Mirror's Edge
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
hát pedig erre nem igen számított szerintem senki,ea-nál nemfordult még ilyesmi elõ,dice játék esetében sem:c
Csak itt nem rángatózik a kép, hanem lelassul a csaj, és nem lehet semmit csinálni 😊 (sem ugrani, sem gyorsan menni.. tehát tovább jutni sem)
A futár üldözése utáni résztõl fog elõjönni.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
De nálam így néz ki Geforce 9800GT-n:

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
<#wow1>#wow1>
fotográfik kolomp edisön :D
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Van egy kis gondom, az elején, mikor a csaj tesójával találkozunk, és utána menekülni kell, akkor a vidi után nemsokkal irtozatosan beszaggat (pedig nem szabadna 😄 ), aztán kilép hibával :S vmi adatvégrehajtás megakadályozását írja ki :-/ vista 64bit
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
A logok után úgy lefagy hogy öröm nézni.
Ellenben vista alatt tökéletesen müxik, szal annyira nem para 😄
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Grafika tetszik éles és jók ezek a színek is.
1680x1050-ba 4xAA legmagasabb grafikán meg se röccen.