Csak bebukott A király nevében

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akarod mondani, Moreau.
Kmarha
errõl a The Bucket List-rõl nem is hallottam. .de most nagyon kiváncsi lettem! 😄 Imádom a két öreget, egy filmben én még nem láttam õket.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
mit sajnálod, jól tudta mit válal.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

bertino
esküszöm Jason Stathamet sajnálom, loszart se kapott sztem a filmbõl 😄
bár nincs mi miatt aggódnia, de akkor is elég szar helyzet...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Atisz
Sok pletyka kering errõl... elvileg dvd-n termelnek vmennyi pénzt a filmjei, meg ott van az idevonatkozó német adózási törvény...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

és honnan fingja ez a csávó a pénzt?
dronkZero
Gondoltam, hogy nem fogom tudni helyesen leírni... 😛

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Atisz
Ez is igaz. Grafika és játékmenet. Egyébként Dr. Moreau... 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Hmm, kb. annyi köze lesz a filmnek a játékhoz hogy azonos a címe és egy szigeten fog játszódni sok lövöldözéssel és szörnnyel. Boll nem játszik a játékokkal amikbõl a filmjeit készíti; felületesen informálódik róla, majd klasszikus zene hallgatása közben rittyent alá egy storyline-t 😄

InfectedMann
Ez a Boll sosem adja fel?
Egyszer akkorát fog bunki, hogy senki sem fogja megnézni a filmjét aztán meg sírjat. 😄

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Jaja, egy olyan szutyok sztoriból talán ki tud valamit hozni. 😊

Amúgy nehogy azt merje beírni bárki is, hogy meglepõdött ezen!!!

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

koschwarz
vazz, hagyjuk már ezt a pancser bollt...

rob reiner, jack nicholson, morgan freeman egy ilyen forgatókönyvvel...tök egyértelmû, hogy egy jó film lehet a the bucket list<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

dronkZero
Nem tökmindegy? Annak a játéknak az egyetlen említésre méltó tulajdonsága a grafika volt. A sztori egy ezerszer lerágott Dr.Monroe szigete.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Ajj, a Far Cry-t is muszáj?...

A kudarc az, ha meg sem próbálod.

immovable
muhahahaaa
ki hitte volna <#vigyor1>