Űj műsorral jelentkezik Fábry Sándor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
off:
Fábry mosógégbe dugdossa millioit <#banplz>#banplz>
Fábry mosógégbe dugdossa millioit <#banplz>#banplz>
Magasról lesz**om fábryt ( direkt irtam kisbetûvel ), eddig se nézztem , ezútán se fogóm.Nekem nem szimpatikus.Ha meglátom egyszerûen rosszul vagyok tõle.
fábrik úr fogadja örökbe árpikát aztán esténként tájszólásban meséljen neki esti mesét 😊
Nem tudom, miért kell szidni szegény gyereket. Megpróbálta, bejött neki. Ebben az országban túl sokan vannak olyan helyen, amit nem érdemelnének meg, vagy lenne rá alkalmasabb személy. Ez van. De azért, mert próbál kiemelkedni, azért szidni? Vajdaság ide vagy oda, jó kis magyar szokás ez. Másnak is meglett volna rá a lehetõsége. Õ pedig jó helyen, jó idõben volt, és rövid távon beleillik a rtl bedaráló gépezetének terveibe. Ha jól használja ki, elõnyére válhat.
(Félreértés ne essék, nem láttam a konkrét mûsort, csak hallottam róla innen-onnan, szóval csak a hozzászólások hangvétele miatt panaszkodom.)
(Félreértés ne essék, nem láttam a konkrét mûsort, csak hallottam róla innen-onnan, szóval csak a hozzászólások hangvétele miatt panaszkodom.)
Mint földid, egyetértek a te hozzászólásoddal 😊
Timbu:sokkal nagyobb hatránnyal indul (az anyja is), mintha itthon született volna
Ezt a hozzászólás nem igazán helytálló, hiszen mi itt vagyunk itthon.
Egyébként Árpi tehetséges, de semmi extra.
Ez a mûsor a showbizniszrõl szólt semmi másról!
Hajrá Fábrik úr!
Timbu:sokkal nagyobb hatránnyal indul (az anyja is), mintha itthon született volna
Ezt a hozzászólás nem igazán helytálló, hiszen mi itt vagyunk itthon.
Egyébként Árpi tehetséges, de semmi extra.
Ez a mûsor a showbizniszrõl szólt semmi másról!
Hajrá Fábrik úr!
kutasi árpi a nagyárpinagyápri
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Kiss Ádám rulz!
@Timbu
Teljesen egyetértek vele, hogy hátrányos helyzetbõl indult, de én Csantavéren (ami kb 20 kilóméterre van tõlünk), kapásból összeszedek 5 tehetségesebb gyereket Árpinál, akik énekelnek vagy néptáncolnak. Persze nem olyan színvonalon, ami esélyessé tenné õket egy országos Ki mit tudodon, de Árpinál mindenképpen jobbak lettek volna.
Lehet, hogy az anyaországban nagy számba megy a tájszólás, de én garantálom, hogy Vajdaságban erre nagyon sokan képesek, sõt nem is nagyon kell megerõltetnünk magunkat a hasonló tájszólás produkálásához. Tehát Árpi egyértelmûen nem érdemelte meg a nyereményét. Ellentétben pl. Rúzsa Magdival, vagy azzal a másik énekesnõvel, aki talán a Sugarloafban énekel és szintén csantavéri.
A földmûvesekkel pedig természetesen a legapróbb problémám sincs, mivel a nagyszüleim is azzal foglalkoztak. Azzal a különbséggel, hogy õk odafigyeltek arra, hogy megpróbálják biztosítani a megfelelõ körülményeket a szüleim számára. És az Utasi családdal ellentében apukámnak nem volt 6 testvére, hogy azután mindannyian együtt "nyomorogjanak" egy kis összedõlõ félben lévõ tanyán.
Bocs a kétszeres offért
Teljesen egyetértek vele, hogy hátrányos helyzetbõl indult, de én Csantavéren (ami kb 20 kilóméterre van tõlünk), kapásból összeszedek 5 tehetségesebb gyereket Árpinál, akik énekelnek vagy néptáncolnak. Persze nem olyan színvonalon, ami esélyessé tenné õket egy országos Ki mit tudodon, de Árpinál mindenképpen jobbak lettek volna.
