26
  • chuky123
    off:
    Fábry mosógégbe dugdossa millioit
  • Narxis
  • kadar1
    Magasról lesz**om fábryt ( direkt irtam kisbetűvel ), eddig se nézztem , ezútán se fogóm.Nekem nem szimpatikus.Ha meglátom egyszerűen rosszul vagyok tőle.
  • angol
    fábrik úr fogadja örökbe árpikát aztán esténként tájszólásban meséljen neki esti mesét :)
  • bippo
    Nem tudom, miért kell szidni szegény gyereket. Megpróbálta, bejött neki. Ebben az országban túl sokan vannak olyan helyen, amit nem érdemelnének meg, vagy lenne rá alkalmasabb személy. Ez van. De azért, mert próbál kiemelkedni, azért szidni? Vajdaság ide vagy oda, jó kis magyar szokás ez. Másnak is meglett volna rá a lehetősége. Ő pedig jó helyen, jó időben volt, és rövid távon beleillik a rtl bedaráló gépezetének terveibe. Ha jól használja ki, előnyére válhat.
    (Félreértés ne essék, nem láttam a konkrét műsort, csak hallottam róla innen-onnan, szóval csak a hozzászólások hangvétele miatt panaszkodom.)
  • Nebojsa
    Mint földid, egyetértek a te hozzászólásoddal :)

Timbu:sokkal nagyobb hatránnyal indul (az anyja is), mintha itthon született volna

Ezt a hozzászólás nem igazán helytálló, hiszen mi itt vagyunk itthon.
    Egyébként Árpi tehetséges, de semmi extra.
    Ez a műsor a showbizniszről szólt semmi másról!

Hajrá Fábrik úr!
  • gazo
  • akyyy
    kutasi árpi a nagyárpinagyápri
  • Mr Hyde
    Bah! Bődöcs Tibor a legnagyobb :D
  • Loverman
    Kiss Ádám rulz!
  • gulyaszoli
    @Timbu

Teljesen egyetértek vele, hogy hátrányos helyzetből indult, de én Csantavéren (ami kb 20 kilóméterre van tőlünk), kapásból összeszedek 5 tehetségesebb gyereket Árpinál, akik énekelnek vagy néptáncolnak. Persze nem olyan színvonalon, ami esélyessé tenné őket egy országos Ki mit tudodon, de Árpinál mindenképpen jobbak lettek volna.

Lehet, hogy az anyaországban nagy számba megy a tájszólás, de én garantálom, hogy Vajdaságban erre nagyon sokan képesek, sőt nem is nagyon kell megerőltetnünk magunkat a hasonló tájszólás produkálásához. Tehát Árpi egyértelműen nem érdemelte meg a nyereményét. Ellentétben pl. Rúzsa Magdival, vagy azzal a másik énekesnővel, aki talán a Sugarloafban énekel és szintén csantavéri.

A földművesekkel pedig természetesen a legapróbb problémám sincs, mivel a nagyszüleim is azzal foglalkoztak. Azzal a különbséggel, hogy ők odafigyeltek arra, hogy megpróbálják biztosítani a megfelelő körülményeket a szüleim számára. És az Utasi családdal ellentében apukámnak nem volt 6 testvére, hogy azután mindannyian együtt "nyomorogjanak" egy kis összedőlő félben lévő tanyán.

Bocs a kétszeres offért
  • kanduhr
    Űj műsorral????:D Nem inkább új műsorral?
  • Timbu
    barnie1990 : Ha én ilyen buta és tájékozatlan lennék, mint amilyennek Te a hsz-od alapján tűnsz, inkább csendben maradnék. Mi számodra a "moder" (lol) név? Leándró, Dzsoki, Lúk, Számántá, Bárbí, Miháel, Dzsennifer? Nem mindenki olyan szerencsés, mint Te, hogy csettintesz egyet, apuka veszi a 100 000-es videokártyát, csettintesz mégegyet, fizeti a tanulmányaidat...

gulyaszoli : Akkor azt ugye Te is elismered, hogy sokkal nagyobb hatránnyal indul (az anyja is), mintha itthon született volna?

