52
  • Dzson
    Az már egyértelmű és publikált, hogy a microsoft fizetett a hd dvd társulatnak, hogy lépjenek ki az egyesítési tárgyalásokból és menjenek a sony ellen.

A sony lefizetéséről is vannak híreid?
  • Power
    Cortex!
    Mert agymosottak. A blu-ray az embereknek csak szívás, a sony és a nagystúdióknak jó, de már a kis filmcégektől lefelé egészen a felhasználóig már nem.
  • tompka
    A samsung a CES-en mutatta be újra a hibrid cuccát.
  • Cortex
    Nem tudom, hogy miért drukkoltok a Blu-raynak. Az miért jó neked, ha a Blu-ray nyer? Egyáltalám nem lenne jó, ha a Blu-ray, s vele együtt a Sony nyerne, s méghozzá ilyen könnyen. A Blu-ray árak nem csökkenének, s nekünk drágáért kellene majd vennünk. Amúgy sztem meg egyértelmű, hogy a Sony fizet a kiadóknak, higy őt válasszák. HD DVD eladás nagyobb volt, mégis átáltak vajon miért? Mert a Sony egy k*rva nagy cég sok pénzzel. Sztem az a legjobb, ha verseny van, mert akkor le kell vinni az árakat...
  • 5c0rp330n
    Egyébként az Universal és Paramount is teljesen átlátható, hogy mit csinál. A Toshiba pénzeli őket, ezért hangoztatgatják, hogy tervbe sincs véve az átállás. Valójában nagyon is tervbe van véve, csak mivel ők ketten maradtak, valószínűleg hatalmas pénzösszegeket tudnak még kaszálni a HDDVD-től, aztán amikor teljesen meghal a formátum, lelépnek ők is.
  • 5c0rp330n
    NE legyen.
  • echo
    szerintem még pont az lenne esély a hd dvd-nek, ha írót és üres diskeket dobnának ki jó áron pc-be. Ebben az eseben nem nagyon osztana szorozna, hogy van e rá film. A PC dvd írómat én is szinte csak archiválásra használom, elég kevés dvd-t néztem meg rajta.
  • Axon
    Valószínűleg ez a hibrid meghajtók fejlesztésének befagyasztását is jelenti.
  • OMax
    Hat vagy az lessz hogy kihozzak a 2 filleres HD-DVD lajtoszakot, mint a jelenlegi olcso DVD lejatszokat, es akkro veszi a tudatlan, hogy huu de olcso. Habar ez ketseges, mert a tudatlan nemtudja miaz hogy HD es megtartja a kis VHS-t mert arra lehet venni sokszor. Akkor is hajra Blu-ray, mar csak azt nem ertem miert ilyen draga az ures lemez...
  • Zro
    Nem lenne jó ha vége lenne.
    Jöjjenek a hibrid meghajtók, s legyen árveseny a két multi között.
  • OMax
    Most levinne az arakat a sony is egy kicsit, egybol vege lenne a HD-DVD nek.
  • echo
    pláne az dönthet szerintem, hogy valószínüleg e miatt meg fognak ugrani a blu ray eladások, mert aki eddig bizonytalankodott és halogatta a vételt, az jó eséllyel most már vásárolhat, mert szinte biztos, hogy nem egy majd gyorsan meghaló formátumra költ.