4071
  • KaszaN
    lehet
  • Atkamon
    Akinek nincs net, annak valószínüleg pénze sincs olyan gépre, amin futna a játék szerintem.
  • KaszaN
    És mivan ha a játékhoz aktiválni kell neten de valakinek nincsen net? Ezt sosem értettem.
  • ProGabe #464
    nem lesz benne multi. két dologhoz kellhet a net:

- time trial időket és ghostokat tölthetsz le
    - a játék aktiválásához
  • KaszaN
    De azért durva lenne egymással kergetőzni meg fogócskázni ugrálva szabadon a tetőkön :D
  • grebber
    Szerintem az csak elírás vagy mit tudom én.
  • KaszaN
    online játékhoz??? O.o
  • grebber
    Operációsrendszer: Microsoft Windows XP SP2/Vista
    Processzor: Intel Pentium 4 3.0GHz vagy hasonló
    Memória: 1GB RAM
    Videokártya: 256MB memóriával ellátott, Shader Model 3.0 támogatású
    8GB hely a merevlemezen
    1x-es DVD olvasó
    Hangkártya: DirectX 9.0c Kompatibilis
    DirectX DirectX 9.0c
    Internetkapcsolat az online játékhoz.
  • KaszaN
    tudni már a játék hivatalos gépigényét???
  • 0Fritz0
    Konvertálás power on! :)
  • bertino
    egy pár azért lejátsza.
  • Snexi
    telefonok mióta játszanak le wav-ot?
  • elitehun
    Bocs de ezt nem értem XD
  • akyyy
    a a nagy EA, töltenék le csengőhangot, oszt wav-ba van....
  • elitehun
    Ja konzolokra előbb kijön de általában mi kapunk plusz tartalmakat. De nem mindig :(
  • tmisi
    Én is azt néztem. Azthittem lemaradtam valamiről. xD Aztán eszembe jutott, hogy konzolon már kinn van. Szokás szerint.
  • elitehun
    Legalább jött valami üzenet :D
  • Brad85
    oké bocsi
  • Shep
    Hát szerintem rossz helyen kérdezed, ugyanis PC-re még nem jött ki, próbáld a konzolos topicban.
  • Brad85
    Segítsetek...
    Hogy kell kijutni az építkezésről?
    Miután felhozott a mélyből a daru emelője ki kéne jutnom, zsarukat már kinyírtam de hol a kijárat?
  • Atkamon
    Elszórakozni biztos el lehet majd, ha más nem a time trial-al, meg mongyuk jó lenne, ha kiadnák PC-re is azt a DLC Time Trial Pack-et is...
  • tmisi
    GameStarban 84% az értékelés.
    Graf jó, FPS rész gyenge, gyakori leesés/elhalálozás (lásd POP csak nincs idővisszapörgetés :S), sokszor lesz túlerő (elég vézna a csaj). Azért remélem el lehet szórakozni majd vele.
  • elitehun
    Eltaláltad
  • bertino
    lehet pont ezért fordult meg a fejében a gondolat, hogy nyitni kéne
  • MerlinW
    Minek? Még nem jelent meg a játék.
  • elitehun
    Van már OFF topic?
  • snowkid16
    Köszi, amúgy én lány vagyok :D. Köszönöm, hogy mellém álltál. Egyébként nem élvezhetik gyorsabban, meg MerlinW is, mondja, hogy csak nvidia. Azt én is láttam ahogy kísérletezgetik a hapi, de nem vagyok biztos benne, hogy müködik, vagy ha müködik is míg összerakja az XP-n hááát... Főleg egy egyszerű gamernek aki most "kezdte".
  • MerlinW
    Olvastam én... csak komolytalan:)

De most mondd megy egy átlag felhasználónak, hogy vegyen a Radeonja mellé egy olcsó GF-et és harcolja össze magának XP-n..:)
  • 0Fritz0
    Mert te sem olvasol vissza. :)
    #429 -> #378
  • MerlinW
    Miért nem olvastok vissza soha?:)

Mirror's estében az Atisok egyáltalán nem élvezhetik a Physx-et sem egy, sem nyolc kártyával. CUDA-t használnak, ami zárt forráskódú, és amit kizárólag az Nvidia kártyák ezért felelős chipjei tudnak értelmezni.

Már "remény" sem nagyon van, hiszen a készítőkkel való online csevegés folyamán felmerül a kérdés, és ők határozottan mondták, hogy Nvidia.

Ott voltam, és a teljes chat tartalmát belinkeltem egy korábbi hozzászólásomban. #386
  • MerlinW
    Jófej srác lehetsz, de megsúgom, hogy a Mirror's lesz az első játék amelyikben csak CUDA támogatás lesz. Tehát eddig minden játékban ugyanúgy élvezhette a nép a fizikát mind Ati, mind Nvidia kártyákkal.
  • Shep
    Jó a 2 kártyás dologban tévedtem, de attól még az ATI-sok egy sli-s vagy crossfire-ös lapban a legolcsóbb gef8-at beletéve ugyanúgy, sőt gyorsabban élvezhetik ezt az opciót, szóval ...
  • Zeller01
    annak idején kellett egy külön aegia kártya a vkártya mellé. viszont most elég egy nvidia 8-9es széria. az aigea-t ugyanis felvásárolta az nvidia. nekem pl megvan a graw2 ami physx-es és most már tökéleten mennek a physx elemek.
  • snowkid16
    # Supports for NVIDIA PhysX acceleration on all (single,SLI) GeForce 8-series, 9-series and 200-series GPUs with a minimum of 256MB dedicated graphics memory.
  • snowkid16
    A régi 8800GT-ről egy rész a PhysX rovatból: Like graphics, physics processing is made up of millions of parallel computations. The NVIDIA® GeForce® 8800GT GPU, with its 112 processors, can process parallel applications up to two orders of magnitude faster than a dual or quad-core CPU.
  • snowkid16
    Ne nevetesd ki magad, nekem lesz PhysX, mert az hivatalos nvidia oldalon közlik, hogy van ilyen lehetőség is ...
  • Shep
    Miért ne jutnának, egy kártyával neked se lesz physx. Ahhoz két kártya kell, az egyik mindenképpen nvidias-vagy a régi aegia-s, a másik meg tök mindegy, hogy ATI, vagy NVidia. Úgy látom sokan nincsenek itt tisztában ezzel a dologgal.
  • snowkid16
    Hehe. Ismerősöm aki alig ért a gépekhez mondja, hogy úúú de faxa lesz az ATI karijával a PhysX, mondom azzal a karival nem lehet... De hiába. nVidia 9600GT :D Far Cry 2 is olyan gyönyörű volt vele 1680x1050 felbontáson 25 + fps :D. Amúgy tényleg azért lesz CSAK nekünk PhysX, mert megvette a nagyfater. Nem akartam kárörvendő lenni, csak ma már túlvagyok pörögve, mert csináltatok magamnak Faith-es pólót, egyedi és annak örülök.

(Nem vagyok ATI párti, cask sajnálom őket, hogy ők nem juthatnak ilyen élményhez :( )
  • 0Fritz0
  • bertino
    mert a physx-et megvette az nvidia, talán ezért. :)