4071
-
#307 6óra.
az nem is rossz.
a többi single játéknak több idő kell? -
#306 különben azért eléggé elbaszott dolog ez a rövid játék idő viccet félretéve:c -
#305 erre még akkor nekem is lesz időm 6 órám van egy játékra :D -
#304 na ez az.
x-en meg max ha launcs pillanatában megvette, és éjjel nappal nyomta. -
#303 hát ez télleg fail. :D -
#302 Mivel PC-re csak jövőre jön... vajon min tolta végig? -
#301 gondolom már végignyomtad.
csak min az a kérdés, mert konzolra is csak 2-3 napja van kint. -
#300 6 ? :OOOOOOOOOOOOOOOOO
hát az kábé lófasz :D
ték -.- -
#299 mai szemmel nézve -
#298 Az nem is annyira rövid. -
#297 6 inkább -
#296 Kb mennyi idő 4-5 óra? -
#295 elkeseritően rövid a játék:((((((((( -
#294 2D Beta :)
Controls:
Left and Right arrows: Run
Up arrow: Horizontal wall run, vertical wall climb
Down arrow: Duck
S: Jump
M: toggle music -
#293 Jó játék, bár egy kicsit többet is kihozhatak volna belöle -
csináltam egy bannert, bár ez is jó ;)
-
#291 Firefox + Download Helper plugin
letöltés -
#290 http://www.gametrailers.com/download/42567/t_mirrorse_vr_gt_h264.wmv -
#289 Ja meg : Kéne-kéne -
#288 :D. Valaki eltudna küldeni egy Linket ahonnan letölthetem http://www.gametrailers.com/player/42567.html regi nélkül? -
#287 Ok :) -
#286 Szomorú, hogy nem írhatok semmit átvitt értelemben, mert a hozzád hasonló nagyon okos emberek nem értik meg és gondolkodás nélkül be kell, hogy szóljanak...
Szerintem itt be is fejezhetnénk a személyeskedést. -
#285 szvsz tök felesleges ez a konzol vs. pc vita
az is hülye aki szerint a pc jobb és az is aki szerint a konzol -
#284 "Szomorú, hogy egy FC2 minőségű tartalmatlan, üres játékért pénzt kérnek."
Szomorú, hogy ekkora hülyeséget képes vagy leírni.
Nem a játék minőségét vitatom, ez mindenkinek az ízlésére van bízva, hanem a "pénzt mernek kérni" dologra értettem. -
#283 Am bocs, de én nem a Tesco-ba járok ;) -
#282 Jaj, mert te milyen játékot szeretsz? -
#281 Elnézték, szal nem is tudom überelni -
#280 Lisa Remix Van Halden vagy kicsoda, nagyon szar remix az elején -.- -
#279 "Szomorú hogy az FC2 1 milliós eladásának túlnyomó többségét a konzolnak köszönheti"
Szomorú, hogy egy FC2 minőségű tartalmatlan, üres játékért pénzt kérnek. De hát ilyen a világ.
Az olcsó játék nem azért olcsó, mert az Ubi jó fej akar lenni, hanem mert annyit ér. AC-t nem adta olcsón, mert volt benne nafta. Mint minden nagyvállalatnál Ubinál is EA-nál is vannak piaci elemzők, akik megmondják mely árkategóriában érdemes értékesíteni az adott produktumot. Az EA "nagy" neveket használ, a világ legnagyobb kiadója, van pénze reklámra, nincs szüksége olcsón árulni bármit is. Üdv a gazdaságban:)
Na de tényleg zárjuk le a témát. -
#278 EA standard áron adja a játékait, mindig is ennyiért adta... van 1-2 kiadó akik rákényszerülnek hogy fele áron adják a mérhetetlen warez miatt... 6 k nem sok egy játékért, csak ebben az a szomorú hogy az FC2 1 milliós eladásának túlnyomó többségét a konzolnak köszönheti, amin nem 6 kért jött ki hanem standard áron.
EA Dead Space a Tesco bakija miatt került annyiba pár napig, a szemfülesek lecsaptak rá a többi meg visszakerült a raktárba. -
#277 EA: Dead Space "Tesco Edition" 2990 HUF.
Ezt übereld! -
#276 Igaz, de ha jobban belegondolsz, egy ps3-ra játék k*rva sok, meg az ember PC-re a félretett kis pénzén vesz max. két 12K-s játékot havonta, vagy mit tudom én, mikor mennyit. Fillérekért lehet venni perifériát a gépekhez ma már, ez már nem az a kor, mikor megjelent a pc -.-'. PS3 = hájas,elhízott dagadt disznó :D . Xbox360= megbecsüli a pc-t (Microsoft vállalkozás :D ).
PS3-n veszel játékokat, hamar elfog menni az a kis csekély előnye a pc-hez, és átmegy mínuszba. De elég az off-ból. Nem vagyok ellen a konzolnak, azért vennék inkább xbox360-t. ME-t nagyon várom, biztos faxa lesz , és ugye mindig későn jönnek a jó dolgok. EA mindig drágán adja a gameket. Merlin egy új játék (EA) 12K, EGY ÚJ JÁTÉK (UBISOFT, FC2) 6,5K. Azért nem mindegy. -
#275 Jatélleg. Micsoda szemét féreg vagyok :((((( -
#274 "a kurva annyát az EA-nak és a konzolos buzi gazdagoknak" -
#273 Ebbe a vitába nem megyek bele :)
Inkább lehet, hogy holnap megveszem és játszok vele. Tedd te is! -
Neoncsoves #272 és monitoron alulmúlja a PC-s grafikát -
#271 Xbox 360 -hoz sem kell, csak annyira tájékozatlanok vagytok, hogy rossz nézni. Egy 3 ezer forintos VGA kábellel rákötöd monitorra és kész. -
Neoncsoves #270 amit CSAK NEKED vesznek szüleid, TVzni már nem is tvzhetnek ^^ -
#269 Amit előbb utóbb úgyis venne az ember(legalább hdready-t),mivel nem lesz más a piacon. Sőt már most sincs sd csak gagyi török meg kínai szarok -
#268 sőt
és ugye nem kell a 150ezer forintos hdtv