4071
-
#467 lehet -
#466 Akinek nincs net, annak valószínüleg pénze sincs olyan gépre, amin futna a játék szerintem. -
#465 És mivan ha a játékhoz aktiválni kell neten de valakinek nincsen net? Ezt sosem értettem. -
#464 nem lesz benne multi. két dologhoz kellhet a net:
- time trial időket és ghostokat tölthetsz le
- a játék aktiválásához -
#463 De azért durva lenne egymással kergetőzni meg fogócskázni ugrálva szabadon a tetőkön :D -
#462 Szerintem az csak elírás vagy mit tudom én. -
#461 online játékhoz??? O.o -
#460 Operációsrendszer: Microsoft Windows XP SP2/Vista
Processzor: Intel Pentium 4 3.0GHz vagy hasonló
Memória: 1GB RAM
Videokártya: 256MB memóriával ellátott, Shader Model 3.0 támogatású
8GB hely a merevlemezen
1x-es DVD olvasó
Hangkártya: DirectX 9.0c Kompatibilis
DirectX DirectX 9.0c
Internetkapcsolat az online játékhoz. -
#459 tudni már a játék hivatalos gépigényét??? -
#458 Konvertálás power on! :) -
#457 egy pár azért lejátsza. -
#456 telefonok mióta játszanak le wav-ot? -
#455 Bocs de ezt nem értem XD -
#454 a a nagy EA, töltenék le csengőhangot, oszt wav-ba van.... -
#453 Ja konzolokra előbb kijön de általában mi kapunk plusz tartalmakat. De nem mindig :( -
tmisi #452 Én is azt néztem. Azthittem lemaradtam valamiről. xD Aztán eszembe jutott, hogy konzolon már kinn van. Szokás szerint. -
#451 Legalább jött valami üzenet :D -
Brad85 #450 oké bocsi -
#449 Hát szerintem rossz helyen kérdezed, ugyanis PC-re még nem jött ki, próbáld a konzolos topicban. -
Brad85 #448 Segítsetek...
Hogy kell kijutni az építkezésről?
Miután felhozott a mélyből a daru emelője ki kéne jutnom, zsarukat már kinyírtam de hol a kijárat? -
#447 Elszórakozni biztos el lehet majd, ha más nem a time trial-al, meg mongyuk jó lenne, ha kiadnák PC-re is azt a DLC Time Trial Pack-et is... -
tmisi #446 GameStarban 84% az értékelés.
Graf jó, FPS rész gyenge, gyakori leesés/elhalálozás (lásd POP csak nincs idővisszapörgetés :S), sokszor lesz túlerő (elég vézna a csaj). Azért remélem el lehet szórakozni majd vele. -
#445 Eltaláltad -
#444 lehet pont ezért fordult meg a fejében a gondolat, hogy nyitni kéne -
#443 Minek? Még nem jelent meg a játék. -
#442 Van már OFF topic? -
#441 Köszi, amúgy én lány vagyok :D. Köszönöm, hogy mellém álltál. Egyébként nem élvezhetik gyorsabban, meg MerlinW is, mondja, hogy csak nvidia. Azt én is láttam ahogy kísérletezgetik a hapi, de nem vagyok biztos benne, hogy müködik, vagy ha müködik is míg összerakja az XP-n hááát... Főleg egy egyszerű gamernek aki most "kezdte". -
#440 Olvastam én... csak komolytalan:)
De most mondd megy egy átlag felhasználónak, hogy vegyen a Radeonja mellé egy olcsó GF-et és harcolja össze magának XP-n..:) -
#439 Mert te sem olvasol vissza. :)
#429 -> #378 -
#438 Miért nem olvastok vissza soha?:)
Mirror's estében az Atisok egyáltalán nem élvezhetik a Physx-et sem egy, sem nyolc kártyával. CUDA-t használnak, ami zárt forráskódú, és amit kizárólag az Nvidia kártyák ezért felelős chipjei tudnak értelmezni.
Már "remény" sem nagyon van, hiszen a készítőkkel való online csevegés folyamán felmerül a kérdés, és ők határozottan mondták, hogy Nvidia.
Ott voltam, és a teljes chat tartalmát belinkeltem egy korábbi hozzászólásomban. #386 -
#437 Jófej srác lehetsz, de megsúgom, hogy a Mirror's lesz az első játék amelyikben csak CUDA támogatás lesz. Tehát eddig minden játékban ugyanúgy élvezhette a nép a fizikát mind Ati, mind Nvidia kártyákkal. -
#436 Jó a 2 kártyás dologban tévedtem, de attól még az ATI-sok egy sli-s vagy crossfire-ös lapban a legolcsóbb gef8-at beletéve ugyanúgy, sőt gyorsabban élvezhetik ezt az opciót, szóval ... -
#435 annak idején kellett egy külön aegia kártya a vkártya mellé. viszont most elég egy nvidia 8-9es széria. az aigea-t ugyanis felvásárolta az nvidia. nekem pl megvan a graw2 ami physx-es és most már tökéleten mennek a physx elemek. -
#434 # Supports for NVIDIA PhysX acceleration on all (single,SLI) GeForce 8-series, 9-series and 200-series GPUs with a minimum of 256MB dedicated graphics memory.
-
#433 A régi 8800GT-ről egy rész a PhysX rovatból: Like graphics, physics processing is made up of millions of parallel computations. The NVIDIA® GeForce® 8800GT GPU, with its 112 processors, can process parallel applications up to two orders of magnitude faster than a dual or quad-core CPU. -
#432 Ne nevetesd ki magad, nekem lesz PhysX, mert az hivatalos nvidia oldalon közlik, hogy van ilyen lehetőség is ... -
#431 Miért ne jutnának, egy kártyával neked se lesz physx. Ahhoz két kártya kell, az egyik mindenképpen nvidias-vagy a régi aegia-s, a másik meg tök mindegy, hogy ATI, vagy NVidia. Úgy látom sokan nincsenek itt tisztában ezzel a dologgal. -
#430 Hehe. Ismerősöm aki alig ért a gépekhez mondja, hogy úúú de faxa lesz az ATI karijával a PhysX, mondom azzal a karival nem lehet... De hiába. nVidia 9600GT :D Far Cry 2 is olyan gyönyörű volt vele 1680x1050 felbontáson 25 + fps :D. Amúgy tényleg azért lesz CSAK nekünk PhysX, mert megvette a nagyfater. Nem akartam kárörvendő lenni, csak ma már túlvagyok pörögve, mert csináltatok magamnak Faith-es pólót, egyedi és annak örülök.
(Nem vagyok ATI párti, cask sajnálom őket, hogy ők nem juthatnak ilyen élményhez :( ) -
#429 #378 -
#428 mert a physx-et megvette az nvidia, talán ezért. :)