Laser tag
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gyere nyugodtan
ide a topikba mindig ki fogom irni, mi az aktuális helyszin, idõpont
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A több élet viszont már olyan, mintha UT-t játszanák, nem? :P
A lényeg, tetszik a dolog, és ha a következõ idõpont nem egyezik paintball játékkal, és szívesen láttok, akkor megnézem milyen ez a lézeres csata! :D
ja még van ugyanolyan formûjú, de tus nélküli pisztoly is, ami kevésbé néz ki komolyan, mert átlátszó mûanyag, ellenben épületben, fa mögül kevésbé lóg ki (a fegyveren is van érzékelõ, tehát azt is el lehet találni)
olyan lövésmódok vannak, amit csak akarsz, ugyanis szoftveresen állítható, alapfegyveren alapból 9 tár 30 golyóval sorozatlövés, snipereknek egyeslövés, 3 másodpercenként
de lehet végtelen lõszer is
mint ahogy életed is lehet bámennyi, lehet x másodperces védettséged egy találat után, de lehet semennyi, abszolút rugalmas a rendszer
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Lehet különbözõ fegyverek között választani? Vagy mind egyforma? Vannak különbözõ lövésmódok?
Nem, ez végül is nem kibírhatatlan összeg, paintballhoz képest nem olyan vészes! :))
ezért kapsz fegyvert, mellényt, némi kaját, és innivalót
nem olcsó, bár 6 órára annyira nem is rossz
itt egy kör 15-20 perc
Amikor én airsoft-ozni voltam, 3 óra alatt sem jutottunk az épület közelébe, amit el kellett volna foglalni... kicsit bonyolult és végeláthatatlan volt. Együtt maradni a rajjal, medicezés, várakozás. Na de ez egy olyan ember véleménye, aki max. 10-20 perces körökhöz szokott hozzá! XD
mit jelent hogy az airsoft túl lassú, sokat kell mászkálni?
itt anynira ez nem jellemzõ, pörgõsebb a játék
el kell jönni kipróbálni aztán eldöntitek
most a következõ Tökölön lesz, 18-án vasárnap, 14-20-ig
Még nem próbáltam a lézeres játékot. A paintballt szeretem nagyon, az airsoftot próbáltam, az elég lassúnak tûnt.
a következõ Tökölön lesz! május 18-án
el lett már döntve, hogy végül hol lesz?
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
május 11-én airsoft-os Omaha beach lesz Monorom (softair-en nem láttam meghirdetve), öcsém kollégája szervezi, ár - nemtom, de szeritnem max pályabérlés, ide bezzeg jöjjön akit tud/érdekel
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
egyszer lehet kipróbálom
Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.
elég sok az amatör, kezdõ, vagy aki nem gondolja ezt az egészet halálosan komolyan, értsd nem is költ rá annyit mint az airsoftra, de sikereket csak összedolgozva, csapatmunkával lehet elérni itt is
én eddig csak kiépített pályákon voltam, pl. Tökölön, ahol minden tele volt paintball golyókkal, bb-vel
igzaábol paint és soft szal nem tervezem hogy a jövõben kilátogatok hozzátok.. bár semmi sem lehetetlen de azért érdeklõdõk
a rohangálsz és lõsz ezerrel = meghalsz
azért a lasertag annyira nem szar, vannak elõnyei az airsofthoz képest is, gyakorlásra meg kitünõ
ki kell próbálni
http://pspfilez.extra.hu/
másrész az igaz, hogy az érzékelõk csak a fejeden vannak ergo tet nem igazán találat
de ugyanúgy csapatban játszák, cc 20-30-an összesen, terepen
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
és a kínai cégek (JingJong, Boyi stb.) a maguk 30-40s árukkal magasabb fps mellett, erõsebb kivitelben (mindenholfém,MINDENHOL..
na mind1, nem szaporítom a szót, a lényege hogy a 40s- kínai "szarok", sokszorosan jobbak(vagy utolérték már) a sokszázezres AS nagy neveket.
u dont have to listen anybody else but me
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
PB-bõl is lehet venni 30K-s flintát.
A PB valóban drágább, de ez inkább a lõszerárakban ütközik ki.
Míg az AS lõszer darabja kb. 1 Forint körül mozog, addig a kommersz PB skulo 3-5 forint között mozog.
Persze vannak drágább PB lõszerek, illetve sajnos sok helyen csak az ott vásárolt lõszert engedik használni. (Lehúzós, 10 peták környékén)
Ami azért elég vicces azt nézve, hogy a fegyóm maximális kapacitása 30 labdacs/másodperc. Persze ez le van szabályozva, mert különben egy silót kéne cipelnem a hátamon. :)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.