11
-
axaard #11 +1, a harmadik botrányosan ... volt... A negyedik tűrhető (ötöt még nem láttam) -
Librarian #10 Faszság... Harry és Voldemort csatáját nem tudom hosszan elképzelni. Voldemort sok évtized plusz tapasztalatával egy vállvonásával lazán kicsinálná a kiscsókát. :-)
Azért persze várjuk. -
Reg5 #9 3. résztől így kellett volna csinálni. -
Csaba42 #8 Én sem olvastam még el a 7. könyvet, mert megvárom, míg megjelenik (gépen gyűlölök olvasni), és én is utálom, amikor egy-egy poént lelőnek. De tudod, az emberek (főleg nálunk) magasról tesznek másokra. -
CaptainRumi #7 Mia fasznak kell spoiler-ezni? Jó mondjuk várható volt, hogy Voldemort meg Harry még összecsapnak az utolsó részben, de jóhogynem írjátok le mindjárt, hogy ennek meg ennek a halálát sem kellene elkapkodni vagy megrövidíteni............... -
kandeláber #6 Linket kérek arra, hogy Rowling bármit is mondott a hetedik filmmel kapcsolatban! Kezdjük ott, hogy Rowlingnak nincs is blogja. Van ugyan weblapja, de ott december 7-i a legfrissebb bejegyzés, de ott is csak a könyvvel foglalkozik. Mindig is kerülte, hogy a filmről beszéljen. Ha konkrétan rákérdeztek, akkor annyit mondott, hogy igen, nagyon tetszett neki ez vagy az a film. Szoval ez a hír ebből a szempontból kacsa. A filmekkel kapcsolatos döntésekbe amúgy sincs beleszólása azon kívül, hogy kikötötte: csak brit színészek szerepelhetnek bennük.
Korábbi flimekkel kapcsolatban is volt szó felezésről, pl. a Tűz Serlegénél, de a Warner úgy döntött, nem feleznek, mert a Mátrix 2-3 meg más filmnél sem jött be. Lehet, hogy az utolsó filmnél megpróbálkoznak vele, bár szerintem nincs annyi a könyvben, ami miatt érdemes lenne négyórás filmet csinálni belőle. -
AZTA #5 jaj még a végén bemagyarázza itt hogy nem üzleti okokbol akar 2részt.. -
Csaba42 #4 Várjuk-várjuk, csak előbb jöjjön ki a 6. film is. -
#3 nám -
#2 Remélem elégnek a mesterkópiák a forgalmazás előtt -
#1 helyes
várjuk