4071
-
#187 még nem is játszottál vele, de már tudod? :)
amúgy a legtöbb helyen a GTA IV lesz az. ez inkább biztos -
#186 Hát ha itt is megismétli az EA amit a Dead Spacenél akkor van rá esélye.
Bár ez csak egyéneknél lesz hivatalsoan tuti ilyen GTA4 meg az új Cod meg ilyenek lesznek a nagy hype miatt!
Számomra eddig Top 3: 1.Dead Space 2.Crysis Warhead 3. Far Cry 2 -
mikiking #185 nagyon az a gyanum,hogy ez lesz az év játéka -
#184 utolsó tetszett csak...de azért köszi -
#183 Köszi -
#182 Mirror's Edge Zene, de nem akármilyen.
Letölthető Promo album. -
#181 Nem tudom hol találtak rá erre a dizájnerre, de valami fantasztikus amit művel. Még a weboldal is ontja magából az egyedi hangulatot... A zene meg "all time favorite". várjuk:) -
mikiking #180 honlap helyett,holnapot olvastam,és kezdtem örülni :D egyébként magyar szinkronnal is megjelenik a játék ? és mikor is ? -
#179 hivatalos honlap, magyarul is! -
#178 trilogia -
#177 -
#176 ↓ konzolosok fóruma egyel lejjebb ↓ -
#175 Mirror's Edge -Demó november elején?
Újabb Mirror's Edge demó megjelenési pletyka ütötte fel a fejét a hétvégén. Ezúttal az egyik áruházlánc adatlapján jelent meg egy dátum.
Még mindig talány tárgyát képzi, hogy mikor jelenik meg a Mirror's Edge konzolos verziójának demonstrációja. A svéd DICE és az EA utópisztikus univerzumban játszódó FPS debütálási dátuma mellett korábban azt is bejelentette, hogy még a megjelenés előtt demót kap a játék, azonban a kipróbálható verzió fellövési napjának megjelölése még mindig várat magára. Ennek ellenére a GameStop áruházlánc internetes aloldalán felbukkant egy dátum, mely november 6-át jelöli meg a premier napjának.
info: Gamestar -
#174 várni* xd
-
#173 Köszömöm MerlinW, és Evin hozzászólását! Meg is fogom csinálni csak a hétvégére vérni ;). Köszönöm válaszotokat/ajánlatotokat! -
#172 gportal-nal minden jobb. -
#171 mlap sem jobb :) -
#170 Akár egy xhtml+css kombináció is bőven elég, ha az jól és szépen van megcsinálva. De én azt mondom már így is korrekt a lap. -
#169 1. Végre nem Gportal...:)
2. Fejlécképből tölts fel jobb minőségűt
3. Készíts egy FAQ/GyIK menüpontot - azt ide is be lehet majd linkelni.
4. Hírek menü neve Hírek, vagy főoldal legyen, ne legyen ott az egyebek
5. Hírek menüpontban ne a "lap készül" szöveg legyen, hanem bemutatkozó - egy pár soros cikk a játékról, vagy valami.
Egyébként jó lesz, ingyenes websablonhoz jó választás az mlap letisztult mivolta.
Ahhoz, hogy "látványos" legyen, elég egy igényes /mondjuk animált/ fejléc, és gusztusos színhasználat. Egy weboldalnak nem feltétlenül kell látványosnak lennie, annál inkább átláthatónak, logikusnak, alapkoncepció követőnek és tartalmilag igényesnek. -
#168 Sajnos még nem nagyon foglalkoztam még vele. Script kódokat akarok beletenni, hogy látványos legyen :D -
#167 Haha nekem van a www.mirrorsedge.mlap.hu HAHA :D -
#166 Nekem a Heroes-ból a "gyors" tolvajról pont ennek a főszereplője jutott eszembe.
-
#165 sokszor megnéztem már a B13 háztetőkről ugrálós-menekülős részeit rákészítve magam a játékra...messze van még a megjelenés :( -
#164 a "Flight Level" gameplay-t még nem is láttam -
#163 Az még nem is olyan nagy baj, mert végülis a topik témájábal foglalkozik:D -
Dénes é #162 + reklám -
#161 Ez aztán az igényes oldal Csak a főoldalon a nagyonnagybetűs részben 5 helyesírási hiba van, meg nagyon szép magyar nyelvhasználat:D -
#160 Látogassatok el a Mirror's Edge-s oldalamra -
#159 f*ck konzol -
#158 pc-n jövőre jelenik meg, nemrég volt a hírekben soksok oldalon. -
#157 Már előrendeltem Szept. 1-jén XD -
#156 Sztem november végére fog megjelenni PC-n:D Mert nov 11-én indul az előrendelés vagy mi -
#155 Meg a legújabb gameplay videóban írnak nov. 12-t -
#154 ja
gamespot, gamefaqs szerint.
de nov 11-én lesz vmi pre-releases. -
#153 mindenre -
#152 PC-re? -
#151 nem tudom mennyire új infó, csak én ma tudtam meg, hogy november 12-én jelenik meg. -
#150 Egyet értek -
Dénes é #149 -
#148 Jah, tényleg. Nem felszólító mondat volt :D Na, inkább megyek pihenni.