Laser tag

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sabcsee
téjk

kaka

Ok, thx! Majd figyelem a topikot!

Mike at home
alapból 5 életed van, de ha igény van rá lehet medikelni meg visszaállni is, de 15-20 perces meccseken sok értelme szerintem ennek nincs

gyere nyugodtan
ide a topikba mindig ki fogom irni, mi az aktuális helyszin, idõpont

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Amivel egy paintball játékos kiélheti a vágyait: sorozatlövés végtelen lõszerrel! XD

A több élet viszont már olyan, mintha UT-t játszanák, nem? :P

A lényeg, tetszik a dolog, és ha a következõ idõpont nem egyezik paintball játékkal, és szívesen láttok, akkor megnézem milyen ez a lézeres csata! :D

Mike at home
itt egyforma fémpuskák vannak (van a nagy sárga múanyag verzió is itthon, de ez nem az) rail-lel, amin alapból red-dot van (simmons) illetve távcsõ
ja még van ugyanolyan formûjú, de tus nélküli pisztoly is, ami kevésbé néz ki komolyan, mert átlátszó mûanyag, ellenben épületben, fa mögül kevésbé lóg ki (a fegyveren is van érzékelõ, tehát azt is el lehet találni)

olyan lövésmódok vannak, amit csak akarsz, ugyanis szoftveresen állítható, alapfegyveren alapból 9 tár 30 golyóval sorozatlövés, snipereknek egyeslövés, 3 másodpercenként
de lehet végtelen lõszer is
mint ahogy életed is lehet bámennyi, lehet x másodperces védettséged egy találat után, de lehet semennyi, abszolút rugalmas a rendszer

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mellényt? Azt minek? Vagy lézerjátéknál az érzékeli a találatokat?

Lehet különbözõ fegyverek között választani? Vagy mind egyforma? Vannak különbözõ lövésmódok?

Nem, ez végül is nem kibírhatatlan összeg, paintballhoz képest nem olyan vészes! :))

Mike at home
5800 lesz most
ezért kapsz fegyvert, mellényt, némi kaját, és innivalót
nem olcsó, bár 6 órára annyira nem is rossz

Mike at home
akkor ez passzolni fog az izlésdhez
itt egy kör 15-20 perc

Tökölön voltam már paintballozni! Nagyon jó pálya! Laserjáték mennyibe kerül ott?

Thx! 18-án nekem paintball, de majd legközelebb, hogyha hamarabb értesülök az idõpontról! :))

Amikor én airsoft-ozni voltam, 3 óra alatt sem jutottunk az épület közelébe, amit el kellett volna foglalni... kicsit bonyolult és végeláthatatlan volt. Együtt maradni a rajjal, medicezés, várakozás. Na de ez egy olyan ember véleménye, aki max. 10-20 perces körökhöz szokott hozzá! XD

Mike at home
szerintem ez pályafüggõ
mit jelent hogy az airsoft túl lassú, sokat kell mászkálni?
itt anynira ez nem jellemzõ, pörgõsebb a játék
el kell jönni kipróbálni aztán eldöntitek
most a következõ Tökölön lesz, 18-án vasárnap, 14-20-ig

A lasertag mennyire adrenalindús játék? Van néhány ismerõsöm, akik próbálták a paintballt és nem tetszett nekik a találatok miatt. Vagy akik nem is merik próbálni mert félnek a fájdalomtól. Nos, ha a lasertag megfelelõen izgalmas egyszer elmennék velük játszani. Viszont ez csak néhány ember... nem vagyunk elegen. Egyszer majd elmehetünk veletek, ha lesz game? Látom szoktatok szervezni. :P

Még nem próbáltam a lézeres játékot. A paintballt szeretem nagyon, az airsoftot próbáltam, az elég lassúnak tûnt.

Tudom, hogy most ezer éves hozzászólásra válaszolok, de muszáj kiállnom az igazamért a paintball játékosok nevében is! A paintball igenis sport! Versenysport! És itt most nem csak a speedball-ra gondolok, hiszen Military Kupa is létezik!

Mike at home
csak 10-en voltunk, de azért jó volt :)

a következõ Tökölön lesz! május 18-án

Mike at home
megkérdezem, de szerintem Csillebérc

SG rock
ottleszek<#smile>
el lett már döntve, hogy végül hol lesz?

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Mike
május 4-én infrapityu lesz Csillebércen vagy Tökölön, ha esetleg vkit érdekel - tudom senkit :) ez 5k koponyánként (azért bardocz eljöhetnél :)

május 11-én airsoft-os Omaha beach lesz Monorom (softair-en nem láttam meghirdetve), öcsém kollégája szervezi, ár - nemtom, de szeritnem max pályabérlés, ide bezzeg jöjjön akit tud/érdekel

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Igazad van hogy az egyik nem zárja ki a másikat de egyelõre nekem elég ennyi hobbi... bõségesen :)
egyszer lehet kipróbálom

Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.

