4071
-
#587 Ez a baj.Az Ubisoftnak sokkal jobb az árpolitikája.A játékaim 90%-a ubisoftos és nem kevés eredeti gamem van.EA-s gamem nincs is. -
xido #586 12.000,- -
#585 Hát szerintem sajnos tuti 11000 lesz... XBox-ra is 15000. -
#584 nameg azt se tudjuk hogy mikor jelenik meg pontosan,nem csodálkoznék ha késne pár hetet -
#583 majd ha kijön ne félj pörögni fog ez... -
#582 Hát máe nincs sok vissza a játék megjelenéséig és ilyenkor pörögni szokás.Remélem kedvező lesz az ára a játéknak és nem 11000Ft vagy hasonló.
Bár az EA nem vmi pénztárcabarát. -
#581 mi lenne ? -
#580 Mi ez a kihalás??? -
#579 megvan, thx! -
#578 Nem segítünk, nem oldalakat kellett volna visszaolvasni, hanem csak 6 kommentet.... -
#577 mikor jelenik meg a game? -
#576 de bedöglött, hamár úgyis kidobod a kukába...:) -
#575 Mmm fizess 50.000 Forintot :D Postán, és utána küldöm -
#574 Miért is? XD -
#573 küld el postán, alkatrészei kellenének -
#572 Huh, addig megveszem a 9800GTX+-t :S. a 9600GT-m bedöglött xS -
#571 január 13 -
#570 Dátum szerint mikor jön a game?Ebben a hónapban az tuti. -
#569 Itt lehet erről beszélgetni... 2008 számomra jó termés volt. -
#568 20? szerintem az egy kicsit nagy szám. most böngészem gamerankingst és mmo-kal együtt sincs meg annyi, sőt
az nfohumpos listán meg van vagy 40 játék. meg ott a spoileres rész, amiből ha még pluszban megjelenik 3-4, akkor lesz igazán erős az év, mert azok nagyon jónak ígérkeznek
amúgy ez egy hülye vita és most én tartom életben :D
nesztek ON :P
PC review
elég gyér, 1 oldalas ki írás -
#567 Hát Alan Wake-el én vigyáznék :) -
#566 Nagyon jó volt a 2008-as év.rengeteg fasza játék kijött.És azt se feledjétek h sok játékot akkor jelentenek be mikor már félig kész is van és onnantól még az éven belül leadják.Meg gondoljatok a konzolgamékra mikor már kifacsarták a 100%-ot a game eladásból utána jön a pc.Mint pl a GOW2.Váltig állítják h nem lessz pc verzió de mikor már úgy érzik h az összes ember megvette vagy xbox360konzollal együtt veszi meg,rögtön jön pc-re +extrákkal. -
#565 Ez rendben is van. Csak hát a min. 12-őt nem éri el játékszámba. Kevés lesz ez:D Remélem azért minőségi is lesz, meg hosszú játikidejúek. -
#564 Azért számszerint 20 igényes (gamerek és általam is elismert játék) munka jelent meg 2008-ban. szal a minimum 12-őt túl szárnyalta.
2009-be 7-et számoltam csak, ami hírnevéhez is méltó játék lesz. -
#563 KATT
olyan játékok lesznek idén, hogy lefossuk a bokánkat: Alan Wake-től Prototype-on át Operation Flashpoint 2-ig (ne ugyanazokat ismételgessük)
és akkor szerintem zárjuk le a témát, nem kell visszaírni, hogy a 3 felsorolt közül valakinek egyik sem jön be. ízlések és pofonok. ott a link, nézegesse mindenki hogy s mint lesz az év -
#562 De valamilyen módon mégis igényesek ezek a játékok.
Far Cry 2 és AC a környezete miatt mindenképpen.
az AC valójában monoton tud lenni, ezt én is beismerem és elismerem. De ennek ellenére mégis igényessé válik számomra a történelmi kor és a környezete miatt, és főleg az általam 85 százalék miatt.
Náalm 80-85%-tól kezdődiik, az igényesség fogalma. És ne feledjük a játékos társadalmot sem. Pl. a far cry 2 elismerem hogy igényes munka, -többi gamerek hatására is elhiszem- csak hát ugyebár 1 óra múlva monoton ez is, de azért ott van a szeren. Igényes. -
#561 GTA tényleg szar a port, de a játék jó, Assassins C egyetértek, FC2 szintén, de annyira azért ezek sem voltak rosszak, sőt a POP-ot mindkettő ütötte nálam.
