4071
-
#227 A demo trailerben van amúgy a másik csaj, ő lesz a játék legelején a tutorial. Azt írják, hogy Faith-nek volt egy kissebb balesete, ami miatt nem tudott futni egy ideig, de most újra indul, na és ezzel a tutorial csajjal gyakorolnak. -
#226 Amúgy ezen a videón egy tök kezdő játszik a játékkal és azért nincsenek benne azok a harci mozdulatok, amiket a trailerekben láttunk...
Ebben a videóban az egyik fejlesztő játszik és ő azért sokkal jobb... ezért nem is értettem miért volt olyan nagy dolog ez a cideó, amikor már láttuk ezt a pályát a linkelt videóban még nyáron. -
#225 tetszik a videó
ha kiakasztod a játékot, a végképen kenőcsözni fogja magát a főszereplő, mert annyira tönkre mennek az ízületei -
#224 tudna valaki képeket csinálni belőle? -
#223 Lelehet zuhanni... -
#222 -.- -
Harry Seldon #221 Nem gond, csak nem érdekel ebben a formában. -
#220 :D -
#219 Vannak benne fegyverek, van történet... És itt az ugra bugráról szól az egész... nem tudom mit hittél eddig, az előző videókból is ez derült ki. -
Harry Seldon #218 Hát.... Jó kérdés. Egy ügyességi elemekkel megszórt - de nem csak arról szóló - akció játékot, amiben természetesen lennének fegyverek is, komoly történet, és amiben csak mint egyik eszköz szerepel az ugrabugra és esetleg netán a földszinten is járhatunk. -
Thanatos #217 miért, eddig mit vártál? -
Harry Seldon #216 Hát én megnéztem a legújabb videót, kezdek kiábrándulni ebből a koncepcióból. Végül is ez nem más, mint egy next-gen ugra-bugra, Super Marió a piac ígényeinek megfelelően megcsinálva.
Ügyességi játék, és kész. Harmadik pálya közepére dögunalom. -
#215 Aha, köszi! -
#214 mi a franc van itt sg-n? kötekedtem? a francokat! mi volt abban kötekedés? máshol ha ilyet írok normálisan írnak vissza, sőt, régen itt is így volt, most meg ha nem magázódom, már anyáztok -.-
az egy másik runner. ugyebár csomagokat kell elvinni A-ból B-be és leadni egy társadnak. na ő az egyik -
#213 Jah ott mereszti a seggét... XD -
#212 Ésez am miakar lenni? Redbox előtt szerencsétlenkedik egy csaj? -
#211 Sztem nem ez lesz a karakterünk hanem az ázsiai csaj... Bár kituggya lehet választható de nekem nemúgytűnik, h a sztori lehetővé tenné... -
#210 Nem láthatatlan vagyok!
Akkor nézd már meg, hogy mutatják kívülről is futás közben!
Most mit kötekedsz nem értem. Csak kérdezem, hogy lehet e majd váltani, vagy ezt csak a fejlesztők tudják csinálni így.
A doom -ozást meg kikérem magamnak! :D Én egy ilyen szarral se játszottam!
Vagy őt csak követjük, és azért látom?
-
#209 A hagyományos first personhoz szokott lásd doom... (csak a puska) XD -
#208 külső nézet? egy másodpercig sincs. egyszerűen a csaj testét látod.
vagy te nem látod a saját tested? -
#207 Nekem erősen úgytűnik, hogy adott lesz, hogy, hogy kell egy pályán végigmenni... De egyébként frankó... -
#206 A demo trailerben egy csomószor külső nézet van? De ez a játék nem FPR?
Mert akkor mondjuk az FP az belső nézetet jelentene nem?
A gyűjtőknek szánt verzióhoz adnak majd eredeti Mirror's Edge -s hányózacskókat? -
mikiking #205 ez mind szép,meg kurva jonak néz ki,de nekem ebből a videóból azok a verekedési kombok hianyoznak,amik a trailerben voltak -
#204 Gameplay trailer -
#203 http://www.jatekok.hu/hirek.php?tabla=hirek_200810&id=294
konzolosok örülhetnek megint. :( -
#202 köszi! a Benny Benassi Mix nagyon fasza lett! -
#201 1. NBA 2k9 - nem láttam, 2 éve leszoktam az EA Sports-ról.
