4071
-
#427 Ahj ez olyan rossz... nagyon jól néz ki ez a Physx, nem értem miért kell ilyet csinálni, hogy csak az egyik kártyán megy, a másikon nem... -
#426 Pontosan ezért jelent előnyt az Nvidia számára a PhysX chip.
Novodex esetén Nvidia sem tud hardveresen számolni, míg CUDA esetén csak az NVidia.
Tehát vagy csak az Nvidia kártya használ PhysX-et, vagy egyik kártya sem, csak a CPU. -
#425 De ha novedex, és a CPU számol akkor elég nagy FPS különbség lesz egy nVidia és egy ATI között. Mert míg előbbinél a CPU számol mindent, addig utóbbinál a fizikát hardveresen számolja a kari. Nem? -
#424 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1200245141&no=374]#374[/URL] -
#423 Nem lehet majd bekapcsolni. Akkor lehetne, ha Novodex PhysX (sw) lenne benne és nem CUDA PhysX (hw) - Ezt utóbbival az Ati kártyák semmit sem tudnak kezdeni.
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1200245141&no=374]#374[/URL] -
#422 Van az AGEIA GPU az nvidia kariknak és az gyorsabb, mint az ATI Gpu-ja. Meg ez támogatja a CUDa-t vagy mi csodát: http://en.wikipedia.org/wiki/CUDA
Valaki tudna egy olyan nagyfelbontású képet küldeni, van arajzolt Faith egy pólón.
Egyébként az egyik szemem nevet, mert van PhysX témogatú karim, de a másik sír, mert nőni fog az ellentét az ATI vs NVidia-ás emberek között :( -
#421 Nem biztos...Lassú lesz ATI-n a játék ha bekapcsolod a PhysX :( -
#420 Hát akkor az nagyon LOL, ha nVidia csak hardveresen tudja csinálni, míg ATI ugyanazt szoftveresen is tudja. -
#419 Ott a videó abban látod milyen lesz nvidiával és milyen ativel (atiban nincs PhysX)
De elvileg atihoz is csináltak valami buher drivert amivel az is tudja ezt! -
#418 Amúgy mi ez a PhysX őrület?
Ezt csak nVidia tudja majd? És a játék megjelenítése ezáltam más lesz, sokkal jobb, mint az ATI-n? -
#417 Nem fog :( -
#416 Magyarul is ha valakinek gondot jelent az angol ;)
● Microsoft Windows XP (SP2) vagy Vista operációs rendszer
● Intel Pentium 4 3.0GHz vagy annak megfelelő AMD processzor
● 1GB RAM
● 256MB-os videókártya Shader Model 3.0 támogatással
● 8GB szabad tárhely -
#415 Hát ha van/lesz hozzá physx-et tudó kártyád akkro igen, amúgy nem nagyon :) -
#414 Remélem működik azért majd az ATI 3870-emmel a Physx :S -
#413 In the forums of on-mirrors-edge, one of the game designers posted the minimal system requirements of the Mirror's Edge PC version. They read as followed:
Operating System: Microsoft Windows XP SP2/Vista
Processor: Intel Pentium 4 3.0GHz or 100% compatible equivalent
Memory: 1GB RAM
Video Card: 256MB memory with Shader Model 3.0*
HDD Space: 8GB
DVD Drive: 1x DVD Drive
Soundcard: Soundcard with DirectX 9.0c compatibility
DirectX: DirectX 9.0c
Network:An online connection is required for access to Leaderboards
According to the forum post those specifications represent the minimal system requirements of Mirror's Edge. On such a system the Physx effects will not be available. -
#412 Örülöük neki, csak ígértem, hogy megcsinálom, erre puff -
#411 úristen -
Thanatos #410 erős a gynaum hogy senki se fog kiakadni mert szvsz a kutyát nem érdekli :) -
#409 Ööö ki fogtok akadni, de szar hírem van. A gépem nagyon szaggat minden játékon, ami eddig ment, és le kellet formáznom a gépet, így nem maradt semmmi a webre mlapra. Igyekszem frissíteni. Bannereket várok a magyar mlap mirror's edge oldalra! Póló tervezést is várok, kizárólag rajzol képekből! -
#408 -
#407 [IMG]http://kepfeltolto.hu/i/?308132 [/IMG] -
#406 Egyelőre jöjjön ki -
#405 ja...