DeadSpace - hangulatilag ott volt, játékmenet is, kicsit engem zavart ez az űrös téma
Alone, Devil4, Spiderman, nagyon jók voltak Mercenaries2 is bejött nekem, ótósokkal nem játszottam, csak a needdel, de nekem az is tetszett.
Vampyre Story régi Monkey Islandos időket idézte
RA3 csalódás volt
Év meglepetése meg a Cryostasis, annak ellenére, hogy orosz volt és nem értettem a történetet, csak a végén állt össze úgy nagyjából a kép.
Ja és ami még nagyon jó a Men of War, igaz egyelőre ez is csak oroszul.
Több játékot meg ne nagyon várj, lassan örülhetünk, hogy van egyáltalán még PC-s játék a Sims-eken meg WoW klónokon kívül. -
#560 Az a baj kevés jó game volt.Meg ami jó lehetett volna valami miatt elkúrták.
2008-as gamek nagyvonalakban -
#559 Hát én is így gondolom, ezért nem értem Grebbert, hogy mi baja volt a tavalyi évvel. A jövő évhez meg nem tudok mit hozzáfűzni, mivel a felsorolt címek közül kb 5 amelyikről tudom mi lesz. (A Wanted szerintem ütni fog)
A M'sE-meg hát nem tudom, majd kiderül. -
#558 hát jobb lenne:S -
#557 De amúgy is a GTA 4 nagy körökben elfogadott, ezt azért hozzátenném, hogy mikor írtam az igényességről azt is figyelembe vettem. Tehát a játékostársadalmat. Left 4 deadet mindenki szereti, már aki megvette például. és a Frontlinest még nem is említettük vagy az Assassins Creedet, ez csak év eleje. No és a Mass effect? Sok igényes munka született sztem 2008-ban is. ha egy évbe jut egy fajintos játék egy hónapra (hónap/igényes játék), akkor már nem panaszkodhatunk.
De sry, ahogy én látom a 2009-et, ez a minimum 12 igényes munka nem lesz meg!
Bocs hogy offolok meg offolunk... jó lenne egy megfelelő topikba kibeszélni a játékok igényességét... -
#556 Még szerencse ,hogy kivették a simses dolgokat, és így tök jó lett, csak az zavar, hogy mindenképpen ölni kell benne. Egyébként szerintem is a legjobb GTA, feltéve, hogy az óriási gépigény és a fos árnyék okozta sokkot legyűrjük.
Vegas 2, nekem nagyon bejött. Mondjuk te amúgy is örök elégedetlen maradsz :) -
#555 A GTA IV szerintem eddigi legjobb GTA. Az hogy kivették a fodrászat, gyúrás baromságokat külön előnye szerintem. Nekem csak a rendőr, tűzoltó, taxi lehetőség hiányzik.
Amúgy hihetetlen fílingje van! Szóval ige, kinek mi jön be. :) -
#554 vegas 2 tényleg nem volt nagy szám az 1hez képest -
#553 Erről beszélek minden izlés kérdése.
GTA 4 év csalodás számomra portolás meg a dolgai végett kivettek minden jót ami a san andreasba volt (fodrászat,gyúrás) Vegas 2 meg minden volt csak nem nagy szám.De mint mondtam kinek mi a jó! -
#552 Nám -
#551 OFF
ez bejön nektek? -
#550 Miért nem volt nagy szám? Szerintem igen csak jó gamek voltak.
Vegas 2, Spiderman, Cryostasis, GTA IV, Devil May, Warhead, stb. stb. Soha rosszabbat. -
#549 Hát igen ez egy más dolog kinek mi számít igényesnek és jó játéknak. -
#548 Miért ne vethetnék/hasonlíthatnám? hm?
Te hoztál egy listát 2009-ből és összehasonlítottam, ennyi.
És ki mondta, hogy a 3 évet egy évvel vetettem össze? Egyenként kell érteni sztem:)) 2006 külön, 2007 külön...
2006 játékai ütősebb volt
2007 szintén!
és talán a 2008 is. DE talán.
2009 igenis gyenge felhozatal igényesség szempontjából. (Alpha Protocol, Bioshock 2, Arma 2). Számomra ők (ami a zárójelben olvasható) jelentik az igényességet. Attól, hogy nagyon sok játék fog megjelenni ez évben, nem jelenti azt, hogy mind igényes is lesz.
2006 és 2007 sztem hozta az igényes játékok színvonalát.
2008-ból talán tudnék igényes munkát írni:
left 4 dead (!!!)
cod waw
spiderman
pop
és ez csak az utolsó két hónap termése.
többet nem is írnék, offolnék tovább.