ez 2K és akkora a különbség a kettő között, mint egy üveg sör és egy csésze nyusziskakaó között. és ha már ennyi az off, mutatok belőle 2 "videót":
igen, ezek a játékból vannak
na de most már elég az offból! -
#200 1.Dead Space - okés
2.Crysis: Warhead - okés
3.Far Cry 2 - okés
4.Brothers In Arms: Hells Highway - okés
5.Mass Effect - okés
6.Alone In The Dark - borzalom
7.Stalker Clear Sky - elmegy
8.Tom Clancys Rainbow Six Vegas 2 - okés
9.Devil May Cry 4 - jó, csak kinőttem a stílusból
10.Assassins Creed - okés
11.Mercenaries 2 World In Flames - nem ismerem
12.Frontlines Fuel Of War - nem ismerem
13.Turok - borzalom
14.Crimes Of War (übersoldiers 2) - borzalom
15.Hour Of Victory - nem ismerem
16.SAS Secure Tomorrow - borzalom
17.Bully: Scholarship Edition - elmegy
18.Lego Indiana Jones - elmegy
19.Code of Honor 2: Conspiracy Island - nem ismerem
20.Turning Point Fall Of Liberty - elmegy
Akció RPG
1.Sacred 2 - okés
2.Legend Hand of God - nem ismerem
3.Space Siege - elmegy
Autós,versenyzős
1.Race Driver: GRID - okés
2.FlatOut: Ultimate Carnage - rókabőr, de rendben van
3.Pure - borzalom
Sport
1. NBA 2k9 - nem láttam, 2 éve leszoktam az EA Sports-ról.
Szimuláció
1. Spore - inkább stratégia, de jó stuff
Tehát eddig pont elférnek az idei játékok a top 10-es listán.
Illetve lenne még, de a legősibb és legértékesebb stílust kihagytad. A kalandjátékokat. -
#199 Rover, Sedan, Jeep, Buggy, Teherautó. Itt az 5 skined:D
Ja és ott van a sárkányrepülő is:)
Ne felejtsétek el, hogy még idén jön Lara baba új kalandja is. -
csoola #198 AC speciel nekem jobban bejött, több volt benne nekem a változatosság mint a FC2-ben, utobbiban az ötletes megoldások tetszenek amivel jobban beleéled magad, csak az illuziorombolo h kevés a jármü, (igazábol csak az a baj h kevés féle van, szoval legalább annyira fáradhattak volna h csinálnak 5 féle skint az autonak...) meg a küldik is egyhanguak: menj el a messzi messzi picsába robbants/ölj/vigyél/hozz és ennyi az egész game
remélem ez a Mirror's Edge elég változatos lesz ahhoz h ne unja meg az ugrabugrát az ember :) -
#197 Na majd dec. 31-re én is összeállítok egy toplistát -
#196 Szerintem az Assassin's Creed nagyon jó volt, vagy 4szer végigvittem, nekem iszonyatosan tetszett. Mégha mindig ugyanazt is kellett csinálni nem bírtam megunni. -
#195 hát, nekem az FC2 nagyon bejön. GTA IV szintén. ami számomra tényleg egy hányadék az az AC, meg a Crysis az igazán nagy nevek közül. bár van egy érzésem, hogy valamit kihagytam. gondolom nem véletlenül nem jut eszembe :) -
#194 Kb ezek azok a játékok amik idén megjelentek.
Ebből talán 3-4 említésre méltó, többi kuka. Sablonos, pénzsóher játékok. Lásd FC2. vagy Assassin's Creed. Nagy hipe, és mit kapunk cserébe, semmit. 2 óra után unalmas az egész.
Remélem Mirror's Edge-nél nem esnek ebbe a hibába. -
Thanatos #193 látod ez pl szvsz deadspace-re is simán igaz, én gépemen fél órát volt max fent... :D -
#192 Kb nálam ez a helyzet!
Az év játékai toplista nálam.
1.Dead Space
2.Crysis: Warhead
3.Far Cry 2
4.Brothers In Arms: Hells Highway
5.Mass Effect
6.Alone In The Dark
7.Stalker Clear Sky
8.Tom Clancys Rainbow Six Vegas 2
9.Devil May Cry 4
10.Assassins Creed
11.Mercenaries 2 World In Flames
12.Frontlines Fuel Of War
13.Turok
14.Crimes Of War (übersoldiers 2)
15.Hour Of Victory
16.SAS Secure Tomorrow
17.Bully: Scholarship Edition
18.Lego Indiana Jones
19.Code of Honor 2: Conspiracy Island
20.Turning Point Fall Of Liberty
Akció RPG
1.Sacred 2
2.Legend Hand of God
3.Space Siege
Autós,versenyzős
1.Race Driver: GRID
2.FlatOut: Ultimate Carnage
3.Pure
Sport
1. NBA 2k9
Szimuláció
1. Spore -
xido #191 Pal vyn Dyk-ben elég jó részek vannak,köszi:) -
#190 Nekem ez jelenleg... 2008:
1. Mass Effect
2. Dead Space
3. Crysis Warhead
4. Sacred 2 (hack and slashben első helyen van)
5. BiA HH
7. FAR CRY 2 (ez csak ide jutott be) nagy hypeos gém.
8. Rainbow six vegas 2
9. Assassins creed
egyébként a top 3 nálad az mind utolsó negyedév megjelenésűek. ennyire nincs esélye pl a nyári vagy tavaszi játékoknak nálad a top listában? -
#189 Rosszat nem igen láttam volna hogy írtak róla.
Hangulat a fellegekben. Most tolom 2-3adjára.Atomjó. -
#188 DS tényleg ennyire jó? :O