4071
-
#507 az a gáz, hogy a sok gta-pc-s felvett barátnak, akik xboxon is rajta vannak, igy elvesznek a normális emberek akiknek szintén boxuk van és ha esetleg ugyanaz a játék megvan akkor tudnánk live-onjátszani:| -
#506 hát ikszbokszon nagyon üt a játék, az irányítás nincs túlbonyolítva (4 gomb+"wasd") de logika kell hozzá pár helyen ;)
mondjuk még csak a demo-t lestem meg -
#505 Csak azért mondod, mert ATi-d van. Most nem felvágásként, de nem rossz ötlet volt NV-s fanoknak, hogy létrehozzák.
MerlinW legalább nem veri itt magát, hogy milyen sz*r meg mittudomén, pedig neki is ATI-ja van.
HAVOK-os játékkal én is játszottam XD -
#504 Okos dolog az. Mondjuk én játék téren megelégszem a HAVOK-al is. -
Skyline #503 3 a physx semmimáés csak parasztvakítás.:)
-
#502 "A Physx-es játékokat szándékosan készítik úgy, hogy GeForce GTX 260 kelljen hozzá magas grafikai minőség esetén. El kell adni a raktárkészletet."
1. Ez lesz az első Physx-es játék amihez 260-at ajánlanak
2. A mondat többi része is baromság. Nem jártál be ökonómia órákra, mi?:) -
#501 De, ha tényleg nincs:) Ha nem hiszed, hát olvass utána, ahogy én is tettem:) -
#500 Csicskaság amit a pc-sekkel művelnek.Havernál játszottam a gameval.Nagyon jó.Nem vmi jó a tv je de az efektek meg a színvilág ott is üt mint az ipariáram.
Ja és TEKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKk -
Abu85 #499 Ezt az NV írta le. A Mirror's Edge-hez Physx-re GeForce GTX 260-at ajánl. A teljesítményadatok alapján reálisnak hat ez a speckó. A másik Physx cím a Cryostasis ... ahhoz már GeForce GTX 260 + 9800GT az ideális.
A Physx-es játékokat szándékosan készítik úgy, hogy GeForce GTX 260 kelljen hozzá magas grafikai minőség esetén. El kell adni a raktárkészletet. -
#498 Köszi, most már értem.
9600GT-nek van physX támogatás, az NV vezérlőpultjában ki-be kapcsolhatom :D -
#497 Nem mindig azért fejlesztenek, hogy nagyobb gép kelljen hozzá.
Van egy saját fejlesztésű motor(most meg nem mondom a nevét), amivel csináltak techdemót, és az gyorsabb dx10 alatt.
Egyébként ha van PhysX támogatású NV kártyád, akkor van PhysX-ed is, ami alapesetben mindig be van kapcsolva. -
#496 -
#495 Semmi köze hozzá. -
#494 De a PhysX DX10 vagy DX9, vagy mind a kettő? (ez még nem tiszta) Meg én dx9-ben játszok ott meg ugye nem kell akkora gép. -
#493 Tudom, persze, de akkor is, saccra mondták meg. 1000ponttal van lemaradva a 9600GT a 9800GTX-től a hivatalos oldalon. Majd meglátjuk , úgy ahogy mondod :D -
#492 a Physx-ről van szó. brutális fizikát kell majd számolni
mondjuk az a kis írás nekem is túl erős. tipikus "majd meglátjuk" kategória a dolog -
#491 Mennyi egy 9800GTX? Vagy akkor már 9800GTX+-t vegyek ha úgy alakul a molekula? -
#490 Nem, tollaslabdázok XD -
#489 Ez hülyeség, nekem 9600GT-m van és 1680x1050-ben, max grafika (néhány opció lejjebb húzva) mennek a mostani játékok xD.Lehet, hogy azért mert nekem tuningolt XD. -
#488 Azért ez milyen remek kis aljas húzás nVidia -tól! -
#487 Én valszeg maradok a Physx-nél ;) -
tmisi #486 Asszem én akkor Physx nélkül játszok majd. :D -
#485 hát nem valami jó a minősége annak ami nekem van meg -
Abu85 #484 Látom ez a Physx nem tiszta. Összefoglalom amit az NV hivatalos doksija ír a physx-ről.
