57
-
Epikurosz #17 az Amerikai Katolikus Egyetem csillagásza!!! -
fade2black #16 nem, nem hidegfront.... Hidrogénfront.... -
Voronyezs #15 Nem tudom srácok, ti hogy vagytok vele, de én akárhányszor olvasok 1 hírt a csillagászatról és az univerzumról,stb. mindig csak ámulni és bámulni tudok, hogy a természet mikre képes...
amúgy meg ha az a felhőréteg közeledik, remélem nem hidegfront lesz xD -
Cat #14 "Amúgy a sok rizsán kívül, milyen konkrétumot tudtunk meg a cikkből? :)"
Hogy az amerikai csillagászok megtartották éves ülésüket. -
#13 Na most az álszerénységtől tökre magamalá pirultam!;) -
#12 ez a mondat megy aláírásba ha be tudom rakni :D -
#11 ember a mai napom qrwa szar volt de az utolsó mondatoddal feldobtad :D:D:D:D -
Csaba42 #10 Hát igen, elég kicsi a valószínűsége (kisebb, mint 1:10^24-en), hogy egy elmélet az első felállításra megdönthetetlen, a valóságot 100%-ban visszaadja. -
#9 Csak nehogy terroristak kezebe keruljon!
Szerintem az is meger egy tudomanyos dolgozatot, hogy a 9.11 ota tapasztalhato tomeghiszteria ota, az emberek hogy latnak mindenben biztonsagi kockazatot, illetve ruhaznak fel tok semleges dolgokat negativ szandekkal. Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van "megelozo csapas", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban.
LOL -
#8 "Felfedeztek egy spirális galaxist is, melynek kar-párjai ellentétes irányokba forognak, ellentmondva a csillagászati elméleteknek"
ebből nem az következik, hogy az elmélet helytelen, csak alakíteni kell rajta, netán alapjaiban átformálni, de azt ne feledjük, hogy viszont ezt az egyet leszámítva a többire alkalmazható, ergo bővíteni kell. Ha jól tudom Einstein mondotta, hogy "egy egyenletet 100 kísérlettel is alá lehet támasztani, de egy is elég a megdöntéséhez". :)
Amúgy a sok rizsán kívül, milyen konkrétumot tudtunk meg a cikkből? :) -
#7 több mint valoszinu
nah akkor romboljuk le a kicsi dzsoni testét ... 3ra mindenki vírust küld az agynak -
Neptun24 #6 Ha megtörténik már nem probléma számaukra sem. Lehet észre se vennénk hogy bezuhanunk egy fekete lyukba. -
assdf #5 Én meg ilyenkor elgondolkozok hogy mi van akkor ha mi tulképpen csak sejtek vagyunk egy k.rva nagy testben...?!
Lehet hogy épp azt látjuk amint egy "fehérvérsejt" bekebelez egy baktériumot...
-
Csaba42 #4 Lehet, hogy nagyon kicsi az esély, de megvan rá, és ebből kifolyólag ha megtörténne, senkit sem vígasztalna, hogy 1:10^24 az esély. -
Neptun24 #3 Galaxis Galaxis farkasa
Egymás elleni erőszak?
Kicsit elegem van abból hogy minden természetes folyamatot objektumot felruháznak emberi tulajdonságokkal. Lehet hogy egyesek számára így eladhatóbb az információ vagy a hír de ez csak tévképzeteket szül és nem fogják megérteni a folyamatok valódi lényegét. -
#2 "azért nevezik őket árvának, mert a megszokott gázfelhők helyett a "semmi közepén születtek", mondta az Amerikai Katolikus Egyetem csillagásza"
-
djukel #1 Ez csak egy makett.