4071
-
Neoncsoves #627 Valakinek van valami infoja? CDGalaxis esetleg 576nak megérkezett már? -
#626 Holnap jelenik meg -
#625 Én se, de 12k túl drága. És a Judge Dredd óta nem vacakolok hackelt-crackelt izékkel. -
#624 Én meg nem két év múlva akarok játszani, DE tudom drága, de nem mindig szoktam venni játékokat csak ritkán, a múltkori pl. a Far Cry 2 volt. Remélem nem fog szaggatni PhysX meg nélküle, mert valami stikije van a karimnak :s. Warmonger: O:DD PhysX játékban minden full max, 1680x1050 felbontsában 60 fps-el ment. EA valóban nem adott ki szar, kivéve az NFS PS, NFS UC... optimalizálatlan sz*rok -
#623 Én inkább pár szuperakciós EA játékkal tárazok be: pl. Crysis 1999 Ft-ért szinte ingyen van. -
#622 Hm, akkor mégis jó tudtam hogy az Unreal3-ra épült a játék. :D Már nem tudom hol olvastam vagy hallottam. De örültem neki, mert így tuti megy majd a gépemen, még a régi VGA-mal is ment volna. Az UE3 nagyon jól optimalizált alapból, ha a fejlesztők is tesznek ezért baj nem lehet.
Viszont a játék ára abszurd lesz, a jósolt 11990-es ár tuti, hisz EA és azok rohadt drágák. Akárcsak az Activision játékok, persze az itthoni forgalmazótól is függ. A CDProjekt például nagyon fair árakat szabott meg. Se baj, két év és kijön Classicsban.:P -
ricsa008 #621 egy az hogy talán az ue3 enginben bizhatunk és 2 hogy talán az ea ban is meg lehet bízni ők a undorcoveren kívül szart még adtak ki a kezükből -
#620 jól néz ki, remélem nem lesz nagy a gépigénye és maxon elmegy..., talán az UE3 optimalizáltságában még bízhatunk, remélem holnap megjelenik :) -
#619 Ez már nagyon régi trailer:) -
#618 ja.
pláne ha nem szaggatna össze-vissza.
de azért minősége odabasz cseppet. -
Neoncsoves #617 Vége a legjobb:) -
#616 Szerintem is könnyebb lesz egérrel. -
#615 Pedig szerintem egérrel ezersze könnyebb lesz irányitani, mint kontrollerrel. Pon tbe kell lőni boxon, hogy merre fusson, kicsit megnyomod, oszt zuhansz is lefele.
PC-n, meg gondolom olyan lesz mint egy fps, egérel irányitod oszt cső. -
#614 Ez simán jó controllerrel pc-n is, ahogy írták nem kell lőni, futni kell meg ugrálni. -
#613 :D
9800GTX+ remélhetőleg fog menni, mostanimon szaggat minden játékban :S -
#612 le lehetne már szokni erről, hogy controller alapján konfiguráljuk a billentyűzetet.... -
ricsa008 #611 Mirrors Edge-LEAVEMEALONE
az 1. kamurelease 3.13gb -
#610 Jól néz ki. -
#609 PC-s képek -
ricsa008 #608 ha ott dolgozol talán megpillanthatod de hogy a polcon nem lesz az 1000% -
#607 Holnap megyek 576 egeszbiztos hogy lesz:D -
#606 pont az egyel felette lévőnél hagyatm abba az olvasást -
#605 tegnap írtam le, kb 10 kommentet kellett volna visszolvasnod -
#604 Megjelenés PC, magyar felirat, várható: január 13-14. -
#603 Mikor Jelenik már meg?! Megnéztem a neten és január 6. írnak! Megint csúszott csak nemtudtam róla? -
#602 LOL, jól látom, hogy a Mirror's edge-t az előrendelhető listáról levették az 576.hu-n? :D
A Crysis vagy fél,háromnegyed éve meg van, (talán sokat mondtam) :D -
mikiking #601 :D LOooooOL -
#600 ez naon zsir játék
-
#599 Igen, meg van akinek egere sincs, amit rávigyen mert minek stb. -
#598 És akinek ki van kapcsolva az állapotsor, esetleg full képernyőn nézi? -
#597 De vazki ha rámész egérrel is látod, hogy mi kattintás nélkül. -
Neoncsoves #596 biztos lesz aki beveszi. én ilyen linkekre spec kapásból rákattolok ha olyan játék amit nagyon várok -
#595 hehehe
szánalmas =)
gondolod hogy valaki beveszi? -
Neoncsoves #594 Mirrors.Edge-RELOADED -
ricsa008 #593 ha a többi Unreal Engine 3 as játék simán megy akkor ennek is el kell majd indulnia már nagyon várom a LOTR játékkal eggyüt -
#592 bizony.2 rongy a crysis is. -
#591 január 13 elvileg -
Hun Adam #590 Mikor jelenik meg a játék? -
#589 mi 12 ezer?a cryist jelenleg 2ezer ft-ért árulják (cdgalaxis) -
#588 Nekem kicsivel több EA-s játékom van, a Godfather 5000rt vettem, a Crysis-t pedig 8000-ért anno, de most már megint 12000 a media marktban :P