Mirror's Edge

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Engem desktopra dobál 1. küldit sem tudok végig játszani. ATi 4850 új driver, fix, minden megvolt.
ChuckyHUN
Este meglesz és kipróbálom, nagyon tetszik, bár az akciós részeket nem nagyon kedvelem, de hátha itt máas lesz

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

gfreak
(sóvár tekintettel) éniakaroooom

Racism is a weapon of mass destruction!

snowkid16
Megjöttem és telepítem XD

akyyy
fail😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Fido4life
kösz a választ, hát így elment egy kicsit a kedvem a beszerzéstõl, nem mintha annyira grafikabuzi lennénk (mondjuk az vagyok sajna), de ez kb akkora külömbség mint régen a Tomb Raider Legend-nél a Next gen content On/Off

JackSparrow88
ok megvan a helikopterre kellett...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

JackSparrow88
Bocsesz de már az elején elakadtam egy kicsit amikor azt mondja a csávó h húzzak le a tetõrõl de nem tok semerre sem árugrani...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

megvan menjetek be ide:
Vista: Locate the file C:\Users\USERNAME\Documents\EA Games\Mirror's Edge\TdGame\Config\tdEngine.ini
XP:My documents\EA Games\Mirror's Edge\TdGame\Config\tdEngine.ini

itt kerestek egy ilyen sort és irjátok át amire akarjátok:

ResX=1024
ResY=768
R0zs0máK
ÚÚÚÚ nekem tökre bejön 😊))

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

davidka003
Felesleges minden játéknál megkérdezni, mert semmilyen új játék nem megy SM2.0-val. De még ha menne is, akkor is lassú lenne.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

gfreak
én rendeltem 😊 és azért mert 8-17ig dolgozom, és ha hazaérek akkor már nem akarok futkározni...a hétvégén is elintézhettem volna ugyan, de így tutibb (és édesebb a hazaérés 😉 )

hali nem tudjátok hogy lehet-e valahogy a frekvenciát állítani parancsikonból? mert amikor elinditom kiirja a monitorom hogy out of frequency(régi crt monitorom van mert a flatat tegnap elbasztam)
ChuckyHUN
Ha vistád van elvileg ez a DX10 kapcsolója

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

kösz kösz müxik^^

Hi! Valaki biklászott már a game configjában? "AllowD3D10=False" ezt van értelme átálitani "True" -ra? job lesz tölle vagy akármi?
Shep
Azt nem érted minek rendelted meg, mikor van itt nálunk is már éppen elég bolt és mindig van mindenbõl.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shifter
akkor -fav, kösz

ಠ_ಠ

gfreak
nem, SM3 kell neki

hali nem tudjátok hogy lehet-e valahogy a frekvenciát állítani parancsikonból? mert amikor elinditom kiirja a monitorom hogy out of freqvency(régi crt monitorom van mert a flatat tegnap elbasztam)
Shifter
fav 😄

sajnos can u run it on nincs fenn így tehát meg kérdezem hogy SM2-es VGA elég neki?

ಠ_ಠ

Dizson
Nagyon szépen köszönöm! <#wink>

gfreak
megnyugtatlak, 'nyugatra' sem jönnek lelkesebben 😞 ha holnapra nem jön meg, várhatok hétfõig 😞 😞 😞

igen!

Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.

gfreak
snowkid16: igazad van, tényleg kéne warez topic ahogy látom xD

Tommy093: próbáld be a fixed cracket...esetleg egy reins, nekem ilyet nem csinált, passz...

Tommy093
3NKT-NKUX-7ZWW-Q7ZV-ZRLD
VKC4-YFWV-BTEY-8BTD-3RLD
6R7F-XKME-H8PP-5H8N-SRLD

88GTX 2G E8500

Dizson
Megoldotta..tökéletesen mûködik ahogy olvastam.

Valaki megtudna dobni 1 seriallal, mert már serials.ws-t de nincsen. 😞

snowkid16
😄 A Postát nem szeretem, húzzák az idõt, pláne ha Keletre kell jönniük -.-'

A Crackfix megoldotta a belassulós problémát?

Tommy093
hali letöltöttem crackeltem elinditom és kkirja és most ismét ird be a regisztrácios kododat folytatásra mek és semmi mit tegyek 😄?

88GTX 2G E8500

gfreak
én lustább vagyok (sajnos a posta még lustább xD )

gfreak
khmm...#12223

snowkid16
Ja meg ti se, indulok a boltba XD

snowkid16
Lányok, hölgyek, fiúk, urak, NYÍREGYRE megérkezett a Mirror's Edge
576:Az ön által elõrendelt játékért szíveskedjen befáradni személyesen.
2009.01.15 14:25 -kor!
Kb. 4 napig nem fognak anyáék látni <#vigyor3>

Prince23
Amúgy most olyan pályán vagyok, ahol faith állandóan elszédül. A hadnagy beszélgetés utáni map. Rögtön az elején szédül. szal nem értem. Futni nem tud...

Prince23
Kösz. ez megoldotta. majd megvárom az nvidia physicét.

Shep
Hát én akkor várok tovább az 1.01-es crackre. Ha már egyszer van physix akkor úgy szeretném játszani.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
innét is le lehet tölteni a Crackfix-et : http://www.megaupload.com/?d=CWSR6IA7

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Fókameister
#1154 re valakinek ötlete?

zeus89
nagyon szépen köszönöm! ja és persze h nem Te voltál ... 😄

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

gfreak
persze, mert az elõttem szóló is megjegyezte már: a patch cseréli az exedet, ha ezt crackeled, akkor ugyanugy egy cracked 1.0 exe-t kapsz 😊

Mirrors.Edge.Crackfix-RELOADED , de ha valaki kérdezi nem én tettem fel.

Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.

am nekem úgy megy hogy:
Leszedtem,Patcheltem,Crackeltem= Game csak a 4. pályán be lassul<#mf1>

gfreak már tegnap este óta arra várunk....XD

gfreak
emberek, értsétek meg végre: a PhysX problémákra van az új PhysX build meg a patch...ha crackelt játékkal nyomod, akkor nem megy fel a patch (vagyis felmegy de nem tudsz játszani ugyebár)...a belassulásos dolog azért van, mert az exeben maradt még SecuRomDRM, ezt kell kibányászni belõle...

összefoglalva: megveszed, felrakod a patchet, az új PhysX-et, játszol és örülsz VAGY ha warezolsz: telepít, crack, patch ugye nemmegy, szóval új PhysX és vársz amig valaki kidom egy proper crack-et

Maxtreme
Physix off..

Prince23
Állandóan fagyogat. lehet tenni vmit ellene?

na ja 1 FreeRun mod elég kigyoo lenne<#gonosz1>

Maxtreme
De így olyan mintha nem is patchelted volna a gamet, hisz lecserélted azt az exet amit a patch is cserél xD

Maxtreme
Egyébként 1 másik forumon említette az egyik srác (és totál igaza van, most hogy mondja nekem is hiányzik 😄) hogy már csak 1 valami kellett volna a játékba. Egy külsõ nézetes visszajátszás, mondjuk a free roam módba 😊