4071
  • akyyy
    az a gáz, hogy a sok gta-pc-s felvett barátnak, akik xboxon is rajta vannak, igy elvesznek a normális emberek akiknek szintén boxuk van és ha esetleg ugyanaz a játék megvan akkor tudnánk live-onjátszani:|
  • REPS0L
    hát ikszbokszon nagyon üt a játék, az irányítás nincs túlbonyolítva (4 gomb+"wasd") de logika kell hozzá pár helyen ;)
    mondjuk még csak a demo-t lestem meg
  • snowkid16
    Csak azért mondod, mert ATi-d van. Most nem felvágásként, de nem rossz ötlet volt NV-s fanoknak, hogy létrehozzák.
    MerlinW legalább nem veri itt magát, hogy milyen sz*r meg mittudomén, pedig neki is ATI-ja van.
    HAVOK-os játékkal én is játszottam XD
  • MerlinW
    Okos dolog az. Mondjuk én játék téren megelégszem a HAVOK-al is.
  • Skyline
    3 a physx semmimáés csak parasztvakítás.:)
  • MerlinW
    "A Physx-es játékokat szándékosan készítik úgy, hogy GeForce GTX 260 kelljen hozzá magas grafikai minőség esetén. El kell adni a raktárkészletet."

1. Ez lesz az első Physx-es játék amihez 260-at ajánlanak
    2. A mondat többi része is baromság. Nem jártál be ökonómia órákra, mi?:)
  • MerlinW
    De, ha tényleg nincs:) Ha nem hiszed, hát olvass utána, ahogy én is tettem:)
  • The Protector
    Csicskaság amit a pc-sekkel művelnek.Havernál játszottam a gameval.Nagyon jó.Nem vmi jó a tv je de az efektek meg a színvilág ott is üt mint az ipariáram.

Ja és TEKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKk
  • Abu85
    Ezt az NV írta le. A Mirror's Edge-hez Physx-re GeForce GTX 260-at ajánl. A teljesítményadatok alapján reálisnak hat ez a speckó. A másik Physx cím a Cryostasis ... ahhoz már GeForce GTX 260 + 9800GT az ideális.

A Physx-es játékokat szándékosan készítik úgy, hogy GeForce GTX 260 kelljen hozzá magas grafikai minőség esetén. El kell adni a raktárkészletet.
  • snowkid16
    Köszi, most már értem.
    9600GT-nek van physX támogatás, az NV vezérlőpultjában ki-be kapcsolhatom :D
  • Evin
    Nem mindig azért fejlesztenek, hogy nagyobb gép kelljen hozzá.
    Van egy saját fejlesztésű motor(most meg nem mondom a nevét), amivel csináltak techdemót, és az gyorsabb dx10 alatt.

Egyébként ha van PhysX támogatású NV kártyád, akkor van PhysX-ed is, ami alapesetben mindig be van kapcsolva.
  • akyyy
  • MerlinW
    Semmi köze hozzá.
  • snowkid16
    De a PhysX DX10 vagy DX9, vagy mind a kettő? (ez még nem tiszta) Meg én dx9-ben játszok ott meg ugye nem kell akkora gép.
  • snowkid16
    Tudom, persze, de akkor is, saccra mondták meg. 1000ponttal van lemaradva a 9600GT a 9800GTX-től a hivatalos oldalon. Majd meglátjuk , úgy ahogy mondod :D
  • ProGabe #492
    a Physx-ről van szó. brutális fizikát kell majd számolni

