Hihetetlen dolgok mennek végbe az univerzumban
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
több mint valoszinu<#idiota>#idiota>
nah akkor romboljuk le a kicsi dzsoni testét ... 3ra mindenki vírust küld az agynak<#banplz>#banplz>
nah akkor romboljuk le a kicsi dzsoni testét ... 3ra mindenki vírust küld az agynak<#banplz>#banplz>
...
Ha megtörténik már nem probléma számaukra sem. Lehet észre se vennénk hogy bezuhanunk egy fekete lyukba.
Én meg ilyenkor elgondolkozok hogy mi van akkor ha mi tulképpen csak sejtek vagyunk egy k.rva nagy testben...?!
Lehet hogy épp azt látjuk amint egy "fehérvérsejt" bekebelez egy baktériumot...
Lehet hogy épp azt látjuk amint egy "fehérvérsejt" bekebelez egy baktériumot...
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Lehet, hogy nagyon kicsi az esély, de megvan rá, és ebbõl kifolyólag ha megtörténne, senkit sem vígasztalna, hogy 1:10^24 az esély.<#hehe>#hehe>
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Galaxis Galaxis farkasa <#banplz>#banplz>
Egymás elleni erõszak?
Kicsit elegem van abból hogy minden természetes folyamatot objektumot felruháznak emberi tulajdonságokkal. Lehet hogy egyesek számára így eladhatóbb az információ vagy a hír de ez csak tévképzeteket szül és nem fogják megérteni a folyamatok valódi lényegét.
Egymás elleni erõszak?
Kicsit elegem van abból hogy minden természetes folyamatot objektumot felruháznak emberi tulajdonságokkal. Lehet hogy egyesek számára így eladhatóbb az információ vagy a hír de ez csak tévképzeteket szül és nem fogják megérteni a folyamatok valódi lényegét.
"azért nevezik õket árvának, mert a megszokott gázfelhõk helyett a "semmi közepén születtek", mondta az Amerikai Katolikus Egyetem csillagásza"
<#ticking>#ticking><#nevetes1>#nevetes1>
<#ticking>#ticking><#nevetes1>#nevetes1>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ez csak egy makett.
← ElőzőOldal 2 / 2