Tíz dolog, amely megváltoztatja az életünket
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kara kánként folytatom tanításom.
Úgy kell a mocsoknak, miért nem szerzett nagydoktorit! Van pofája legalább diploma nélkül gyereket csinálni. Azt elfelejtetted hogy aki meg nem tud helybõl legalább tripla Axelt csinálni azt meg le a Tajgetoszról, akarom mondani a Gellért-hegyrõl.Te aztán csinálnál egy siralmas társadalmat amihez képest a fasizmus kismiska volt.
W.Xp SpII
"Minenki egyéniség!
Igen mindenki egyéniség!
Én nem!"
Mottó: olyan nincs hogy a gyermek nem érti, csak másképp érti... C:
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.
Mivel a gépkonfig ideírása nagyarcúságnak tűnhet, nem írom ide. :) Pedig nem olyan komoly ám, félreértés ne essék. Átlagos gép.
Demográfiai tervezés.
Sok helyütt csinálják, még Indiában is, amely demokratikus. Óvszereket osztogatnak, ingyér. Ott, ahol arra szükség van.
Amúgy meg, a világot nem lehet a feje tetejére állítani. A társadalomnak jogában áll támogatni azt, ami a fejlõdésére nézve pozitív, és minimum nem támogatni azt, ami negatív.
Ha az üzletbe bemész, mint fogyasztó, ott sem a legpocsékabb terméket választod, nem arra adod a pénzt.
Mivel a gépkonfig ideírása nagyarcúságnak tűnhet, nem írom ide. :) Pedig nem olyan komoly ám, félreértés ne essék. Átlagos gép.
Álítólag ha így folytatódik a népesség alakulása, akkor 2050-re minden 2. kölök kisebbségi lesz, az lesz a cudar világ!
Amugy ma jogszoc vizsga és én elötte 19 órával kezdtem el tanulni, ugyhogy benyomtam már 3 koffeintablettát, oszt adok neki!
de a gyerekadót bevezetném. no nem mintha sok köze lenne a listához. mittomén 3-ig ingyér, utána drága.
NEM TANULTATOK ORWELL REGÉNYÉBÕL, BASSZÁTOKMEG? SÕT, MÉG JÓNAK IS TARTJÁTOK AZ OTT LEÍRT RENDSZERT?
Titeket (illetve jelen esetben téged, kedves Epikurosz) kéne JÓ MESSZE elzárni a társadalomtól, ahol majd kiélhetitek egymáson az idiotizmusotokat... pff
Legyen rend, 1 ember se haljon meg választási eredmények miatti huzavona miatt!
És nem rajtam múlik: már közeledik a csipes személyigazolvány, sok biometriai azonosítóval.
Ezt ugye NEM gondoltad komolyan?
Öregem, nagyon igazad van!!!
Egy problémát sokkal egyszerûbb megelõzni, mint megoldani, ha már kialakult.
Nekem most "csak" 3 ilyen senkiházi, soha dolgozni nem fogó és nem is akaró alkot kell eltartanom, de a gyerekemnek már 30-at, annyira szaporák.
Szeretett (és mindent ellopó) politikusainkat akkor majd ki pénzeli?
Észrevehetnék már, hogy ennek nem lesz jó vége...
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ezt így általánosságban ne jelentsd ki, nagyon sok ága van. Közülük sokat gyakorlatban is használnak (ûrkutatás, orvoslás, stb) 😉
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
A gépkonfig állandó mutatása nem arcoskodás, hanem azért vált divattá SZAKMAI fórumokon (pld.: www.prohardver.hu), ahol ugye segítséget kér az ember (rosszul mûködõ szoft vagy hard miatt), hogy ne kelljen külön rákérdezni.
Így, aki segtíeni akart, az mindjárt látta is, hogy mi a konkrét környezet.
Természetesen bárki írhat bármit, és vagy elhiszed vagy nem hogy ilyen a gépem,
így nekem meggyõzõbbnek tünik 1-1 vélemény.
Nem szeretem ha valaki azért szid egy játékot mert nem tudja rendesen futtatni.
