4071
-
#347 Az 2 hónap :D -
#346 félre értettél.
még csak a csúszásról sem volt szó.
ki mondta ezt a 2 hetet?
vagy hol olvastad? -
Scooby87 #345 javítva :) -
#344 "sodrottam" az sodródtam akart lenni -
#343 szuper, úgy kell, hadd erősödjön az ME csapat. -
#342 áhám.
ok. -
#341 Igen, ifjú titán vagyok, eltaláltad, amúgy szerintem az NFS MW után lett magyar fordítás :D. Király lesz, értek angolul, járok versenyekre meg minden, de akkor is kár lenne kihagyni, meg ugyebár hadarják a szöveget a szereplők, szvsz megfogja érni azt :) -
Scooby87 #340 de ezt én írtam -
#339 hát én ezt inkább el se olvasom, elég marhaságot hordtak már össze ezen az oldalon... -
Scooby87 #338 x360as teszt akit érdekel...
és ezt nem atért linkeltem be,hogy szitsam a pc vs box vitát hanem csak a gémről csevegek. -
Scooby87 #337 amennyi szöveg van benne sztem tök felesleges a magyarosítás....amúgy jó gém,csak van benne egy két marha idegesítő rész...,de majd meglátjátok....sztem 85%reális rá... -
#336 Igen, Magyar felirattal jelenik meg. Ahogy minden minden PC-s EA játék a jövőben.
(a konzolos kiadások nem mind lesznek magyarok)
"nem nagyon találkoztam EA-s játékkal aminek nincs magyar nyelve"
Ifjú titán lehetsz, mert csupán másfél éve fordít az EA Magyarra. -
#335 Tudja valaki, hogy PC-re lesz magyarítás az EA-től? Konzolokra nincs . 75% teszek arra, hogy lesz, mert végülis ez EA. és nem nagyon találkoztam EA-s játékkal aminek nincs magyar nyelve :D -
#334 Ez az, csak józan paraszt ész kell -.-. Le lehet nyugodni -.- -
#333 azért nincs szó róla mert 2 hónapot késik a demó is,minek beszéljenek róla? -
#332 Én nem hogy értem, de számon is szoktam tartani.
pc-s demo-ról még csak nem is volt szó. -
xido #331 megkérdezheted..a konzol topicban,itt ne spoilerkedj!! -
#330 Normális*. NFS MW-NFS PS hez is volt demó. stb.. -
#329 Nem érted, MINDEN NOMRÁLIS (NEM MESTERLÖVÉSZ SZINTŰ JÁTÉKOK) pl. EA, UBISOFT...Cöhh, olvass plz. -
Scooby87 #328 megkérdezhettem hány chapter van?
illetve az 5ik után amikor a piros lépcsőházba kell felmenni akkor mit kell csinálni...fent az állványon emberkék vannak 4en a lépcsőknél meg hordok és azt mondja a feladat az ablakon bejutni vhogy a bal olladon,de mindig lelőnek.... -
#327 ME2D -
#326 Jah jah...
minden játékkal így volt eddig is. -
#325 Jaja -.-' Kis kárörvendő :D, méghogy pc-re nem lesz, minden normális játékhoz adnak ki demót a megjelenés előtt. -
#324 Ha konzolra készítettek demo-t(mert arra ), PC-re is fognak, hidd el.
Egyébként nem tudom mi alapján ontod itt a "tényeket".. -
#323 mert nem lesz.
majd meglátod.
tombnál legutóbbis 2-3napot csúsztattak, de itt szó sem volt, hogy lenne pc-re demo. Ezért nincs is szó csúszásról.
Vagy van hivatalos info? -
ricsa008 #322 na már itt is az emó -k :D -
#321 2 hónapot csúszik a pc-s változat akkor a emó miért ne csúszna? -
#320 Mert már kijött volna kb 1 hete.
most már csak a full lesz.
demo-ról le kell mondani.
monnyuuk én ma kaptam x-re meg a full-t, úgyhogy nekem nincsenek ilyen gondjaim. -
#319 az hogy nem lesz miből gondolod? -
xido #318 igen..nincs és nem is lesz,ha minden igaz -
#317 Sziasztok. Tudtok nekem valami infót mondani a Mirror's Edge PC demo-járól??? Köszike... -
#316 nekem elég.
itt ráadásul tudtommal van netes móka mirrorsban a single után, ha unatkozol. -
#315 Pl. a dead space-nak nagyon korrektül eltalálták a játékidejét. 9 óra, ha mindent körbejárkálsz, és szépen meghalgatod a talált fileokat is... simán ki jön még 10-re... -
#314 gótikus figurák^^ -
#313 megnéztem.
ez nem tetszene nekem unszinpatikussak az ADAMS figurák.
:P -
#312 nézz utána,érdekesnek tűnik;)
The Last Remnant engem is érdekelne majd^^
-
#311 nem ismerem.
én karácsonyra ezt szereztem meg, meg silent 5 is tartogat néhány kellemes órát.
De legszívesebben The Last Remnant-ot tenném el a fagyos téli napokra. -
#310 nemtudom,mostanában nemnagyon játszom,főképp mert nincs időm,karáncsonykörnyékére is a Vampyre Story-t tervezem beszerezni:o -
#309 Jó most kb ez olyan mint finalfantasy vs tekken. -
#308 gta4-nek a 100%hoz kell majd vagy hány óra az biztos.