mondjuk az a kis írás nekem is túl erős. tipikus "majd meglátjuk" kategória a dolog
  • snowkid16
    Mennyi egy 9800GTX? Vagy akkor már 9800GTX+-t vegyek ha úgy alakul a molekula?
  • snowkid16
    Nem, tollaslabdázok XD
  • snowkid16
    Ez hülyeség, nekem 9600GT-m van és 1680x1050-ben, max grafika (néhány opció lejjebb húzva) mennek a mostani játékok xD.Lehet, hogy azért mert nekem tuningolt XD.
  • kirol
    Azért ez milyen remek kis aljas húzás nVidia -tól!
  • elitehun
    Én valszeg maradok a Physx-nél ;)
  • tmisi
    Asszem én akkor Physx nélkül játszok majd. :D
  • KaszaN
    hát nem valami jó a minősége annak ami nekem van meg
  • Abu85
    Látom ez a Physx nem tiszta. Összefoglalom amit az NV hivatalos doksija ír a physx-ről.
    A Mirror's Edge a fizikához a Novodex API-t használ. Mivel az API-t teljes funkcionalitással licenszelték, így a Physx hardveres úton is támogatott.
    A Physx-et a játék menüjében lehet bekapcsolni ... függetlenül attól, hogy milyen géped van. Ilyenkor három eset lehetséges:
    - Nincs Ageia Physx kártyád és CUDA kompatibilis GeForce karid sem. Ez esetben a Physx effektjeit és hatását a processzor fogja számolni. Nem lesz egy gyors a játék ... még egy csúcs procival is kevés lesz az FPS.
    - Van Ageia Physx karid, de nincs CUDA kompatibilis GeForce-od. A Physx ilyenkor a PPU kártyán lesz számolva. Jó processzor és videokártya mellett érdemes próbálgatni az opciót. Alacsony felbontásban (1024x768) aránylag jól működhet, persze az FPS az a játszhatóság határán mozog majd ... kb. 25 FPS.
    - CUDA kompatibilis GeForce-od van. A fizika a grafikus processzoron lesz számolva. Alacsony felbontás mellett (1024x768) egy 9600 GT kell a 25 FPS-hez. Egy 96 shader procis 9600 GSO ez esetben ideálisabb, mert több shader proci számol. Komolyabb felbontáshoz, illetve grafikai minőséghez 9800 GT/GTX/GTX+ az ideális. Jól pedig egy GeForce GTX 260-on fut majd.
  • akyyy
    büntetnek érte-.- persze megscinálhatnám, de annyit nem ér:D
  • Morphin
    igen...ez megvan neked jó minőségben vagy kapjam le a linkedből?
  • KaszaN
    Ilyenre gondoltál?
  • Morphin
    a dal nekemis megvan,amiben énekelnek...de nekem az instru-s kell amiben csak az alap van. akapella nélkül!! az megvan? vhogy töltsd fel nekem vhova,vagy irj egy helyet ahonnan megszerezhetem^^
  • KaszaN
    Ez ami a videóban szól az megvan nekem.
  • Morphin
    a szám eszméletlen jó!! kíváncsi lennék ki alkotta az alapot...instrumental verzió ha valakinek megvan elküldhetné vhogy!!!
  • Atkamon
    Oh ez a klipp már régi:) Szerintem semmi extra nincs benne, a számot nagyon szeretem, de a klipp az elég semmi
  • klart
    képet a pólóról,úgy hogy rajtad van:o
  • KaszaN
    Még talán parkourozol is mint Faith? :D
  • KaszaN
    Ez nagyon király ez lett a kedvenc zeném :D
  • snowkid16
    CSináltattam egy Faith-es pólót, nagyon fasza, jó az anyaga oldalt nincs elvarrás. Jó minőségű a kép rajta szóval szuper :D. Én biztos el leszek vele, mivel lány vagyok ezért plusz nekem a játék :D Meg 9 órát játszottam Far Cry 2 és csak 30%-nál tartok. El leszek én, mint a befőtt.
  • bertino
    és az se mindenhol :)
  • MerlinW
    Ma már van olcsó mobilnet.
  • blackcalibra
    Ez hülyeség! Nem mindenki nagyvárosban él, ahol kábelen jön a net, ráadásul még egész biztos vannak olyan települések, ahol egyáltalán nem építették ki a szolgáltatást, kábeltévé sincs. Vagy ha van is, előfordul hogy több alkalommal több napig használhatatlan.
  • ProGabe #469
    mellékeltek hozzá egy pár k-s programot
  • Morphin
    vhogy megoldják mint a gta4nél...mmint hivatalosan azt lehet neten,meg másik gépről is aktiválni,de hogy miként azt nemtudom...