Mirror's Edge
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Vista: Locate the file C:\Users\USERNAME\Documents\EA Games\Mirror's Edge\TdGame\Config\tdEngine.ini
XP:My documents\EA Games\Mirror's Edge\TdGame\Config\tdEngine.ini
itt kerestek egy ilyen sort és irjátok át amire akarjátok:
ResX=1024
ResY=768
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Racism is a weapon of mass destruction!
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
sajnos can u run it on nincs fenn így tehát meg kérdezem hogy SM2-es VGA elég neki?
ಠ_ಠ
Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.
Tommy093: próbáld be a fixed cracket...esetleg egy reins, nekem ilyet nem csinált, passz...
Valaki megtudna dobni 1 seriallal, mert már serials.ws-t de nincsen. 😞
88GTX 2G E8500
576:Az ön által elõrendelt játékért szíveskedjen befáradni személyesen.
2009.01.15 14:25 -kor!
Kb. 4 napig nem fognak anyáék látni <#vigyor3>#vigyor3>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.
Leszedtem,Patcheltem,Crackeltem= Game csak a 4. pályán be lassul<#mf1>#mf1>
összefoglalva: megveszed, felrakod a patchet, az új PhysX-et, játszol és örülsz VAGY ha warezolsz: telepít, crack, patch ugye nemmegy, szóval új PhysX és vársz amig valaki kidom egy proper crack-et