Lehet, hogy az anyaországban nagy számba megy a tájszólás, de én garantálom, hogy Vajdaságban erre nagyon sokan képesek, sõt nem is nagyon kell megerõltetnünk magunkat a hasonló tájszólás produkálásához. Tehát Árpi egyértelmûen nem érdemelte meg a nyereményét. Ellentétben pl. Rúzsa Magdival, vagy azzal a másik énekesnõvel, aki talán a Sugarloafban énekel és szintén csantavéri.
A földmûvesekkel pedig természetesen a legapróbb problémám sincs, mivel a nagyszüleim is azzal foglalkoztak. Azzal a különbséggel, hogy õk odafigyeltek arra, hogy megpróbálják biztosítani a megfelelõ körülményeket a szüleim számára. És az Utasi családdal ellentében apukámnak nem volt 6 testvére, hogy azután mindannyian együtt "nyomorogjanak" egy kis összedõlõ félben lévõ tanyán.
Bocs a kétszeres offért
Ûj mûsorral????😄 Nem inkább új mûsorral?
barnie1990 : Ha én ilyen buta és tájékozatlan lennék, mint amilyennek Te a hsz-od alapján tûnsz, inkább csendben maradnék. Mi számodra a "moder" (lol) név? Leándró, Dzsoki, Lúk, Számántá, Bárbí, Miháel, Dzsennifer? Nem mindenki olyan szerencsés, mint Te, hogy csettintesz egyet, apuka veszi a 100 000-es videokártyát, csettintesz mégegyet, fizeti a tanulmányaidat...
gulyaszoli : Akkor azt ugye Te is elismered, hogy sokkal nagyobb hatránnyal indul (az anyja is), mintha itthon született volna?
(Másrészt a földeket is csak meg kell mûvelnie valakinek. Csak fizesség is meg õket érte.)
gulyaszoli : Akkor azt ugye Te is elismered, hogy sokkal nagyobb hatránnyal indul (az anyja is), mintha itthon született volna?
(Másrészt a földeket is csak meg kell mûvelnie valakinek. Csak fizesség is meg õket érte.)
na de térjünk a cikkhez vissza 😊
Stand up mindörökké, külön mûsor kéne nekik! Kovács András Péter, Kõhalmi Zoli és még bõven lehetne sorolni, ISTENEK <#eljen>#eljen>
Csillag születik nálam halott dolog ahogyan az ott indult emberkék is...
Stand up mindörökké, külön mûsor kéne nekik! Kovács András Péter, Kõhalmi Zoli és még bõven lehetne sorolni, ISTENEK <#eljen>#eljen>
Csillag születik nálam halott dolog ahogyan az ott indult emberkék is...
Ez a egész csillagszületik mûsör egy vicc volt, és még mindig akarják tovább nyomni...
a népnek mindíg is tetszett a messzirõl jött parasztfiú, aki elnyeri a király lányának kezét, és vele a fele királyságot.ezért tart ott Árpi ahol tart.
nem nézem le a srácot.riszpekt neki meg minden.de csak azért csináltak sztárt
belõle, mert a népnek ez kell.ha a retekklubb kiszedne valakit a színházból,
az is szépen mondan verseket, csak annak mondjuk lenne "normális" élete.abban semmi eladható nem lenne.kell a mese a népnek, mert akkor elhiszik,hogy majd
egyszer õk is lehetnek nagyok...szerintem
nem nézem le a srácot.riszpekt neki meg minden.de csak azért csináltak sztárt
belõle, mert a népnek ez kell.ha a retekklubb kiszedne valakit a színházból,
az is szépen mondan verseket, csak annak mondjuk lenne "normális" élete.abban semmi eladható nem lenne.kell a mese a népnek, mert akkor elhiszik,hogy majd
egyszer õk is lehetnek nagyok...szerintem
Mit adjon neki? Adolfot?
Nem értem, ezt az Árpi kölkö miért kellett felkapni: egyáltalán nem tehetség, kissrác koromban és is tudtam volna így elõadni dolgokat. Sztem csak azért kapták fel, mert szegény családból származik(/hat), és hogy meg kell segíteni "õtet", amúgy hamar a süllyedõ hajón köt ki.
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Mi az, hogy egy "modern, jobb körökben forgó" anyuka nem ad Árpád nevet a fiának??? Ha a neved mellett az a születési éved elnézem ezt a baromságot, de egyébként...