most amúgy kijött egy videó új tartalomról: Link
de persze ez mind csak konzolokra.... -
#404 Látom virul a topik. naponta 500 hsz-jön ugye? XD -
#403 Ok, köszöntem. -
#402 Már a GK is megerősítette bejelentéssel -
#401 Ebbol kiindulva 2009. januar 8-an fog megjelenni -
#400 Január elején -
#399 A tudomány mai állása szerint akkor mikor fog megjelenni? -
#398 Pontosan... azt a pénzt,a mit a sok reklámba tettek, tehették volna a fejlesztésbe is... már nyár elején voltak hivatalos videók a játékból, és valóban, mire megjelent a játék, már az egészet végig lehetett szinte nézni a neten... -
#397 Áh, nem féltem én őket:) EA mint a világ egyik legnagyobb kiadója elvan az eladásaival rendesen (az utóbbi időben kényszerfelvásárlásokat végez, mert el kell költeniük a pénzüket -nem megyek bele, aki tanult ökonómiát az érti-).
Amierikai cég, amerikai piacra. USA-ban veszik mint a cukrot a sportjátékaikat, de még az egyre gyengébb NFS-t is. EA-é a Bioware, Maxis, Mythic amelyek szintén milliós eladásokat hoznak, a Sims, és még sorolhatnánk. Egy-egy Mirror's Edge féle "hiba" belefér. DICE meg elvan a Battlefield frencsájzal.
Egyébként ME-vel ott ronthatták el, hogy túlságosan beharangozták, és túl sokat mutattak belőle, túl korán. Eleinte én is rá voltam izgulva, de miután, hogy majdnem minden helyszínről láttam jelenetet már nem érdekelt annyira. Aztán kipróbáltam 360-on és rájöttem, hogy valóban teljes lesz az életem nélküle:) -
#396 Nem is mondtam hogy ők csinálnák. De kiadni se fognak semmi újat, mert minek dobják ki a pénzt. -
#395 Mirror's jó játék, de messze van az innovatívtól:) -
#394 A Svéd DICE fejlesztette, az ő ötletük volt, nem az EA-é:) EA csak kiadó amellett is, hogy felvásárolta a céget. DICE fejleszt, megmutatja az EA-nak, az EA meg pénzeli vagy sem. Különösebb beleszólása nincs, max a kötelező dolgok (korhatár, etnikai kérdések, stb). Mint pl Dreamworks-nek egy James Cameron filmhez.
Dead Space-t a Redwood Shores nevű szintén EA tulajdonban levő cég találta ki (mármint a játékötletet), fejlesztette.
Mint tulajdon, ezek a cégek csupán anyagi értelemben jelentősek a multinak. Munkamenetben relatíve ugyanúgy működik a kapcsolat, mint a külsős fejlesztőcégekkel. -
#393 én is kb. ezt akartam írni :)
végre van valami innovatív cucc, erre tessék :\ -
#392 Szopás! Majd ezután még annyi újítást se csinál EA, mint eddig. Pedig eddig is kb 1%, ha volt. Pl. Dead Space, a többi franchise. -
#391 Ebből is látszik, hogy nem minden arany ami fénylik:) -
#390 Elmarad a várt siker?
"A november 13-i megjelenés óta PlayStation 3 és Xbox 360 platformokon mintegy 90.000 példányt sikerült összesen értékesíteni. Ennek kétharmadát az Egyesült Államokban, a fennmaradó részét Európában. A sajtó hozzáállásában mutatkozó, a fent leírtakkal egybehangzó trend tükrében nem tartom valószínűnek, hogy a PC-s változat januári debütálása önmagában képes lenne kedvező irányba befolyásolni az eseményeket."
info: Gamestar
-
#389 (MerlinW) Know anybody about the PC demo?
(Dragonfly_James) MerlinW: no info available so far -
#388 Ahhoz lusta vagyok:) De elküldtem pár online magazinnak (guru, gs, sg) talán majd lefordítják.