(Másrészt a földeket is csak meg kell művelnie valakinek. Csak fizesség is meg őket érte.)
  • jeti00
    na de térjünk a cikkhez vissza :)
    Stand up mindörökké, külön műsor kéne nekik! Kovács András Péter, Kőhalmi Zoli és még bőven lehetne sorolni, ISTENEK
    Csillag születik nálam halott dolog ahogyan az ott indult emberkék is...
  • xizor
    Ez a egész csillagszületik műsör egy vicc volt, és még mindig akarják tovább nyomni...
  • neoG
    a népnek mindíg is tetszett a messziről jött parasztfiú, aki elnyeri a király lányának kezét, és vele a fele királyságot.ezért tart ott Árpi ahol tart.
    nem nézem le a srácot.riszpekt neki meg minden.de csak azért csináltak sztárt
    belőle, mert a népnek ez kell.ha a retekklubb kiszedne valakit a színházból,
    az is szépen mondan verseket, csak annak mondjuk lenne "normális" élete.abban semmi eladható nem lenne.kell a mese a népnek, mert akkor elhiszik,hogy majd
    egyszer ők is lehetnek nagyok...szerintem
  • gumibéka
    Mit adjon neki? Adolfot?
  • Csaba42
    Nem értem, ezt az Árpi kölkö miért kellett felkapni: egyáltalán nem tehetség, kissrác koromban és is tudtam volna így előadni dolgokat. Sztem csak azért kapták fel, mert szegény családból származik(/hat), és hogy meg kell segíteni "őtet", amúgy hamar a süllyedő hajón köt ki.
  • nattydread
    Mi az, hogy egy "modern, jobb körökben forgó" anyuka nem ad Árpád nevet a fiának??? Ha a neved mellett az a születési éved elnézem ezt a baromságot, de egyébként...
  • barnie1990
    Elméletileg lehet hülyeség,de én úgy gondolom,hogy amúgy modern,jobb körökben forgó anyuka ma már nem ezt az ősmagyar nevet adja fiának.(Én pl. messze földön nem ismerem Árpád nevű gyereket).Előttem szólóval így én is egyetértek,valamennyit még a Fókuszból is sikerült elcsípni.
    Akinek már van egy rendes végzettsége,annak már van felelősségtudata is,és elgondolkozik,mielőtt egy gyereket ilyen környezetbe szül.
  • gulyaszoli
    off

@winnie

ok, akkor helyesbítek:

Főleg ilyen családi háttérrel, mint amilyennel feltehetőleg rendelkezik: alkoholista apa (azt hiszem egy Fókusz részben mutatták az apukát, aki meglehetősen nehezen formálta a kiejtett betűket szavakká és azokat mondatokká, valamint a vérben forgó, vörös szemek sem józanságáról tanúskodtak ) és nyolc általánossal rendelkező anyuka (feltételezem, hogy egy képzetteb nő tudott volna olyan munkát szerezni még a gyermekvállalás előtt, ami jobb feltételeket teremtett volna leendő családja számára és nem egy omladozó félben lévő tanyán kellene élniük).

és ezt tapasztalatból mondom, mivel én is vajdasági, vagyis szabadkai vagyok, tehát szerintem eléggé ismerem az itteni viszonyokat, főleg a kisebb falvakét, ahol nagyobbrészt földműveléssel és állattenyésztéssel foglalkoznak

on
  • winnie
    "Főleg ilyen családi háttérrel, mint amilyennel rendelkezik: alkoholista apa és nyolc általánossal rendelkező anyuka. "

az ilyesmit honnan lehet tudni?
  • gulyaszoli
    Főleg ilyen családi háttérrel, mint amilyennel rendelkezik: alkoholista apa és nyolc általánossal rendelkező anyuka.

Ezekről a dolgokról persze nem Árpi tehet, de szvsz mindenképp jobb lett volna neki, ha nem kapta volna fel a Csillag születik és élték volna tovább életüket.
  • concrete
    Hát én sajnálom a kis Árpit. Nem hiszem hogy képes lesz ezzel a győzelemmel jól gazdálkodni. (ezalatt nem a pénzt értem!) Pillanatnyi hangulata csak a médiának a jelenlegi állapot, másodpercek alatt bedarálják a srácot.
  • gulyaszoli
    Szerintem jobb lesz, mint a mostani Showder, csak az Utasit hagynák ki belőle. Mióta humorista a kisgyerek? Én is tudok tájszólással, dagadó nyaki erekkel népmeséket ordibálni és engem sem hívtak
  • 3pdavid
    "akkor bizony a Gálvölgyi Show és a Szeszélyes nézői vagy műsor nélkül maradnának..." Hát én nem sajnálom a Szeszélyest és azokat meg főleg nem akik eddig nézték és most talán nélkülözniük kell!