Csak bebukott A király nevében
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
bár nincs mi miatt aggódnia, de akkor is elég szar helyzet...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Egyszer akkorát fog bunki, hogy senki sem fogja megnézni a filmjét aztán meg sírjat. 😄
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Amúgy nehogy azt merje beírni bárki is, hogy meglepõdött ezen!!!
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
rob reiner, jack nicholson, morgan freeman egy ilyen forgatókönyvvel...tök egyértelmû, hogy egy jó film lehet a the bucket list<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
A kudarc az, ha meg sem próbálod.