Mirror's Edge
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Mitõl lehet ez a lassulás?
gúúgli megmondja hogy honnan lehet
az rendben van, hogy a win felhasználók szerint ment. de 100-ból 99 esetben egy fiókot használnak az emberek
Rage: köszi. nem gondoltam, hogy ezt is megoldja. majd kipróbálom
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
És az 1268-as hsz-em maradék kérdéseire választ pls. Thx.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Most hozhatok létre XP-bõl egyet (még szerencséje hogy a Felhasználó\Dokumentumokba menti)... De ez akkor is nagy hiba. <#violent>#violent>
Ha vki tudja kérem írja le.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A PhysXrõl annyit, hogy nagyon szép 62 fps-m van PhysX-el!
fülesre van állítva a windosw és a játékban lévõ igen egszerû szoftver vs. hardver sem segít
éppen az új driver cibálom lefelé. 30 mega, és hála a realtek csodás szervereinek csak egy órácska és le is jön 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Már egész sokáig eljutottam, azonban egy palánk megfogott.
Ezen hogy kell átugrani segítene valaki? Mindenhogy leesem.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
egy gondom van: szar a hang. túl van vezérelve (torzít), alig hallom a zenét ,az effekteket, a beszédet, mert mindent elnyom a forgalom zaja :S
valaki találkozott már ezzel a problémával?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
PSN ID.: Beegabor
Az elsö 5 percben ugyfelhúztam magam hogy nem tudom irányítani rendesen hogy le is szedtem a géprõl oszt ki is dobtam az ablakon.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáá
Béna vagyok.
Ennek is lockolt már a bootloadere?
Nothing is True, Everything is Permitted
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Nagyon jó a játék, viszont akadt vele némi problémám. A játékban folyamatosan olyan erõs a háttérzaj, hogy a beszélgetéseket szinte hallani se lehet. Próbáltam mindenféle beállítást, de még mindig nem tudom, mi lehet, ha valaki tud valamit segíteni ebben, megköszönném.
Töredezettségmentesítőtlenítetthetlenségtelenítőtlenkedhetnétek!!!
Végre valami új játék, most tényleg elmondhatom, h egy vadonatúj játékot szereztem, hisz ehhez foghatót még nem nagyon láttunk játékban.
Negatívumként szerintem csak mondható, hogy nem lehet látni kívülrõl Faith-t, ha egy gombbal lehetne külön váltani külsõ és belsõ nézetben, nagyon jó lenne.
Optimalizálásról annyit, h az összes Unreal Engine 3-as játék közül ez fut a legjobban. Olyan, mint a Half Life 2 elején a menekülõs jelenet a háztetõn, csak hosszabb😊
Kérdések:
Minek kell ebbe a játékba a Phisx progi támogatás, ha nincs semmi, ami használná???
Az a belassulós gond vmelyik pályán megoldódott már? Bár én a 3. pályán vok, kikapcsolva a Phisx, és nem fagyott eddig, patch nélkül...
A warezzal megy a verseny online módban?(ha hoztam létre ea fiókot)
Van-e vmi trükk, amivel fel lehet oldani a játék Nehéz nehéségi szintjét?