10
  • redfish
    Sajnos, nem fejezted be, pedig ott a lényeg : a klónozott, génkezelt élelmiszer fogyasztása az embereknél is génhibákat okozhat!!!
    Naná, hogy ezt sokan tagadják, de nyilvánvalóan mert komoly anyagi érdekek fűződnek az olcsó élelmiszer előállításhoz...
    Azok a független tudósok, akik figyelmeztetnek a veszélyekre, nem rendelkeznek olyan anyagi háttérrel, mint a milliárdos élelmiszer termelők.

Félek, hogy hamarosan nálunk is engedélyezik az ilyen élelmiszerek forgalmazását.

• dez
    Te csak tudod, okoska.
  • dez
    Buta vagy. A klónozás tökéletlen művelet, genetikai hibákat okoz, ismétléssel egyre többet. Azaz mégsem ugyanaz a hús.
  • Motoroj
    Hát nem tudom, de nekem a hagyományos hússal sem volt bajom.
    Ebben is a poén, hogy gyakorlatilag megint egy pár ember erőlteti, párszáz millió meg ellene van.
  • spydee
    nem tom miért de rossz érzésem van ezzel kapcsolatban. lehet a sci-fi filmek, regények az okai, de szerintem sem jó beleavatkozni a természetbe! 5-10 év múlva kiderül, hogy a klónozott hús rákot okoz és agysejt leépülést. Addigra annyian ettek már rendszeresen ilyen húsokat, hogy egy váratlan mutációval orkokká alakul az emberiség fele. És akkor megindulnak a hordák az emberi szövetség ellen....wááááá!:DD csak vicceltem, de remélem semmi gond nem lesz a fogyasztásából.
  • sanner011
    Kisfiam, egy hari klónt? XD
  • Csaba42
    Azért a sütiben van még többféle dolog is, pl. a pogikban sok foci. :)
  • xizor
    Nem többet, mint amit Pistabácsi ad neki a farmon, vagy amennyi bennevan a sütiben amit veszel a cukrásznál :)
  • morpheus133
    Egyet értek.
    Nem a klónozás itt a probléma, hanem az amit enni adnak nekik! A fene tudja az a sok tápszer mennyi vegyi anyagot tartalmaz.
  • matt taylor
    Nem is értem h mér kezelik ugy a cloneozott hust mint ha bmi baja lenne, ugyan az a hus!