A Mirror's Edge a fizikához a Novodex API-t használ. Mivel az API-t teljes funkcionalitással licenszelték, így a Physx hardveres úton is támogatott.
A Physx-et a játék menüjében lehet bekapcsolni ... függetlenül attól, hogy milyen géped van. Ilyenkor három eset lehetséges:
- Nincs Ageia Physx kártyád és CUDA kompatibilis GeForce karid sem. Ez esetben a Physx effektjeit és hatását a processzor fogja számolni. Nem lesz egy gyors a játék ... még egy csúcs procival is kevés lesz az FPS.
- Van Ageia Physx karid, de nincs CUDA kompatibilis GeForce-od. A Physx ilyenkor a PPU kártyán lesz számolva. Jó processzor és videokártya mellett érdemes próbálgatni az opciót. Alacsony felbontásban (1024x768) aránylag jól működhet, persze az FPS az a játszhatóság határán mozog majd ... kb. 25 FPS.
- CUDA kompatibilis GeForce-od van. A fizika a grafikus processzoron lesz számolva. Alacsony felbontás mellett (1024x768) egy 9600 GT kell a 25 FPS-hez. Egy 96 shader procis 9600 GSO ez esetben ideálisabb, mert több shader proci számol. Komolyabb felbontáshoz, illetve grafikai minőséghez 9800 GT/GTX/GTX+ az ideális. Jól pedig egy GeForce GTX 260-on fut majd. -
#483 büntetnek érte-.- persze megscinálhatnám, de annyit nem ér:D -
#482 igen...ez megvan neked jó minőségben vagy kapjam le a linkedből? -
#481 Ilyenre gondoltál? -
#480 a dal nekemis megvan,amiben énekelnek...de nekem az instru-s kell amiben csak az alap van. akapella nélkül!! az megvan? vhogy töltsd fel nekem vhova,vagy irj egy helyet ahonnan megszerezhetem^^ -
#479 Ez ami a videóban szól az megvan nekem. -
#478 a szám eszméletlen jó!! kíváncsi lennék ki alkotta az alapot...instrumental verzió ha valakinek megvan elküldhetné vhogy!!! -
#477 Oh ez a klipp már régi:) Szerintem semmi extra nincs benne, a számot nagyon szeretem, de a klipp az elég semmi -
#476 képet a pólóról,úgy hogy rajtad van:o -
#475 Még talán parkourozol is mint Faith? :D -
#474 Ez nagyon király ez lett a kedvenc zeném :D -
#473 CSináltattam egy Faith-es pólót, nagyon fasza, jó az anyaga oldalt nincs elvarrás. Jó minőségű a kép rajta szóval szuper :D. Én biztos el leszek vele, mivel lány vagyok ezért plusz nekem a játék :D Meg 9 órát játszottam Far Cry 2 és csak 30%-nál tartok. El leszek én, mint a befőtt. -
#472 és az se mindenhol :) -
#471 Ma már van olcsó mobilnet. -
#470 Ez hülyeség! Nem mindenki nagyvárosban él, ahol kábelen jön a net, ráadásul még egész biztos vannak olyan települések, ahol egyáltalán nem építették ki a szolgáltatást, kábeltévé sincs. Vagy ha van is, előfordul hogy több alkalommal több napig használhatatlan. -
#469 mellékeltek hozzá egy pár k-s programot -
#468 vhogy megoldják mint a gta4nél...mmint hivatalosan azt lehet neten,meg másik gépről is aktiválni,de hogy miként azt nemtudom...