Elméletileg lehet hülyeség,de én úgy gondolom,hogy amúgy modern,jobb körökben forgó anyuka ma már nem ezt az õsmagyar nevet adja fiának.(Én pl. messze földön nem ismerem Árpád nevû gyereket).Elõttem szólóval így én is egyetértek,valamennyit még a Fókuszból is sikerült elcsípni.
Akinek már van egy rendes végzettsége,annak már van felelõsségtudata is,és elgondolkozik,mielõtt egy gyereket ilyen környezetbe szül.
Akinek már van egy rendes végzettsége,annak már van felelõsségtudata is,és elgondolkozik,mielõtt egy gyereket ilyen környezetbe szül.
Zene nélkül mit érek én?
off
@winnie
ok, akkor helyesbítek:
Fõleg ilyen családi háttérrel, mint amilyennel feltehetõleg rendelkezik: alkoholista apa (azt hiszem egy Fókusz részben mutatták az apukát, aki meglehetõsen nehezen formálta a kiejtett betûket szavakká és azokat mondatokká, valamint a vérben forgó, vörös szemek sem józanságáról tanúskodtak ) és nyolc általánossal rendelkezõ anyuka (feltételezem, hogy egy képzetteb nõ tudott volna olyan munkát szerezni még a gyermekvállalás elõtt, ami jobb feltételeket teremtett volna leendõ családja számára és nem egy omladozó félben lévõ tanyán kellene élniük).
és ezt tapasztalatból mondom, mivel én is vajdasági, vagyis szabadkai vagyok, tehát szerintem eléggé ismerem az itteni viszonyokat, fõleg a kisebb falvakét, ahol nagyobbrészt földmûveléssel és állattenyésztéssel foglalkoznak
on
@winnie
ok, akkor helyesbítek:
Fõleg ilyen családi háttérrel, mint amilyennel feltehetõleg rendelkezik: alkoholista apa (azt hiszem egy Fókusz részben mutatták az apukát, aki meglehetõsen nehezen formálta a kiejtett betûket szavakká és azokat mondatokká, valamint a vérben forgó, vörös szemek sem józanságáról tanúskodtak ) és nyolc általánossal rendelkezõ anyuka (feltételezem, hogy egy képzetteb nõ tudott volna olyan munkát szerezni még a gyermekvállalás elõtt, ami jobb feltételeket teremtett volna leendõ családja számára és nem egy omladozó félben lévõ tanyán kellene élniük).
és ezt tapasztalatból mondom, mivel én is vajdasági, vagyis szabadkai vagyok, tehát szerintem eléggé ismerem az itteni viszonyokat, fõleg a kisebb falvakét, ahol nagyobbrészt földmûveléssel és állattenyésztéssel foglalkoznak
on
"Fõleg ilyen családi háttérrel, mint amilyennel rendelkezik: alkoholista apa és nyolc általánossal rendelkezõ anyuka. "
az ilyesmit honnan lehet tudni?
az ilyesmit honnan lehet tudni?
Fõleg ilyen családi háttérrel, mint amilyennel rendelkezik: alkoholista apa és nyolc általánossal rendelkezõ anyuka.
Ezekrõl a dolgokról persze nem Árpi tehet, de szvsz mindenképp jobb lett volna neki, ha nem kapta volna fel a Csillag születik és élték volna tovább életüket.
Ezekrõl a dolgokról persze nem Árpi tehet, de szvsz mindenképp jobb lett volna neki, ha nem kapta volna fel a Csillag születik és élték volna tovább életüket.
Hát én sajnálom a kis Árpit. Nem hiszem hogy képes lesz ezzel a gyõzelemmel jól gazdálkodni. (ezalatt nem a pénzt értem!) Pillanatnyi hangulata csak a médiának a jelenlegi állapot, másodpercek alatt bedarálják a srácot.
ICS 4.0.4 --------------> JB 4.1.0
Szerintem jobb lesz, mint a mostani Showder, csak az Utasit hagynák ki belõle. Mióta humorista a kisgyerek? Én is tudok tájszólással, dagadó nyaki erekkel népmeséket ordibálni és engem sem hívtak <#beka3>#beka3>
"akkor bizony a Gálvölgyi Show és a Szeszélyes nézõi vagy mûsor nélkül maradnának..." Hát én nem sajnálom a Szeszélyest és azokat meg fõleg nem akik eddig nézték és most talán nélkülözniük kell!