Mike at home
az az igazság, hogy én nem vagyok laser tag szakértõ, nem szervezek játékokat, de vannak akik komolyan játszák ezt, õk lehet, hogy kimérték már mekkora a hatótávolság, stb

elég sok az amatör, kezdõ, vagy aki nem gondolja ezt az egészet halálosan komolyan, értsd nem is költ rá annyit mint az airsoftra, de sikereket csak összedolgozva, csapatmunkával lehet elérni itt is

én eddig csak kiépített pályákon voltam, pl. Tökölön, ahol minden tele volt paintball golyókkal, bb-vel

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
szerintem az egyik nem zárja ki a másikat

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Tudom jó kérdéseim vannak :D

igzaábol paint és soft szal nem tervezem hogy a jövõben kilátogatok hozzátok.. bár semmi sem lehetetlen de azért érdeklõdõk

Mike at home
no ez egy jó kérdés

Azér arra kiváncsi lennék hogy 170 méteren mennyire szoródik a sugár? mármint mennyire van mellé lõsz és mégis eltalálod efektus

Mike at home
messze nem
a rohangálsz és lõsz ezerrel = meghalsz

Mike at home
azért 170 méter nem kevés

Mike
az lehet, de várni 3 évet és addig nem csinálni semmit
azért a lasertag annyira nem szar, vannak elõnyei az airsofthoz képest is, gyakorlásra meg kitünõ

ki kell próbálni

öregharcsa
hát..megérdemli mert sokkal jobb...<#eljen><#vigyor1>

http://pspfilez.extra.hu/

Mike
akkor meg is érdemled :)

dragon11
Jah, értem én...de nekem az nem tetszik, megvárom ezt a 3évet, és megyek Airsoft-ozni:):)

Mike
egyébként nem láézer, hanem infra
másrész az igaz, hogy az érzékelõk csak a fejeden vannak ergo tet nem igazán találat
de ugyanúgy csapatban játszák, cc 20-30-an összesen, terepen

Mike
hogy micsoda? mit húznak rád?

dragon11
Jaj, köszönöm szépen, ez lézer, magyarán rádhúzzák a lézert, és kész..:D ez nekem nem jön be, asszem megvárom míg 16leszek és mek Airsoft-ozni!!THX a fáradozást azért!:):)

Mike
akkor egy link

Mike
mondjuk ez a topik tele van offal :)

itt van egy cikk az origón: Lézerharcosok klubja

dronkZero
30-ból ha 25 kijön, akkor még jól jártál. AEG nem olyan, hogy kilõné mindet. És akkor még arról nem beszéltünk, hogy a realitáshoz képest ASben egy bokor nem csak takarás, hanem akár fedezék is.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Adam II
Drágának drága de ha nagyon komolyan gondolod a realitást vehetsz egy rakás standard tárat amibe csak 30 lõszert teszel és akkor tárazhatsz.

bardocz
nemtudom próbáltad-e már,de sokkal tovább tart,mintha kikapnád és raknád a helyére az újat
ja, egy kisautós felhúzókulccsal :-P

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

bardocz
a 600-as hicap tárat 30 lövésenként fel kell húzni:P
Mersant
nyari, es ugyan azok a hibai mint a TMnek, ugyanott lotyogott stb.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Bexter
mondjuk nem mindegy mikori a jg

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Mersant
teny hogy egyes kinai fegyok nagyon jok lettek, de a CA sokkal! strapabirobb mint 1 JG. haverom JG-je kettetort mikor elesett vele, en teljes testsulyommal raestem a CA-ra, ugy hogy a csove a foldbefurodott, a langrajtobol kikapartam a foldet es minden ugy mukodott mint addig. nem repedt el semmi, nem mozgott semmi, es mint mondtam JG kisebb esesnel szo szerint kettetort ;)

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

0Fritz0
Hmm, bár nem tervezek AS flintát venni, de ezt azért jó tudni. :)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

VRSDM
ööö, menjenek simmunition-ozni ;)

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
azért az is hozzátartozik, hogy a 70-80-100-s MÁRKÁS (jelen esetben Classic Army) fegyverek 10játékot bírtak, egy G36 és egy G3 ... mindkettõ szétégett belül (hülye tervezés okán) na most 2játék után 6000huf a javításuk. (a fegyverek erõssége 350fps)

és a kínai cégek (JingJong, Boyi stb.) a maguk 30-40s árukkal magasabb fps mellett, erõsebb kivitelben (mindenholfém,MINDENHOL..

na mind1, nem szaporítom a szót, a lényege hogy a 40s- kínai "szarok", sokszorosan jobbak(vagy utolérték már) a sokszázezres AS nagy neveket.

u dont have to listen anybody else but me

vegicsek
Nem értek hozzá, de lehet egy tv távirányító is elég:)

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Sadist
Ha valaki igazi szimulációra vágyik, akkor menjen el egy MILES kiképzõtáborba. Ott nincs se hi-cap tár, se lebutított lõtáv vagy "sebzésrendszer".

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Lasertagnél sincs reális lõtáv.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

0Fritz0
Azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy AS-nél is simán rááldoznak 100K-kat, hiszen akik komolyan gondolják, azok nem fogják a szutyok „tesó gazdaságos” fegyverekkel nyomni.
PB-bõl is lehet venni 30K-s flintát.
A PB valóban drágább, de ez inkább a lõszerárakban ütközik ki.
Míg az AS lõszer darabja kb. 1 Forint körül mozog, addig a kommersz PB skulo 3-5 forint között mozog.
Persze vannak drágább PB lõszerek, illetve sajnos sok helyen csak az ott vásárolt lõszert engedik használni. (Lehúzós, 10 peták környékén)
Ami azért elég vicces azt nézve, hogy a fegyóm maximális kapacitása 30 labdacs/másodperc. Persze ez le van szabályozva, mert különben egy silót kéne cipelnem a hátamon. :)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Oldal 1 / 2Következő →