Ha becopyzom a konfigod az én aláírásomba akkor beszélhetek játékokról, de ha nem akkor kussoljak? 😊
Ittvan mire vágytál, A világító ágytál.
Én csak tapasztalatból mondom, hogy aki ezt teszi aláírásba az nem százas, mintha a mobilját akasztaná a nyakadba és azzal arcozna valaki. Szóval a filozófiám alapja, hogy ne azzal kérkedj, hogy neked mid van, hanem azzal, hogy te magad milyen vagy és a környezeted is el fog ismerni. Csak azért ne változtasd meg az aláírásodat, hogy az én véleményem szerint arcozás, ha neked ez tetszik akkor maradjon igy, bár mondom a többség izomkodni akar vele, de azért ahogy látom vannak kivételek.
<#pias>#pias><#buck>#buck>
neked nem viccet mesélõ robot kell, hanem egy (pár) jó dugás.
Elösször lőjünk rájuk atomot, aztán valami DURVÁT!
- RFID-csipek és on-line sokkoló a bûnözõkbe (kiskorúakba is)
- génmanipuláció: a bûnözõk megmanipulálása becsületes adófizetõkké
- demográfiai tervezés (iskolázatlan, bûnözõ szülõknek ne lehessen gyereke, és az elsõ után büntetõadót kelljen fizetni, mint Kínában)
- RFID csipek minden szavazópolgárba, hogy ne lehessen választási csalást elkövetni
- LED-es lámpák a lakásokba és a közterületekbe
- olyan robot, amelyik takarít, mos, fõz, vasal, viccet mond
(folyt.köv.)
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
Az SG-t inkább áltudományos bulvárnak nevezném. Viszont függõséget okoz, mert bár tudom, hogy szar, mégis ide járok elég gyakran. Tényleg nem tudom miért. Majd elmegyek egy pszichoanalitikushoz, és kianalizálja belõlem, hogy ez egy gyerekkori szexuális trauma miatt van, és azóta vonzódom az S és G betûkhöz... 😊
Nem értem mi volt itt a nézeteltérés alapja, talán az hogy egyesek felsõbbrendûbbek másoknál. Csak annyit hogy aki bolondokkal leáll vitázni, az még nagyobb hülye, mert akármit csináljon azt a másik nem ismeri el. Akinek nem inge ne vegye magára.
Az összeesküvés-elméletekrõl annyit, hogy okos vagy ha nem dõlsz be mindnek, de zseniális, ha tudod melyik valóság, mert ennek az elutasítása is csõlátás, ugy mint ezeknek az elméleteknek a feltétlen vallása. Szóval érezze jól magát az ember az életben!<#pias>#pias><#buck>#buck>
Repülés, ûrkutatás, atomenergia, számítógépek,.......
A konfluktusok nélkül még most is a fákon ugrándoznátok. "
Ez tipikus tévedés, annyi alapja van, hogy a haditechnikába nyomták (nyomják) a sok pénzt, és ez segített a polgári technika fejlõdésében is. Csak az kor már elmúlt, most már erõs gazdaság kell a csúcs technológiák fejlesztéséhez. És biztonság is, az atomerõmûvek és esetleg a fúziós erõmûvek esetében ez rendkívûl fontos tényezõ. A konfliktusok pedig sokkal többet pusztítottak mint ami hasznuk volt... Nem hiszem, hogy mint embernek büszkének kellene lennem erre (a fán ugrálásról ennyit)...
- van barátnõm
- vannak barátaim
- velük el szoktam járni kocsmázni
- motorozok
- zenélek
- dobolok
- szaxofonozok
és mindezek mellett ilyen szar fórumokra irkálok 😉
Viszont ezen a fórumon néha olyan elképesztõ alacsony a színvonal, hogy csodálkozom: ezek az emberek le tudtak érettségizni?
pet0330: vízbõl elektrolízissel ki lehet nyerni. ez sok energiát igényel, de van egy jó képlet, amivel az örökkévalóságig eltartanánk magunkat a tengerekbõl.
víz centrifugálása -> deutérium -> fúziós energia -> nagyon sok energia, amibõl bõven lehet elektrolizálni (itt a hidrogén egyfajta akkumulátorként funkcionál, hisz végül vízzé fog elégni)