← ElőzőOldal 2 / 2